Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4


veronica 4La Finala Saptamanii din data de 4 iunie 2010 s-au facut din nou nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite de aceasta data sa numeasca fiecare cate 2 fete, pe care nu si le mai doresc in competitie.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Valeria: Veronica si Alina;
Doamna Paula: Veronica si Alina;
Doamna Daniela: Veronica si Alexa;
Doamna Adriana: Veronica si Alexandra;
Doamna Lacramioara: Alexandra si Veronica.

Veronica, Alina, Alexa si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre acestea Alina si Alexa au fost cele care s-au intors in casa alaturi de ceilalti concurenti, urmand ca decizia de eliminare sa se ia, dintre Veronica si Alexandra.

Cea care a fost pusa in situatia de a decide cine sa plece din competitia Nora pentru mama 4 a fost doamna Lacramioara, care a iesit Mama Saptamanii. Initial aceasta a zis ca doreste ca Veronica sa ramana in casa, urmand ca in scurt timp sa se razgandeasca si sa decida ca Veronica sa paraseasca Nora pentru mama 4, iar Alexandra sa se intoarca inapoi in concurs.

Cu zambetul pe buze, ca de obicei, Veronica a parasit competitia Nora pentru mama 4, dandu-le un sfat cuplurilor ramase in concurs, si anume ca acestia sa nu se casatoreasca daca nu simt intr-adevar ca isi doresc asta…sa nu faca nimic de dragul concursului..

Ce parere aveti de plecarea Veronicai din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

63 comentarii la “Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    PUSI Says:

    Te voiam in casa pana in finala.

  2. 49
    iulia Says:

    imi pare rau ca a plecat,nu trebuia sa plece am vrut sa fie invingatoare la final dar pentru mine ea este o invingatoare .Mie foarte dor de ea nu am sa o uit niciodata.

  3. 48
    Adelina Says:

    Favorita mea :X Aplecat din concur :(

    Cel mai mult mi-a placut melodia compusa : Vladuta Vladuta Esti femiea viatii mele :X

    Vero Ai fost cea mai tare din concurs :D

  4. 47
    Monica Says:

    Am citit undeva ca Veronica va lucra la Kanal D. Succes Veronica, poate din aceasta perioada de stat, asa cum se exprima unii, in lagar, ai avut multe de invatat.
    Uneori mi-e rusine ca postez alaturi de persoane care se exprima atit de vulgar la adresa altora ( vezi miihaela, etc). Parerile oamenilor trebuie respectate civilizat .
    Am si eu o nedumerire miihaela: daca Lacramioara este o baba, atunci bunica ta ce este?!!! Si stii ceva: ” orice cal, ajunge gloaba”.
    In locul moderatorului, nu as publica comentariile vulgare si calomnioase, ci numai parerile exprimate civilizat. Oricum nu le citesc concurentii, tot noi intre noi ne citim ceea ce scriem. Aici si in tabloide se intimpla asa ceva, fiecare cum se trezeste, asa scrie, profita de faptul ca sta in spatele unui ecran, dar nu e chiar asa !!!

  5. 46
    ELENA Says:

    NU PREA MIA PLACUT DE EA DAR TOTUSI ERA BINE CA II MAI PUNEA IN BOT LUI DM LACRAMIOARA

  6. 45
    ELENA Says:

    PACAT CA A PLECAT ERE INTERESANT CU EA IN CASA

  7. 44
    miiihaeela Says:

    imi cer scuze dar mati enervat rau de tot si vero esti cea mai tare poop

  8. 43
    miiihaeela Says:

    sa ma p*s pe voi cui nui place de veronica care e o dulce si ar putea ajunge vedeta la tv pt ca are personalitate nu ca vacile ale a care nu au nimik pt acea emisiune si sa va mai sp ceva santeti varza la comrntat si vero cand a spoos acele cuv lea sp pt ca a fost atacata da /……. si lacramiora o tuta care cere p……a si nui da nimeni baba batrana daca mai comentati dr*cu va ia hai……..]

  9. 42
    luciana Says:

    fara veronica nu mai are nici un farmec concursu,iar o femeie mai rautacioasa decat lacramioara nici ca mai exista

  10. 41
    madalina Says:

    imi pare bn ca a iesit din casa..atata timp cat nu facea un cuplu..avea ff multe calitati dar si fff multe defecte…era uneori foarte vulgara..nu imi placea atitudinea ei…e o fata desteapta si sa dovedit …stia sa vb cand trebuie…dar cateodata dadea cu bata in balta!!!!poate e mai bn ca a iesit!!

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free