Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4


veronica 4La Finala Saptamanii din data de 4 iunie 2010 s-au facut din nou nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite de aceasta data sa numeasca fiecare cate 2 fete, pe care nu si le mai doresc in competitie.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Valeria: Veronica si Alina;
Doamna Paula: Veronica si Alina;
Doamna Daniela: Veronica si Alexa;
Doamna Adriana: Veronica si Alexandra;
Doamna Lacramioara: Alexandra si Veronica.

Veronica, Alina, Alexa si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre acestea Alina si Alexa au fost cele care s-au intors in casa alaturi de ceilalti concurenti, urmand ca decizia de eliminare sa se ia, dintre Veronica si Alexandra.

Cea care a fost pusa in situatia de a decide cine sa plece din competitia Nora pentru mama 4 a fost doamna Lacramioara, care a iesit Mama Saptamanii. Initial aceasta a zis ca doreste ca Veronica sa ramana in casa, urmand ca in scurt timp sa se razgandeasca si sa decida ca Veronica sa paraseasca Nora pentru mama 4, iar Alexandra sa se intoarca inapoi in concurs.

Cu zambetul pe buze, ca de obicei, Veronica a parasit competitia Nora pentru mama 4, dandu-le un sfat cuplurilor ramase in concurs, si anume ca acestia sa nu se casatoreasca daca nu simt intr-adevar ca isi doresc asta…sa nu faca nimic de dragul concursului..

Ce parere aveti de plecarea Veronicai din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

63 comentarii la “Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    no nameeee Says:

    vero imi pare sincer raw ca ai iesit ..:( :(

  2. 9
    Roscata_42 Says:

    Veronica, imi pare foarte rau ca a trebuit sa parasesti acest concurs. Foarte rau… Sunt o persoana care te-a apreciat mult, care ti-a apreciat maturitatea, modul de a vorbi, felul in care, datorita cunostintelor acumulate, stiai sa legi cuvintele intr-o fraza, felul in care reuseai sa-ti punctezi punctul de vedere… Sincer, eu, la varsta ta, nu aveam acea putere de a fi obiectiva si de aceea am considerat permanent prezenta ta in casa ca fiind una extrem de benefica. Mi-as fi dorit ca multe persoane care acum au ramas in casa, desi nu-si merita locul acolo, sa fi invatat ceva din personalitatea ta.
    Nu sunt convinsa ca parerile tale despre ceilalti concurenti coincid cu cele ale mele (tu poate, traind efectiv alaturi de ei, ii cunosti mai bine), dar sunt dezamagita de personajele ramase in concurs. Banuiesc ca nu-ti va conveni ca, dintre toate mamele, preferata mea este doamna Lacramioara, si asta pentru ca toata invidia celorlalte mame este generata de faptul ca niciuna dintre mame nu a reusit sa-si construiasca o relatie atat de profunda cu fiul sau ca cea pe care susnumita o are cu Vlad. In perioada pe care o traim, cea in care un copil prefera ca prieten pe oricine altcineva decat propriul sau parinte, cand tentatiile externe sunt de-a dreptul malefice, e un lucru extraordinar sa ai o asemenea relatie. Pacat de cei care considera ca influenta d-nei Lacramioara in eventualele relatii ale lui Vlad ar fi fost mai mult decat suparatoare. Nu exista mama care, cu voia sau fara voia sa, sa nu o doara ceea ce i se intampla copilului sau. Tind sa cred ca, desi nu ai recunoscut , ai apreciat-o pe acea posibila “viitoare soacra”. Cel putin eu asa vreau sa cred… (Esti mult prea desteapta ca sa nu recunosti asta, macar in adancul sufletului tau)
    Cat priveste ceilalti concurenti, mi-e mila de finalul acestui concurs…
    Au mai ramas doar trei cupluri in care nu cred deloc. Chiar deloc! Si le voi dezbate pe fiecare in parte, dupa cum urmeaza:
    - Vlad – Alexa ___ Un tip educat, care stie sa vorbeasca, se vede ca are o oarecare experienta, dar Alexa e mult prea tematoare si posesiva pentru a putea rezista alaturi de el. Cred ca doar experienta de afara ar putea sa le dea vreo sansa in viata.
    - Vali – Diana___ Un cuplu egal cu zero. Tot ceea ce ii leaga e doar posibilitatea castigarii marelui premiu. Se vede clar ca Diana e mult prea educata pentru Vali, un personaj ce abia reuseste sa lege doua vorbe, iar stilul Dianei de a ocoli obstacolele cu zambetul pe buze deja a devenit deranjant pentru multe persoane. Diana si-a dat seama ca singurul mod de a supravietui si, implicit, de a castiga e doar pozarea in femeia educata si manierata, iar Vali e catelusul care, din mers, a invatat care sunt “regulile jocului”.
    Stii…? De multe ori mi-am dorit sa intru in direct pentru a pune doar doua intrebari… lui Vali. Am sa le citez acum: 1.Cate carti ai citit in viata ta?, 2.Care a fost ultima ta carte citita?
    Un limbaj atat de auster, de saracios ca cel al lui Vali, rar mi-a fost dat sa intalnesc in viata. Singura lui sansa este de a sta, cum bine zice domnul Vasile, in umbra Dianei. Privirea lui Vali, mimica, …totul vorbeste despre incapacitatea lui de a se ridica la un anumit nivel intelectual.
    Imi amintesc ca unul dintre subiectele dezbatute intr-o dimineata de joi a fost cel despre cuplurile in care exista majore diferente intelectuale sau materiale. Habar n-aveti cat de mult pot conta astea in viata! Da, nu neg, la 20-25 de ani ti se pare totul realizabil. “Oare ce-or fi avand toti cu noi, de nu ne lasa sa fim fericiti?”, nu?  Veronica, eu sunt convinsa ca tu stii ca “nimicurile” astea se aduna in timp… si trec anii si uneori ajungi sa spui “stop, gata, ajunge!” Apreciez cuplurile care au putut depasi astfel de obstacole, sunt sigura ca ele exista, dar viata reala nu e o eterna poveste de dragoste, doar cuplurile puternice, compatibile rezista… si asta e o mare stiinta…
    -Lucian – Cristina___ Ce sa zic?… La fel, un cuplu nul, cu o “fetita” ce inca nu stie adevaratele valori ale vietii, ce nu stie a respecta oamenii din imediata apropiere a posibilului sau sot… cu un “barbat” care isi denigreaza mama de parca acum ar fi dat si el pentru prima data in viata de o femeie…
    Mi-e mila de ei… de ei toti… De Lucian, care inca nu a invatat ca omul care nu te va parasi niciodata (cu mici exceptii pe care nu vreau sa le discut acum) e cel care te-a crescut, … de d-na Paula, care e pusa in situatia de a fi umilita public de plodul de care a avut grija o viata, … de Cristina (da, chiar si de ea), o fetita razgaiata, care la lipsa ei de maturitate, nu avea ce cauta in casa… Sunt curioasa, oare parintii Cristinei ar fi fost multumiti daca Lucian le-ar fi adresat cuvinte la fel de dure,asemanatoare celor de care a fost in stare Cristina? N-am vazut-o pe Cristina ponegrindu-si vreodata parintii si, din cate am vazut din imaginile transmise, nu e nici ea din nu stiu ce familie. Teatru ieftin, cum ca toata esti suferinda si atacata de vorbele celorlalti, lasa-le pentru Lucian! Poate el te va crede (deocamdata!), noi nu. Nu ai nici cel mai mic simptom ca ai fi indragostita, Cristina. Manifestarile tale nu sunt generate decat de un egoism mascat. Iti place, pur si simplu, sa te simti iubita, sa fie cineva in preajma ta care sa faca ceea ce spui tu. Un om indragostit se comporta altfel, cu totul altfel. Tu, Cristina, nu vrei decat sa detii controlul… al lui Lucian si al d-nei Paula.

    Imi cer scuze fata de cei care vor fi deranjati de opiniile mele, dar, fiind si eu un telespectator la fel de fidel (cred), am considerat ca-mi pot expune civilizat parerile. Nu vorbesc din filme, sunt doar o persoana care a avut si perioade tensionate cu socrii, dar trecand timpul, am avut foarte multe de invatat.
    Cel mai important lucru invatat? Ooo, da, sa stii sa numeri pana la 10 inainte de a deschide gura… Sa te gandesti ca dincolo de tine e posibil sa existe o persoana pe care o poate durea cea mai nevinovata vorba a ta… SA INVETI CA DINCOLO DE PERSOANA TA MAI EXISTA SI ALTCINEVA…
    Am vrut mai multe sa vorbesc despre tine, Veronica, dar sper sa intelegi ca toate aceste pareri ti le expun doar dintr-un singur motiv, acela ca ai fost “veriga cea mai tare” a acestui concurs.
    Bravo tie! Bravo familiei care te-a educat, care ti-a oferit climatul pentru a ajunge, la varsta ta, la un asemenea nivel de cultura, maturitate, obiectivitate…
    Sper sa reusesti in viata, desi mult mi-as fi dorit sa o fi facut chiar acum, in acest concurs…
    Mi-as dori mult sa putem lua legatura, desi nu stiu cum se poate face prin intermediul acestui site ( e pentru prima oara cand postez aici). Daca-ti apare si e-mail-ul meu e ok, daca nu… as aprecia daca macar aici mi-ai raspunde vreodata…
    Sa fii fericita, OM frumos!!! :)

  3. 8
    Florentina Says:

    Tot Vroia sa plece. Bravo si asa statea ca pupaza acolo

  4. 7
    Monica Says:

    In legatura cu plecarea Veronicai din concurs, refuz sa cred ca a facut-o din toata inima. Ea trebuia sa apara in tabloul final. Am spus si mai spun ca cei care au muncit in aceasta emisiune/ concurs au fost ea, Vlad cu maica-sa si cei doi ardeleni, mai mult Diana. Mi-am dorit din suflet sa fie finalistii.
    Veronica a apucat sa zica “plec” si nu a mai dat inapoi.
    DE CE NU ATI CONVINS-O KANAL D SA RAMANA ASA CUM ATI FACUT ATUNCI CIND VOIA SA PARASEASCA CONCURSUL ?
    Lacramioara nu a vrut ca ea sa plece. Cine sustine acecst lucru, greseste. Chiar a crezut ca-si doreste .
    Mult succes in viata Veronica si cind pui o placa nu este nevoie s-o asculti pina la capat. Uneori iti fac bine intreruperile, sper ca ai invatat, nu-ti strica niste bani, o sa-i ia o fata vulgara,care nu spune nimic altceva decit ca-si stoarce cosurile de pe fata.

  5. 6
    aida Says:

    regret enorm….nu mai am cuvinte..:(

  6. 5
    viviana Says:

    Veronica mi-ai lasat un gol in suflet deoarece am fost persoana care de fiecare data ti-am luat apararea pentru ca ai fost un exempul tare bun in aceasta competitie si datorita acestui fapt nu ramane decat sa-ti spun ca ramai in inima mea si iti doresc ca viata ta sa fie plina de bucurii si de multa fericire sa ai patre pentru ca meriti acest lucru din plin!!!

  7. 4
    stelutzza Says:

    regret enorm k nu ai ramas in cara *vero*”asa cum o alintau fetele din casa”am ras cu tine ,am plans cu tine….ai fost tot ce e mai bun in casa…mult succes in viitor..te iubim…

  8. 3
    Isabela Says:

    Imi pare extrem de rau ca a plecat Veronica. Era preferata mea tocmai ptr faptul ca e inteligenta si charismatica…Nu pot sa neg faptul ca m-au impresionat extrem de mult vorbele doamnei Lacramioara care a vrut ca Veronica sa ramana in casa dar apoi, la insistentele ei, s-a razgandit. Sunt sigura ca nu o sa mai vizionez emisiunea cu acelasi interes ptr ca nu mai este si preferata mea acolo. Pe de alta parte, insa, am observat sinceritatea ei ca isi doreste sa iasa iar acest lucru cred ca a fost hotarator si ptr alti oameni din fata micilor ecrane. Paradoxal, desi iesita din casa, ramane preferata mea!:P

  9. 2
    catalina Says:

    vero imi pare sincer raw ca ai iesit ..dar sincer cred ca e mai bne pt tne afara ….sunt bukuroasa ca makar ai ales u sa pleki si nu ai lasato pe alexandra asa cum a zis dna lakramioara ..bv tie ai dat dovada de o buna prietenie ..imi pare raw ca a iesit georgy ptr ca ea si costyyy meritau marele preimu…nu diana si vali si niki cristina ku lukian ..dne oare nu ii este rusine cristinei sa se poarte aja cu dna pawla ..in fne eu vreo te yubekkk app sunt din gl si as vrea sa luam legatura add kata_ubilea_tha te pwpik:*:*:*

  10. 1
    ade Says:

    imi era ciuda cateodata pe ea,dar acum imi pare rau ca a iesit.stia cum sa le vb fiecaruia dupa starea de spirit p care o aveau…cand nu era si ea nervoasa.am ras si plans impreuna cu ea…..mult succes in viata chiar daca uneori te-am acuzat si te-am criticat is sinea mea.t pup vero.

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free