Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4


veronica 4La Finala Saptamanii din data de 4 iunie 2010 s-au facut din nou nominalizari de fete. Mamele au fost nevoite de aceasta data sa numeasca fiecare cate 2 fete, pe care nu si le mai doresc in competitie.

Nominalizarile mamelor au fost urmatoarele:

Doamna Valeria: Veronica si Alina;
Doamna Paula: Veronica si Alina;
Doamna Daniela: Veronica si Alexa;
Doamna Adriana: Veronica si Alexandra;
Doamna Lacramioara: Alexandra si Veronica.

Veronica, Alina, Alexa si Alexandra au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre acestea Alina si Alexa au fost cele care s-au intors in casa alaturi de ceilalti concurenti, urmand ca decizia de eliminare sa se ia, dintre Veronica si Alexandra.

Cea care a fost pusa in situatia de a decide cine sa plece din competitia Nora pentru mama 4 a fost doamna Lacramioara, care a iesit Mama Saptamanii. Initial aceasta a zis ca doreste ca Veronica sa ramana in casa, urmand ca in scurt timp sa se razgandeasca si sa decida ca Veronica sa paraseasca Nora pentru mama 4, iar Alexandra sa se intoarca inapoi in concurs.

Cu zambetul pe buze, ca de obicei, Veronica a parasit competitia Nora pentru mama 4, dandu-le un sfat cuplurilor ramase in concurs, si anume ca acestia sa nu se casatoreasca daca nu simt intr-adevar ca isi doresc asta…sa nu faca nimic de dragul concursului..

Ce parere aveti de plecarea Veronicai din competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

63 comentarii la “Veronica a iesit din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    vera Says:

    ma bucur tare ca ai iesit din casa, afara te vei putea descarca de atatea energii negatice ce exista in casa aia, imi place mult de tine, te pup si numa bine

  2. 19
    adela Says:

    ce bine imi pare bine ca a iesit

  3. 18
    simina irina Says:

    sa nu iti para rau ca ai iesit vero te iubesc ai grija de tine

  4. 17
    Gabi Says:

    ce bine ca a iesit scorpia aia prefacuta..:) si asa nu avea cuplu, nu avea ce sa mai caute pe acolo.. statea degeaba.. facea umbra pamantului.. e o actrita nici macar mediocra.. se vede falsitatea ei de la o posta.. du-te departe si sa nu te mai vedem

  5. 16
    flory Says:

    imi pare fff rau ptr vero.d-na lacramioara,sa mai gandit putin dupa ce prima data a spus ca vrea sa iasa alexandar,ptr-ca alexandra nu avea bani.cand a auzit ca banii veronicai se impart,imediat sia schimbat decizia.sa=i fie rusine.merita chiar sa si castige concursul vero.

  6. 15
    dede Says:

    imi pare sincer rau pt veronica era cred cea mai desteapta din casa, oricum au ramas doar vipere care vor doar banii. falsitati…. diana o increzuta abea stie sa lege doua cuvinte ea trebuia sa zboare se potriveste cu vali ca 12 cu 13, sper sa castige cristina mai vulgara cum zice soacrasa dar super fata. vero sa ai bafta in viata ca te duce capu fi tare si sufletu pereche il gasesti in viata de zi cu zi nu intr-o emisiune……..

  7. 14
    plamada loredana Says:

    IMI PARE ENORM DE RAU CA A ESIT VERONICA DIN CASA O IUBIAM FOARTE MULT ERA CE MAI SIMPATICA DI CASA SI CEA MAI DESTEAPTA .NICI NU MAI IMI VINE SA MA MAI UIT LA ACEASTA EMISIUNE DACA NU ESTE EA.ERA SUPER DESTEAPTA SI SINCERA .SPER CA IN SFIRSIT DOAMNA LACRAMIOARA ESTE FERICITA SA II FIE RUSINE NU SA GINDIT CA VERONICA CHIAR DACA A ZIS CA VREA ACASA MERITA SA RAMINA PENTRU CA A STAT DE LA INCEPUT SI ACUM SPRE SFIRSITUL COMPETITIEI TREBUIA SA O ELIMINE ?SA VAZUT DIN TOT DEAUNA CIT DE PERVERSA ESTE ACEASTA DOAMNA IN ACEASTA COMPETITIE TOT CE A FACUT A FOST DOAR PERVERSITATE SA II FIE RUSIE .SPER SA O MAI ADUCETI PRIN EMISIUNE PE VERONICA SA MAI MA UIT CU DRAG LA ACEASTA EMISIUNE CA DOAR PENTRU EA MA UITAM IN FIECARE ZI.

  8. 13
    magda Says:

    In sfarsit am scapat de Vero.Astept acest lucru de 2 luni.Doamne ajuta si la Paula saraca sa iasa afara la nominalizari de mame.Asa va scapa de BUBULINA Cristina.Cristina nu il ibeste deloc pe Lucian vrea doar banii iar apoi sa divorteze.Urmatoarea care iese sa fie Paula Doamne da macar Cristina va ramane cu degetele blocate undeva.

  9. 12
    irina dorina Says:

    IMI PARE RAU CA A IESIT VERONICA,SPER SA NU AI PARA RAU NICIODATA CEEA CE A FACUT IERI SEARA,CA A RUGAT-O PE LACRIMIOARA SA IASA,PUTEA SA MAI STEA O SAPTAMANA,SI SA O LASE SA FI PLECAT ALESANDRA,IAR EA SA FI PLECAT,ASA CUM A ZIS ALINA CIND TREBUIA,NU A SEARA.IAR ORGANIZATORI DELA NORAPTMAMA 4 AU GRESIT FORTE MULT,CIND A FACUT DIN NOU ELINIMINARI DE FETE,TREBUIA SA IASA AMINDOUA,SAU NICI UNA.RECUNOSC CA EU AZI NOAPTE NU AM PUTUT SA DORM,DIN CAUZA CA A PLECAT VERONICA,CA SA CERUT.SPER SA NU AIBA REGRETE CA SA CERUT,IAR IN REST ITI DORESC MULTA BAFTA,NOROC,SI NUMAI BINE.FELICITARI.EU CRED CA VA CISTIGA ACEST CONCURS DIANA,CA ESTE NORA SAPTAMANI,SI DOAMNA LACRIMIOARA CU FIUL EI.SI CRED CA VA FI 3 NUNTI,SAU UNA SINGURA,SPER SA NU MA INSEL.IRINA

  10. 11
    Irina Says:

    MA BUCUR CA IN SFARSIT A IESIT ,,SCORPIA ASTA,, DIN CASA.ASTEPT DE F MULT TIMP MOMENTUL ASTA..SI M-A BUCURAT FAPTUL CA DUMNEZEU A FACUT CA EXACT LACRAMIOARA SA SE ,,JOACE,, PUTIN CU NERVII EI. ROATA SE INTOARCE.EX DE ASEARA.LOCUL EI ESTE AFARA..UNDE SI-O POATE LUA IN FREZA CAND DESCHIDE GURA SI ..VOMITA VENIN.AICI NU AVEAU CE SA II FACA.
    NICI TELESPECTATORII, NICI CEI DIN CASA..SPOR LA AGATAT MOLDOVENI..INCULTI..VERO..PT CA NIMENI NU TE VREA..

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free