Mama Gabrielei Cristea a murit


mama gabrielei cristeaDidina Cristea, mama Gabrielei Cristea, a incetat din viata marti la ora 10.00, la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Mama Gabrielei Cristea a luptat impotriva pancreatitei, in urma careia a suferit trei interventii chirurgicale.

Desi la un moment dat si-a revenit din coma si a inceput sa vorbeasca, se pare ca intr-un final tot boala a invins.

“Operaţia a reuşit, dar infecţia s-a extins în tot corpul, a scăzut tensiunea la 5 şi medicii n-au mai avut ce să-I facă”, a declarat matusa Gabrielei Cristea.

Condoleante familiei Gabrielei Cristea!

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Mama Gabrielei Cristea a murit”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    liana Says:

    pentru doamna stela ai plans dar pt mama ta nu tu-ai facut o zi am fost o fana de a ta dar mai dezamagit de tot orice ar face mama e tot mama mai ales ca te-a purtat 9 luni de zile si datorita ei traiesti vei deveni mama poate si ai sa vezi cum ie pacat ca ti-ai dat arama pe fata

  2. 9
    liana Says:

    sa-i fie rusine la gabriela orice ar fi facut mama sa putea sa o ierte mama ma parasit cand aveam 2 ani si acum am 29 si nu am vazuto niciodata si totusi am iertat-o gabriela se vede ca esti falsa si o prefacuta

  3. 8
    dina Says:

    gabriela, lasa tot orgoliul deoparte si du o floare mamei tale, fii la capataiul ei . Va veni o vreme cand vei dori sa vorbesti cu ea. Spune in gandul tau sa te ierte ca poate ai gresit fata de ea.

  4. 7
    MIKA Says:

    CONDOLEANTE GABRIELA!!! LASA-TI EMISIUNEA PT. O ZI PE MANA ALTCUIVA SI FII ALATURI DE FAMILIA TA. MAMA TA A MURIT CU DORINTA ASTA .SA TE DUCI LA EA .TE-A ASTEPTAT PANA IN ULTIMA CLIPA. FII TARE.NU NE DEZAMAGI.TOTUSI…E MAMA TA.

  5. 6
    hop_tzop Says:

    Gabi, suntem alaturi de tine..se vede ca suferi, desi multi te condamna..esti singura care stie adevarul si pana la urma fiecare e raspunzator pentru faptele sale, iar ceilalti nu cred k sunt atat de puri incat sa poata judeca! Condoleante si numai bine!

  6. 5
    roxana Says:

    Condoleante ,Gabriela…..!!!!!!!!!!!!!! Nu se poate de spus nimic…o durere enorma…fii tare …sper sa-ti ajunga putere …dar si trebuie sati ajunga sa mergi inainte

  7. 4
    Silvye Says:

    rog moderatorul acestui site,ca in semn de respect ptr,un om care tocmai a murit så urmåreascå si så verifice toate aceste mesaje,ptr.a nu da ocazia tuturor celor care nu stiu så se comporte-fie si virtual- in asemenea clipe.Am citit niste mesaje intr-un tabloid si nu sunt deacord cu limbajul si mizeria ce improascå un om,fårå så-l cunoastem.Niumeni nu ne då dreptul acesta.Multumesc anticipat.ptr.intelegere.Din Göteborg o romåncå cu gindul si sufletul la tot ce inseamnå romånia.

  8. 3
    Silvye Says:

    Dragå Gabriela sunt alåturi de tine acum cind ai pierdut fiinta cea mai dragå poate din viata ta.Indiferent de motivul ce te-a tinut departe de ea,cred cå meritå totusi o floare si o luminare aprinså la cåpåtii.in rest dumnezeu cu mila.Nu uita inså cå trebuie så ne gindim si la dumnezeu.Poate a gresit sau poate nu….tu stii acest lucru.Nu e treaba noastrå så intråm in niste probleme ce te privesc personal.Dumnezeu s-o ierte pe mama ta.Gaby.Sunt o mare admiratoare de a ta din Göteborg.Så stii cå iti urmåresc si emisiunea…MUlt succes mai departe..Mi-a plåcut atitudinea ta de pinå acum in povestea asta care i-a fåcut curiosi pe multi din colegii de breaslå.Bravo !Ai stiut så gestionezi totul si cred cå e bine asa.Numai bine.

  9. 2
    Monica Says:

    Gabriela, condoleante!
    Lasa-i pe alta mana pe cei din emisiune si mergi alaturi de familie! Altfel, sincer ne vei dezamagi.

  10. 1
    Eugenia Says:

    APA TRECE PIETRELE RAMIN !!!
    Stimatei dne. GABRIELA CRISTEA TOADER
    va trimit gindul meu plin de compasiune pentru plecarea mamei in nefiinta si am certitudinea ca in sufletul dstra ati avut intotdeauna un loc in care MAMA a trait nevatamata de rautatile momentelor pe care le-ati trait.
    Daca aveam acces in comunicarea cu dstra, v-asi fi rugat sa va transformati in ceva invizibil si sa-i puneti mana pe frunte sa o faceti sa va vada pentru ca in restul vietii dstra sa traiti linistea ca iertarea a fost martorul acestui final.
    Sint convinsa ca va avea o floare de la fiica ei si DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE SI DSTRA SA AVETI PARTE DE MAREA REALIZARE DE A DEVENII MAMA … o admiratoare care doreste de patru ani sa va poata vorbii si sa va spuna ca sinteti frumoasa si valoroasa, dar uneori va tradati preferintele…chiar acum la final de spectacolul norei … GINDUL MEU BUN !!!!

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free