Mama Gabrielei Cristea a murit


mama gabrielei cristeaDidina Cristea, mama Gabrielei Cristea, a incetat din viata marti la ora 10.00, la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Mama Gabrielei Cristea a luptat impotriva pancreatitei, in urma careia a suferit trei interventii chirurgicale.

Desi la un moment dat si-a revenit din coma si a inceput sa vorbeasca, se pare ca intr-un final tot boala a invins.

“Operaţia a reuşit, dar infecţia s-a extins în tot corpul, a scăzut tensiunea la 5 şi medicii n-au mai avut ce să-I facă”, a declarat matusa Gabrielei Cristea.

Condoleante familiei Gabrielei Cristea!

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Mama Gabrielei Cristea a murit”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    tabyta Says:

    condolante familiei cristea si gabi tineo tot asa cu emisiunea ca e tare. nu o mai judecati voi ca nu sunteti in masura

  2. 39
    bianca Says:

    Eu sunt de parere ca nimeni nu stie de fapt ce s-a intamplat intre Gabriela si mama sa, motiv pentru care consider ca nimeni nu trebuie sa judece pe niciuna. Nu pot sa inteleg niciodata de ce va priveste viata privata a unei vedete.Nu puteti judeca dupa aparente…Si nu judecati ca veti fi judecati la randul vostru…

  3. 38
    lili Says:

    Aparentele inseala!!!avand o varsta si timp suficient de a urmari pe D-na CRISTEA@@??nu mi-as fi inchipuit niciodata ca este in stare sa-si renege mama indiferent de situatie….fara cuvinte Intr-o emisiune se lauda ca parintii sau ocupat de ea dand-o la balet RUSINE NESIMTIT-O roata vietii se invarte——-

  4. 37
    cosmina Says:

    doamne fereste!cine se mai uita la emisiunea nemernicii asteia?nici makr la innmormantare sa nu se duca?doamne fereste!ma uitam mereu la emisiune dar acuma nu mai o suport pe prezentatoarea asta!sa nu o mai vad.

  5. 36
    RALUCA Says:

    Fiecare avem secretele noastre, parerile noastre, perceptiile noastre. Ceea ce a dus la aceasta ruptura teribila, numai cei implicati stiu. Este intradevar monstruos ca o mama sa nu-si poata lua ramas bun de la copilul ei. Daca exista Dumnezeu atunci el va judeca, fiindca doar el are acest drept.

  6. 35
    Monica Says:

    Asa o fi precum ziceti, nimeni nu are dreptul s-o judece pe Gabriela Cristea si.. precum mai spuneti unele, deaia nu mai poate ca nu se uita fanii la emisiune..!!!
    Eu am o mare nedumerire, asta sunt: cind nu tu nu stii sa ierti pe cel care ti-a dat viata, suferind pe patul unui spital (inmormintarea nu conteaza, aia era de ochii lumii) si trecutul iti iese la iveala cu unele nedumeriri, atunci cu ce drept mai poti filozofa despre comportament, moralitate, etc., etc., intr-o emisiune, unde , sa ma ierte Dumneze, dar sunt fete din familii sanatoase, care au facut un liceu, o facultate , majoritatea foarte inteligente si toate , dar absolut toate, atasate familiilor lor. Aceasta este o nedumerire personala, nu vreau raspuns, e chestie de convingere in timp. Mersi pentru intelegere ca sunt mai grea de cap!

  7. 34
    marinela ion Says:

    RUSINE…….SE MAI UITA ,,NAIBA,,LA EMISIUNEA TA,AM PLANS EU O STRAINA LA INMORMANTARE,DAR TU? RUSINEEEEEEEEEEE,

  8. 33
    valerica Says:

    din moment ce tatal si fratele au facut publice relatiile de familie, si-au parat-o pe gabriela pe la ziare si tv, ii dau dreptate gabrielei ca s-a rupt de acestia.cat ar fi copilul de rau, il iubesti neconditionat si nu-l arati cu degetul la o lume-ntreaga, pt ca nu faci decat sa-ti arati incapacitatea de a fi parinte.puteau sa-si planga durerea in tacere, nu sa dea interviuri …nu au dovedit ca ei sunt mai buni decat fiica pe care o judeca si o ameninta ca o dezmostenesc pana si de numele cristea..prin faptele lor n-au facut decat sa adanceasca prapastia dintre fiica si familie. gabi stie ce e in sufletul ei si nu trebuie sa faca nimic ca sa o credem noi ca sufera, are de dat socoteala numai luiDumnezeu , ca si noi toti, care nu suntem mai buni decat la a judeca pe altii.

  9. 32
    andu Says:

    nemerniko nu ti-ar fi putina rusine@!!!!!!!!!!!!!! f*fo unde ai fost knd ti-a murit mama , nu ne mai lua cu vrajeli k te-au dat afara, ce suflet poti sa ai in tine femeusco!!!!!! niki macar sa te duci sa ii aprinzi o lumanare, era mama ta , vai de viata ta!!!!!!!! O SA PLATESTI TU PE PARCURSUL VIETII tine minte , o sa iti dea Dumnezeu dupa sufletul tau :-j ne-ai dezamagit f*fo

  10. 31
    georgys Says:

    sincer nu aveti niciun drept sa o judecaty pe gaby!! nimeni nu stie ce este in sufletul ei si ce s-a intamplat intre ea si parintii ei!! gaby fi tare si nu asculta in gura lumii fa ceea ce crezi tu k este mai bn!!!aaaa si apropo daia numai poate ea k nu va mai uitati la emisiune si k acum nu mai sunteti fani ai emisiunii numai aberati spuneti!! o judecat dumnezeu nu voi dragilor;) condoleantze familiei cristea si gaby te iubim

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free