Mama Gabrielei Cristea a murit


mama gabrielei cristeaDidina Cristea, mama Gabrielei Cristea, a incetat din viata marti la ora 10.00, la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Mama Gabrielei Cristea a luptat impotriva pancreatitei, in urma careia a suferit trei interventii chirurgicale.

Desi la un moment dat si-a revenit din coma si a inceput sa vorbeasca, se pare ca intr-un final tot boala a invins.

“Operaţia a reuşit, dar infecţia s-a extins în tot corpul, a scăzut tensiunea la 5 şi medicii n-au mai avut ce să-I facă”, a declarat matusa Gabrielei Cristea.

Condoleante familiei Gabrielei Cristea!

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Mama Gabrielei Cristea a murit”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    PUSI Says:

    Macar de ochii lumii mergeti la inmormantare si asa le inchideti gura la toti,sau mai tarziu dupa mergeti la cimitir si le-ati inchis gura la barfitori.

  2. 19
    PUSI Says:

    Condoleante,nu va putem noi telespectatorii sa va judecampentru ca nu stim ce sa intamplat in familia dumneavoastra dar probabil ca au fost lucruri foarte grave si nu puteti vorbi despre ele.Dar totusi incercati sa iertati ca si Dumnezeu ne iarta atatea.

  3. 18
    Toader Liviu Says:

    codoleate

  4. 17
    nelu Says:

    PENTRU ACESTA …..SA ZICEM …..PROBLEMA AI PIERDUT F F F MULT……NIMIC NU VA FI TRECUT CU VEDEREA DE PUBLICUL CARE TE ….SIMPATIZA !…..RUSINE RUSINE RUSINE >

  5. 16
    nelu Says:

    …………………SI CEA CARE TI-A DAT VIATA !

  6. 15
    nelu Says:

    ………………………SI INCA CEVA MAMA ESTE ….UNICA !

  7. 14
    nelu Says:

    gabriela …..TINE MINTE CE-TI SPUN AI FACUT GRESEALA VIETII TALE ! RUSINE SA-TI FIE …TREBUIA SA FII LANGA MAMA TA …..INDIFERENT DE SITUATIE MACAR NUMAI CA TI-A DAT …………VIATA .

  8. 13
    alina Says:

    condoleante gabi..imi pare rau ca trebuie sa treci printr o asemenea situatie..sunt alaturi de tine…..dumnezeu sa o ierte ….azi s a vazut cat esti de afectata,ar fi bn totusi sa fii alturi de mama ta acum ,lasa emisiunea pt putin timp si mergi alturi de mama ta…..te rog sa fii tare ..eu te pup si te imbratisez.

  9. 12
    lia Says:

    imi pare foarte,foarte rau

    condolentele mele pt dna GABRIELA

  10. 11
    liana Says:

    voi ceilalti care ati scris si o periati pe gabriela cred ca nu aveti copii nu judec pe nimeni dar gandesc din prisma unei mame ganditiva ca mama ei era bolnava si a vrut doar sa isi vada fica dar nu a avut timp sau chef si noi parinti cate odata mai gresi ca si copii dar parinti nu trebuie iertati?
    rusine rusine si azi zambea la emisiune dumnezeu nu doarme plateste cu aceiasi moneda

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free