Simona a avut o relatie cu Florin Salam?


florin salamVesti socante sau doar simple zvonuri, ies la iveala despre concurenta Nora pentru mama 4, pe nume Fatu Amelia Simona.

Conform mai multor persoane, care sustin ca o cunosc pe concurenta NPM4, se pare ca aceasta a dorit sa participe la reality-show-ul de la Kanal D pentru a scapa de iubitul ei, despre care se zvoneste ca i-ar fi fost peste si ca ar fi obligat-o  sa se prostitueze.

Tot din surse neoficiale, se pare ca fostul iubit a obligat-o pe Simona sa devina clienta manelistului Florin Salam, de care s-ar fi indragostit intre timp.

In emisiunea din data de 12 martie 2010, subiectul a fost amplu dezbatut. Simona a recunoscut ca il cunoaste personal pe Florin Salam, insa neaga ca ar fi avut relatii intime cu acesta. Concurenta NPM4 a dezvaluit ca manelistul ii este ca un frate.

Cu toate ca majoritatea tin sa dea crezare persoanelor care vorbesc despre acest subiect, manelistul Florin Salam neaga insa orice afirmatie a Simonei si declara faptul ca nu o cunoaste pe concurenta Nora pentru mama 4.

Desi toata intamplarea pare a fi extrasa dintr-un film, se pare ca aceasta este o intamplare de viata, care ne dezvaluie lucruri mai putin placute.

Credeti ca Simona a fost amanta manelistului Florin Salam?

Articol realizat de Raluca Neagu

101 comentarii la “Simona a avut o relatie cu Florin Salam?”

Pages: « 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 90
    alexandra Says:

    frate nu mai punetii botul la ce zice simona ca e cruce de inchinat ca nu e adevarat e o mare zdreanta

  2. 89
    opetlili Says:

    daca a avut sau nu o relatie cu F.S. este absolut pb.ei si a lui.Nu inteleg care este implicatia d-nei lucica in toata povestea si ce o doare pe ea.Dar nimic nu ma mira din partea d-ei decat ca Gabriela ,uneori, o aproba si chiar o invita sa participe la emis.,fie personal,fie la telefon.DE CE acestei persoane ii sunt permise anume lucruri,ex. sa jigneasca,iar concurentilor nu?sunt atentionati mereu de parca sunt stane de piatra si nu ar trebui sa reactioneze la palavragelile Lucicai!

  3. 88
    andreea Says:

    eu cred ca intradevar a avut o relatie cu Florin Salam desi nu vrea sa recunoasca Simona.Cred ca ar fi trebuit cercetat sa se vada daca intradevar a fost casatorita si divortata.Eu zic ca fata aia nu ar trebui sa stea in casa.Ar trebui descalificata.Nu merita sa stea in casa “Nora pentru mama”

  4. 87
    nelu Says:

    il felicit pe FLORIN intradevar este un barbat adevarat !pai si ce daca ar fi avut o relatie intima ce trebuia sa spuna la …curiosi .

  5. 86
    Elena L Says:

    Flotin Salam cred ca ajutat multa lume, si poate ca intradevar nu-si amintesete, dar poate Simona nu a putut sa uite acel ajutor pentru fratele ei, si pana la urma era o copila… nu cred ca trebuie sa o judece toata lumea atat de aspru, e inaca tinerica si ar fi pacat sa o distrugem moral cu aceste comentarii , poate si pe mama ei o doare ce aude…. Pana la urma fiecare isi face viata cum isi doreste, eu zic sa fim un pic mai ingaduitori si sa nu aruncam cu pietre doar ca asa am auzit noi………

  6. 85
    alle Says:

    …yo una kred k simona nu a intretinut relatii intime cu Florin Salam, de prietenie da. Iar despre toate care se spun despre Simona nu cred k st adevarate, eu cred k st 2,3 qrve kre st invidioase pe ea, si vor sa o faca de cacao in fata intregii tari…oriqm Dumnezeu nu doarme si are grija de toti…

  7. 84
    flory85 Says:

    eu nu cred in presupusa relatie intre F Salam si Simona

  8. 83
    nutyka Says:

    EU CRED CA . ACEATA FATA NU AR FI TREBUIT SA FIE LASATA IN CASA IAR FORIN DACA A AVUT SAU NU O RELATE CU ACEASTA PUPAZA SPER SA NU RECUNOASCA DEOARECE SI-AR STICA IMAGINEA SI MULTI SI-AR SCHMBA PAREREA DESPRE EL .SI DACA A AJUTAT-O ACUM ISI PRIMESTE MULTUMIRILE

  9. 82
    o fata Says:

    bai nene dak m*ista asta a venit aqm sa ne spuna ca ea este cu florin salam atunci sa fie de kkt k nare sa vada nici in vise fai simona lasane dreaq in pace ca omu asta are copi si nu demult ia murit si sotia.. putregaie ce esti zdreanta de unde ai venit tu cu vorbele astea .. pai da .. doar florin salam a mai ramas sasi facacineva raclama pe spatele lui si stai ca mai sunt cativa maneleisti:))) proata dreaq mars dreaq de unde ai venit

  10. 81
    o fata Says:

    lasatil ma pe florin salam in pace nu vedeti ce luati foc cu totii aici si mai ales cei din emisie si cei din presa si pe el iil doare direct in pl=))) asa k nu cred ca o scarba ca simonaa a stat cu aces printz jeturi la toti daici

Pages: « 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free