Simona a avut o relatie cu Florin Salam?


florin salamVesti socante sau doar simple zvonuri, ies la iveala despre concurenta Nora pentru mama 4, pe nume Fatu Amelia Simona.

Conform mai multor persoane, care sustin ca o cunosc pe concurenta NPM4, se pare ca aceasta a dorit sa participe la reality-show-ul de la Kanal D pentru a scapa de iubitul ei, despre care se zvoneste ca i-ar fi fost peste si ca ar fi obligat-o  sa se prostitueze.

Tot din surse neoficiale, se pare ca fostul iubit a obligat-o pe Simona sa devina clienta manelistului Florin Salam, de care s-ar fi indragostit intre timp.

In emisiunea din data de 12 martie 2010, subiectul a fost amplu dezbatut. Simona a recunoscut ca il cunoaste personal pe Florin Salam, insa neaga ca ar fi avut relatii intime cu acesta. Concurenta NPM4 a dezvaluit ca manelistul ii este ca un frate.

Cu toate ca majoritatea tin sa dea crezare persoanelor care vorbesc despre acest subiect, manelistul Florin Salam neaga insa orice afirmatie a Simonei si declara faptul ca nu o cunoaste pe concurenta Nora pentru mama 4.

Desi toata intamplarea pare a fi extrasa dintr-un film, se pare ca aceasta este o intamplare de viata, care ne dezvaluie lucruri mai putin placute.

Credeti ca Simona a fost amanta manelistului Florin Salam?

Articol realizat de Raluca Neagu

101 comentarii la “Simona a avut o relatie cu Florin Salam?”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    ALINA Says:

    SIMONA E O USURATICA O CRED IN STARE

  2. 29
    beny_hill Says:

    cica simona si salam!!!!:)) cea mai naspa idee a kanaliiiiistilor.maaaaaaa nu a fost o idee buna.de ce?
    poi oricine gandeste ca cocalarul ala de salam nu poate sa se yuby cu pitipoanca aia de 15 ani.siiiiiiiiii salam se wita la toate saracele.?????????ba sa fim seriosi,iar lucica face bani multi pe spinarea kanalistilor ma platiti pe altcineva k luci nu mai merita banii credetima se tot da de gol!!!!!!! ssiiiii daca nu ar fii asa atunci de ce se mai baga si in sezonul asta???????????? diiiiiiing
    sa fimm seriosi!!!!!!!!!! lasati prostiile aste. canacan a publicat prostia asta pt. ai face pe plac kanalistilor.plss credetima.gata cu balivernele.app stiati k seara eliminarilor se face joi nu vineri. paaa daca nu ma credeti pe mine credetile pe asye

  3. 28
    Mihai Says:

    Mesii Raluca

  4. 27
    ionela Says:

    nu cred ca a avut o relatie cu florin salam.nu are fata de el.vrea doar sa se faca si ea cunoscuta.

  5. 26
    dya Says:

    a fost ceva intre ei acum6 -7 ani….cum a spus si florin si-a facut viata ca orice barbat dar nu-si mai aminteste de ea…cine stie cate fete dintrastea nesemnificative au fost in patul lui….simona este o fata cu trecutul foarte patat,acela de la tel nu era fostul ei prieten,era un baiat pus de maicasa ca sa scape din incurcatura in care intrase….fara fum nu iese foc…in sfarsit simona a fost demascata si nu in totalitate…a umblat cu foarte multi barbati…nu o stiemai nimeni de poama buna in oras…..

  6. 25
    andreea Says:

    parerea mea este ca simona este indragostita de florin salam si ca el nu are nicio treaba cu ea.eu cred ca a venit in casa doar pentru a se face cunoscuta deoarece la emisiunea lui bahmu nu a avut succes,aceasta fiind singura alternativa.probabil ea l-a vazut mai demult pe florin si s-a laudat fetelor din calarasi ca ar fi avut vreo relatie cu el,acestea crezand-o atunci.se vede ca mama ei a sustinut-o neavand incotro chiar dak nu era adevarat faptul ca l-ar fi cunoscut pe florin salam si fam lui,doar era mama ei.fostul ei prieten,atunci cand a vorbit cu echipa emisiunii a declarat ca simona nu il cunoaste pe florin salam,iar cand a vorbit in direct a spus ca defapt il cunoaste ceea ce a mintit fiindca era influentat de mama simonei careprobabil i-a spus sa minta asa ca sa iasa bine la capat…..eu nu cred ca ar fi avut o relatie cu florin salam fiindca el isi iubeste familia.vis a vis de concurenti,imi plac toti cu exceptia brandusei care ma bucur ca a plecat.

  7. 24
    Alexandra Says:

    Nu A Avut Simona Nici O Relatie Cu Florin Salam
    Si Faza`Ca A Umblat La Ea In Lucruri Gabrila Mi Se Pare Ceva Prostesc;)
    Oricum Florin Salam Are 2 Copii Nu`SI Pierdea Vremea Cu Simona
    Simona Fi Tare`:*
    Esti Frumoasa.. j Chiar`Vreau Sa Faci Cuplu Cu Vlad`:*
    Te Pup`:*

  8. 23
    nory Says:

    mah eu nu stiu nimic despre povestea asta”florin salam si simona”
    doar ce am vazut la nora pt mama pt ca urmaresc emisunea sunt fana emisunii nora pt mama si simona nu cred ca are vreo legatura cu tot ce so spus la sfarsitul meisuni de vineri seara o si plans e o fata draguta dar nu intaleg dc toti cand so terminat emisunea dc mieni nu o fost alaturea de ea toti or plecat de langa ea??????????????va rog raspunetimi

  9. 22
    roksana Says:

    Imi place foarte mult emisiunea Nora pentru mama si de aceea o urmaresc in fiecare zi. Dar nu.mi place de doamna Lacramioara. Se crede mare sefa in casa. Imi place foarte mult de lucian si de cristina. si cristina ai putea sa nu m.ai fi chiar asa de dura cu lucian. ba il lasi ba il iei hotarastete. este un baiat foarte simpatit si cred ca ai putea sa te intelegi cu mama lui. va pwp pe toti din casa.NU CRED CA SIMONA A AVUT O RELATIE CU FLORIN SALAM PENTRU CA NU ARE FATA DE FLORIN SALAM.

  10. 21
    roza Says:

    nu ar face asa ceva pentru ca el a iubit-o si inca o iubeste pe printesa lui Fanica si as vrea sa ii spun ca sunt o fana de a lui si il pup dulce :*

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free