Simona a avut o relatie cu Florin Salam?


florin salamVesti socante sau doar simple zvonuri, ies la iveala despre concurenta Nora pentru mama 4, pe nume Fatu Amelia Simona.

Conform mai multor persoane, care sustin ca o cunosc pe concurenta NPM4, se pare ca aceasta a dorit sa participe la reality-show-ul de la Kanal D pentru a scapa de iubitul ei, despre care se zvoneste ca i-ar fi fost peste si ca ar fi obligat-o  sa se prostitueze.

Tot din surse neoficiale, se pare ca fostul iubit a obligat-o pe Simona sa devina clienta manelistului Florin Salam, de care s-ar fi indragostit intre timp.

In emisiunea din data de 12 martie 2010, subiectul a fost amplu dezbatut. Simona a recunoscut ca il cunoaste personal pe Florin Salam, insa neaga ca ar fi avut relatii intime cu acesta. Concurenta NPM4 a dezvaluit ca manelistul ii este ca un frate.

Cu toate ca majoritatea tin sa dea crezare persoanelor care vorbesc despre acest subiect, manelistul Florin Salam neaga insa orice afirmatie a Simonei si declara faptul ca nu o cunoaste pe concurenta Nora pentru mama 4.

Desi toata intamplarea pare a fi extrasa dintr-un film, se pare ca aceasta este o intamplare de viata, care ne dezvaluie lucruri mai putin placute.

Credeti ca Simona a fost amanta manelistului Florin Salam?

Articol realizat de Raluca Neagu

101 comentarii la “Simona a avut o relatie cu Florin Salam?”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    ionela din timisoara Says:

    si apropo de vlad,e un tip exact ca si fostul meu prieten,nu stie sa aprecieze o persoana!chiar imi pare foarte rau pt alina ca a pus suflet in relatia cu el si a avut numai de suferit din cauza asta.alina e o fata frumoasa si poate sa aiba orice baiat.sincer,imi pare rau pt alina deoarece si mama lui vlad,care e o scorpie tot nu o lasa in pace.pacat ca nu sunt acolo in casa ,i-as inchide gure d-nei lacramioara.

  2. 39
    ionela din timisoara Says:

    florin salam este un om foarte bun si si-a iubit foarte mult nevasta si nu cred ca ar fi inselat-o cu simona

  3. 38
    ionela din timisoara Says:

    eu nu cred ca a avut vreo treaba simona cu florin salam

  4. 37
    oana Says:

    nu e adevarat florin salam nu ar fii avut o relatie cu simona el are copii sotia lui a murit DUMNEZEU so ierte dar asta e viata merge inainte…

  5. 36
    anonimos Says:

    doamna lucica sa va duceti la gaini ca poate acolo o s avil ia cnv pe fiul dumneavoastra se da prea cocos si e un bosorog iar daca vrea s a formeze un cuplu cu diana nare fata de ea el nu s euita ca e un bosorog pe langa ea !! iar simona e o t*rfa sigur nu a fgost in relatie cu florin salam ca nu se uita ala la ea!

  6. 35
    GabryeLa Says:

    Tot respectul ptr Florin Salam ! nu trebuie sa dea atentie la tot felul de vorbe spuse in vant numai k aceste vorbe ii afecteaza imaginea!

  7. 34
    GabryeLa Says:

    Nu cred ca este adevarata aceasta chestie in legatura cu Florin Salam si Simona ..poate k Florin a ajutat`o intr`o problema cu ceva timp in urma si atata tot ..totusi Florin Salam in urma cu 3 sau 4 ani knd Simona spune ca l`a cunoscut avea sotie ,familie ,prieteni nu cred l`ar fi interesat persoana ei lui crek ii s`a facut mila de ea vazand`o atat d mica si sa munceasca si poate ca a ajutat`o cu bani..

  8. 33
    flori Says:

    veronica sar potrivi cu vlad si in legatura cu simona si florin salam cred ca au avut o relatie mai de molt si doamna lucica vrea sa il bage pe babalau ei pe diana dar diana sa nu il lasi pe vali ,mofturoasa de alina s anu mai faca atatea fite si datioa afra ca strica toata emisiunea si cristina sa nu se mai ia dupa alina si sa formeze un cuplu cu lucian iar doamna paula sa incerce s acomunice mai mult cu ea iar costi sar potrivi cu georgiana iar simona sa isi vada de trb ei si sa iasa afara din casa ca nu e locul ei acolo!!!

  9. 32
    vvictoria Says:

    eu cred ca o fi fost vreo aventura dar nimic altceva daca vroia o relatie florin gasea o fata frumoasa nu lepra asta

  10. 31
    Ella Says:

    sincer,nu cred ca florin salam ar fi avt o leg cu simona.si dac ar fi avt ,logik k akm nu si mai aduce aminte sau nu mai vrea pt ca are o familie,2 copii de crescut!orikm sper sa iasa adevarul la iveala..si chestia cu agenda nu mi sa parut fireasca..in fine..urmaresc nora pt mama si imi plk foarte mult…d`lacramioara sa fie mai indulgenta si vlad sa nu se mai tina atat dupa fusta ei…crisitina incearca sa comuniki ku mama lui Lucian ..si diana s vali,cuplul meu pref ,Iubiti va mult.

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free