Simona a avut o relatie cu Florin Salam?


florin salamVesti socante sau doar simple zvonuri, ies la iveala despre concurenta Nora pentru mama 4, pe nume Fatu Amelia Simona.

Conform mai multor persoane, care sustin ca o cunosc pe concurenta NPM4, se pare ca aceasta a dorit sa participe la reality-show-ul de la Kanal D pentru a scapa de iubitul ei, despre care se zvoneste ca i-ar fi fost peste si ca ar fi obligat-o  sa se prostitueze.

Tot din surse neoficiale, se pare ca fostul iubit a obligat-o pe Simona sa devina clienta manelistului Florin Salam, de care s-ar fi indragostit intre timp.

In emisiunea din data de 12 martie 2010, subiectul a fost amplu dezbatut. Simona a recunoscut ca il cunoaste personal pe Florin Salam, insa neaga ca ar fi avut relatii intime cu acesta. Concurenta NPM4 a dezvaluit ca manelistul ii este ca un frate.

Cu toate ca majoritatea tin sa dea crezare persoanelor care vorbesc despre acest subiect, manelistul Florin Salam neaga insa orice afirmatie a Simonei si declara faptul ca nu o cunoaste pe concurenta Nora pentru mama 4.

Desi toata intamplarea pare a fi extrasa dintr-un film, se pare ca aceasta este o intamplare de viata, care ne dezvaluie lucruri mai putin placute.

Credeti ca Simona a fost amanta manelistului Florin Salam?

Articol realizat de Raluca Neagu

101 comentarii la “Simona a avut o relatie cu Florin Salam?”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    Mihai Says:

    mai raluca mai

  2. 49
    STEFANUTZA Says:

    nu cred k simona a fost amanta lu florin salam,,,poate a fost o prietenie intre ey…….era normal k floryn sa nu recunoasca k a avut tangente q ya simo esty cea mai tare

  3. 48
    vanndy Says:

    ce-i cu atitudinea pe care au abordat-o cei de la kanal-d mai fratilor cu ce drept ati umblat voii in agenda fete-i ? inteleg ca sunteti o televiziune populara da naveti dreptul sa faceti ce vreti voii atii gresit ca ati facut aceest lucru mai bne vati revizuii comportamentul pt nu datii dovada de o televiziune serioasa. si dmn gabriela credeam ca sunteti o femeie serioasa da chiar asa …najpa

  4. 47
    Mihai Says:

    Raluca unde sint comentariile?

  5. 46
    Ade Says:

    Am urmarit emisiunea de vineri seara … Personal nu cred ca a avut vreo legatura Simona cu Florin Salam , iar daca ar fi avut , nu ar fi fost problema celor de la Kanal D si mai ales a doamnei Lucica … Dansa se baga unde nu-i fierbe oala , nu e frumos :) . Am ramas uimita cand am vazut agenda Simonei … Cu ce drept au luat cei din stuff agenda respectiva? Rusine aici :)

  6. 45
    eln_xxx Says:

    nu trebuia sa se amestece in viata ei particulara,chiar daca se cunoste cu Florin Salam ,chiar daca ar fi avut vre/o rel ,care e problema ?lasa/ti/o in pace e tinerica,lasati/o sa/si traiasca viata cum vrea ea

  7. 44
    iulianutza Says:

    Sunt sigura k nu a fost nmk intre ei… Florin Salam si-a iubit prea mult sotia k sa umble q o fetitza… k la urma urmei…asta era Simona atunci…

  8. 43
    vIvian Says:

    mi-ar fce mare placere sa ii cunosc pe concurenti personal……..

  9. 42
    ANCA Says:

    am ramas si eu tare uimita de cei de la kanal d, nu inteleg dc au umblat in lucrurile ei, agenda unde avea si notite intime, sa o vada o tara intreaga, si telefonul….cine le/a dat dreptul sa foloseacsa numerele din agenda fetei?
    indiferent cine este aceasta fata sau ce a facut, ori cu cine , nu a intrat in casa cu tel sau agenda sa le arate lumii. rusine kanal d!!!!!!!!!!!

  10. 41
    vIvian Says:

    am urmarit toate editiile NPM si sunt o mare fana a Gabrielei Cristea;despre aceasta editie nu pot spune decat ca imi este ciuda ca Vero si Vlad pierd timpul degeaba si nu formeaza un cuplu…….ar iesi invingatori atat prin prisma concursului cat si a vietii de familie;ar avea atat copii frumosi cat si un statut social ridicat sa nu mai vb ca Vero se intelege bine cu dna Lacramioara si intr-o familie acest lucru conteaza destul de mult…..daca ii urmeriti bine pe cei doi si la gesturi expresii folosite,mimica seamana fffff mult.II IUBESC!!!!!!!…Cat despre ceilalti concurenti,chestia cu Simona si FS nu poate fi o certitudine dar nu cred ca Calarasiul este un oras atat de mic si Simona atat de”invidiata “fara un MOTIV ANUME.Cristina greseste f mult cu,comportamentul ei vis-a vis de dna Paula ar trebui sa o iubeasca numai pentru simplul fapt ca este mama lui Lucian.iar Vali si Diana sper sa fie fericiti si sa nu fie o chestie numai de suprafata.

Pages: « 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free