Simona a avut o relatie cu Florin Salam?


florin salamVesti socante sau doar simple zvonuri, ies la iveala despre concurenta Nora pentru mama 4, pe nume Fatu Amelia Simona.

Conform mai multor persoane, care sustin ca o cunosc pe concurenta NPM4, se pare ca aceasta a dorit sa participe la reality-show-ul de la Kanal D pentru a scapa de iubitul ei, despre care se zvoneste ca i-ar fi fost peste si ca ar fi obligat-o  sa se prostitueze.

Tot din surse neoficiale, se pare ca fostul iubit a obligat-o pe Simona sa devina clienta manelistului Florin Salam, de care s-ar fi indragostit intre timp.

In emisiunea din data de 12 martie 2010, subiectul a fost amplu dezbatut. Simona a recunoscut ca il cunoaste personal pe Florin Salam, insa neaga ca ar fi avut relatii intime cu acesta. Concurenta NPM4 a dezvaluit ca manelistul ii este ca un frate.

Cu toate ca majoritatea tin sa dea crezare persoanelor care vorbesc despre acest subiect, manelistul Florin Salam neaga insa orice afirmatie a Simonei si declara faptul ca nu o cunoaste pe concurenta Nora pentru mama 4.

Desi toata intamplarea pare a fi extrasa dintr-un film, se pare ca aceasta este o intamplare de viata, care ne dezvaluie lucruri mai putin placute.

Credeti ca Simona a fost amanta manelistului Florin Salam?

Articol realizat de Raluca Neagu

101 comentarii la “Simona a avut o relatie cu Florin Salam?”

  1. 1
    Lenuta Says:

    Da eu cred ca Simona intra-devar este o fosta-viitoare pan*rama si care nu are servici si umbla numa’ dupa bani castigati necinstiti.

  2. 2
    ANDRA Says:

    EU SUNT DIN CALARAS SI O CUNOSC PE SIMONA SI STIU K NU ESTE ADEVARAT CA A AVUT O RELATIE CU SALAM SI STIU K FOSTUL EI IUBIT O IUBESTE LA DISPERARE

  3. 3
    Mihai Says:

    Ce va doare capul daca l-a cunoscut si chiar daca a avut relatii intime cu el doar nu ia scos ochii,dar ziaristii pina nu maminca ei ceva nu se satura nu ar avea subiecte sa scrie la ziare,in consecinta cine mai cumpara ziare si ce ma doare pe mine ca Simona a vut relatii cu cineva .Din cite inteleg toate fetele din casa aa avut ralatii serioase cu diversi barbati,Cristina se lauda ca a intretinut relatii cu un barbat cu 2 zile inainte de a intra in casa,Brindusa a trait 6 ani cu un barbat insurat cu copii si cei cu asta trebuie sa le luam capul.Lume rea.

  4. 4
    Mihai Says:

    Unde e comentariu?

  5. 5
    eu Says:

    eu nu cred ca printul florin salam ar fi avut o relatie cu ea poate intime sa ii dea m*** asa da

  6. 6
    itsirc.ciobanu Says:

    veronica este o prefacuta

  7. 7
    adela Says:

    eu nu cred ca simona a avut o relatie cu florin salam

  8. 8
    Mihai Says:

    si

  9. 9
    iulia Says:

    se vedea ca simona o dadea la intors …………oricum cred ca vrea sa se faca cunoscuta pa spatele lu florin ..si mai zicea ca toate fetele din cala rasi is invidioase pe ea…..de ca ar fi???? acuma se vedea cu musca pe caciula si voia sa iasa afaraa din casa npmii frica de ce se poate intampla si afla .Acuma a vazut ca cei de la npm sunt foarte informati si fac investigari si o vrut sa iasa…..oricum se vede ca iii……………:P

  10. 10
    bogdan Says:

    Da eu cred`;)

  11. 11
    bogdan Says:

    si este foarte adevarat simona a intrat in nora pnt mama 4 pentru a scapa de problemele de acasa;)

  12. 12
    iulia Says:

    nu cred ca a fost amanta lui doar ar fi vrut sa fie…sda fim seriosi:))

  13. 13
    mirel Says:

    simona ar trebui sa cheme in instanta postul kanal d,cum si-au permis sa-i citeasca agenda??????FLORIN SALAM CRED CA MINTE ….MAMA SIMONEI NU AVEA DE CE SA MINTA!!!!!!CUM ISI PERMIT “NISTE NEICA NIMENI” SA O CALCE IN PICIOARE PE ACEASTA FATA????CINE LE DA ACEST DREPT??????REFERITOR LA SITUATIA BRINDUSEI,DE CE NU S-AU FACUT ATATEA INVESTIGATII??????SIMONA ,LEGEA ITI PERMITE SA ITI APERI IMAGINEA.

  14. 14
    ana Says:

    FOARTE URAT DIN PARTEA DVS CELOR DE LA KANAL D CA ATI UMBLAT IN LUCRURILE PERSONALE ALE SIMONEI,RUSINEEEEE, SIMONA FII TARE,LUMEA E F REA SA STII,E VIATA TA SI FACI CE VREI CU EA,, SI RUSINE VOUA CELOR CARE JUDECATI SI VA BAGATI DOAR CA SA FACETI RAU

  15. 15
    Ema Says:

    Si daca ar fi fost ce va priveste pe voi? Fiecare are dreptul la o viata personala.
    Daca nu va place persoana o ocoliti pur si simplu, dar o respectati. A venit la un show matrimonial, foarte bine. Daca ea considera ca e o alegere buna… Nu aveti dreptul sa judecati pe nimeni.
    Nici macar nu realizati ca traiti intr-o tara de rahat, si ca voi sunteti cei care o faceti sa fie asa prin faptul ca nu stiti altceva decat sa barfiti, sa va plangeti.
    Nu va place munca, dar vreti bani! Nu va place Romania, dar nu faceti nimic in acest sens. CA DOAR NU FACE PARTE DIN ATRIBUTIILE VOASTRE SA VA RESPECTATI RECIPROC, SA FITI CIVILIZATI PE STRADA, IN METROU, ETC.. NU! TREBUIE SA VA FACETI PUBLIC CAT DE SUPERFICIALI SUNTETI!
    Nu desconsider pe nimeni, nu generalizez pt a pune o eticheta. E vorba despre un adevar general, si anume: situatia in care multi, prea multi, se complac gratuit.
    Mai deschideti ochii fratilor!

  16. 16
    PURPLE Says:

    Cum era testul ala cu compatibilitatea de pe caietul Simonei?Vreau si eu imi plac chestiiile de genul asta.A!In legatura cuacest subiect nu cred Simona a mintit ci Salam nu vrea sa recunoasca dar asta….Na!Are o familie si o casa acum….

  17. 17
    mariana Says:

    Nu cred ca au avut nicio reletie….
    Eu o rog din tot sufletul pe Simona sa nu mai vorbeasca despre Florin Salam ..
    :X
    Ii poate face foarte mult rau familiei lui..
    Sau ma rog lui si copiilor sai .. fiindca se stie ca sotia sa a murit !
    Se poate sa se fi cunoascut si sa fi avut o relatie .. dar nimic mai mult..
    Asa cred eu !
    Urmaresc foarte mult nora pt mama chiar daca am numai 12 ani :X!imi place foarte mult in special de Veronica si Diana . Le ador si le pup!

  18. 18
    PURPLE Says:

    Si nu a fost amanta ci prietena.

  19. 19
    xash Says:

    eu cred ca simona il cun pe salam dar nu ca a avut o relatie

  20. 20
    tanase alina Says:

    fetelor nu va m.ai certati ca niste nebune. imi place foarte mult de cuplul Lucian si Cristina. tineti.o tot asa. va potriviti de minune.pwp

  21. 21
    roza Says:

    nu ar face asa ceva pentru ca el a iubit-o si inca o iubeste pe printesa lui Fanica si as vrea sa ii spun ca sunt o fana de a lui si il pup dulce :*

  22. 22
    roksana Says:

    Imi place foarte mult emisiunea Nora pentru mama si de aceea o urmaresc in fiecare zi. Dar nu.mi place de doamna Lacramioara. Se crede mare sefa in casa. Imi place foarte mult de lucian si de cristina. si cristina ai putea sa nu m.ai fi chiar asa de dura cu lucian. ba il lasi ba il iei hotarastete. este un baiat foarte simpatit si cred ca ai putea sa te intelegi cu mama lui. va pwp pe toti din casa.NU CRED CA SIMONA A AVUT O RELATIE CU FLORIN SALAM PENTRU CA NU ARE FATA DE FLORIN SALAM.

  23. 23
    nory Says:

    mah eu nu stiu nimic despre povestea asta”florin salam si simona”
    doar ce am vazut la nora pt mama pt ca urmaresc emisunea sunt fana emisunii nora pt mama si simona nu cred ca are vreo legatura cu tot ce so spus la sfarsitul meisuni de vineri seara o si plans e o fata draguta dar nu intaleg dc toti cand so terminat emisunea dc mieni nu o fost alaturea de ea toti or plecat de langa ea??????????????va rog raspunetimi

  24. 24
    Alexandra Says:

    Nu A Avut Simona Nici O Relatie Cu Florin Salam
    Si Faza`Ca A Umblat La Ea In Lucruri Gabrila Mi Se Pare Ceva Prostesc;)
    Oricum Florin Salam Are 2 Copii Nu`SI Pierdea Vremea Cu Simona
    Simona Fi Tare`:*
    Esti Frumoasa.. j Chiar`Vreau Sa Faci Cuplu Cu Vlad`:*
    Te Pup`:*

  25. 25
    andreea Says:

    parerea mea este ca simona este indragostita de florin salam si ca el nu are nicio treaba cu ea.eu cred ca a venit in casa doar pentru a se face cunoscuta deoarece la emisiunea lui bahmu nu a avut succes,aceasta fiind singura alternativa.probabil ea l-a vazut mai demult pe florin si s-a laudat fetelor din calarasi ca ar fi avut vreo relatie cu el,acestea crezand-o atunci.se vede ca mama ei a sustinut-o neavand incotro chiar dak nu era adevarat faptul ca l-ar fi cunoscut pe florin salam si fam lui,doar era mama ei.fostul ei prieten,atunci cand a vorbit cu echipa emisiunii a declarat ca simona nu il cunoaste pe florin salam,iar cand a vorbit in direct a spus ca defapt il cunoaste ceea ce a mintit fiindca era influentat de mama simonei careprobabil i-a spus sa minta asa ca sa iasa bine la capat…..eu nu cred ca ar fi avut o relatie cu florin salam fiindca el isi iubeste familia.vis a vis de concurenti,imi plac toti cu exceptia brandusei care ma bucur ca a plecat.

  26. 26
    dya Says:

    a fost ceva intre ei acum6 -7 ani….cum a spus si florin si-a facut viata ca orice barbat dar nu-si mai aminteste de ea…cine stie cate fete dintrastea nesemnificative au fost in patul lui….simona este o fata cu trecutul foarte patat,acela de la tel nu era fostul ei prieten,era un baiat pus de maicasa ca sa scape din incurcatura in care intrase….fara fum nu iese foc…in sfarsit simona a fost demascata si nu in totalitate…a umblat cu foarte multi barbati…nu o stiemai nimeni de poama buna in oras…..

  27. 27
    ionela Says:

    nu cred ca a avut o relatie cu florin salam.nu are fata de el.vrea doar sa se faca si ea cunoscuta.

  28. 28
    Mihai Says:

    Mesii Raluca

  29. 29
    beny_hill Says:

    cica simona si salam!!!!:)) cea mai naspa idee a kanaliiiiistilor.maaaaaaa nu a fost o idee buna.de ce?
    poi oricine gandeste ca cocalarul ala de salam nu poate sa se yuby cu pitipoanca aia de 15 ani.siiiiiiiiii salam se wita la toate saracele.?????????ba sa fim seriosi,iar lucica face bani multi pe spinarea kanalistilor ma platiti pe altcineva k luci nu mai merita banii credetima se tot da de gol!!!!!!! ssiiiii daca nu ar fii asa atunci de ce se mai baga si in sezonul asta???????????? diiiiiiing
    sa fimm seriosi!!!!!!!!!! lasati prostiile aste. canacan a publicat prostia asta pt. ai face pe plac kanalistilor.plss credetima.gata cu balivernele.app stiati k seara eliminarilor se face joi nu vineri. paaa daca nu ma credeti pe mine credetile pe asye

  30. 30
    ALINA Says:

    SIMONA E O USURATICA O CRED IN STARE

  31. 31
    Ella Says:

    sincer,nu cred ca florin salam ar fi avt o leg cu simona.si dac ar fi avt ,logik k akm nu si mai aduce aminte sau nu mai vrea pt ca are o familie,2 copii de crescut!orikm sper sa iasa adevarul la iveala..si chestia cu agenda nu mi sa parut fireasca..in fine..urmaresc nora pt mama si imi plk foarte mult…d`lacramioara sa fie mai indulgenta si vlad sa nu se mai tina atat dupa fusta ei…crisitina incearca sa comuniki ku mama lui Lucian ..si diana s vali,cuplul meu pref ,Iubiti va mult.

  32. 32
    vvictoria Says:

    eu cred ca o fi fost vreo aventura dar nimic altceva daca vroia o relatie florin gasea o fata frumoasa nu lepra asta

  33. 33
    flori Says:

    veronica sar potrivi cu vlad si in legatura cu simona si florin salam cred ca au avut o relatie mai de molt si doamna lucica vrea sa il bage pe babalau ei pe diana dar diana sa nu il lasi pe vali ,mofturoasa de alina s anu mai faca atatea fite si datioa afra ca strica toata emisiunea si cristina sa nu se mai ia dupa alina si sa formeze un cuplu cu lucian iar doamna paula sa incerce s acomunice mai mult cu ea iar costi sar potrivi cu georgiana iar simona sa isi vada de trb ei si sa iasa afara din casa ca nu e locul ei acolo!!!

  34. 34
    GabryeLa Says:

    Nu cred ca este adevarata aceasta chestie in legatura cu Florin Salam si Simona ..poate k Florin a ajutat`o intr`o problema cu ceva timp in urma si atata tot ..totusi Florin Salam in urma cu 3 sau 4 ani knd Simona spune ca l`a cunoscut avea sotie ,familie ,prieteni nu cred l`ar fi interesat persoana ei lui crek ii s`a facut mila de ea vazand`o atat d mica si sa munceasca si poate ca a ajutat`o cu bani..

  35. 35
    GabryeLa Says:

    Tot respectul ptr Florin Salam ! nu trebuie sa dea atentie la tot felul de vorbe spuse in vant numai k aceste vorbe ii afecteaza imaginea!

  36. 36
    anonimos Says:

    doamna lucica sa va duceti la gaini ca poate acolo o s avil ia cnv pe fiul dumneavoastra se da prea cocos si e un bosorog iar daca vrea s a formeze un cuplu cu diana nare fata de ea el nu s euita ca e un bosorog pe langa ea !! iar simona e o t*rfa sigur nu a fgost in relatie cu florin salam ca nu se uita ala la ea!

  37. 37
    oana Says:

    nu e adevarat florin salam nu ar fii avut o relatie cu simona el are copii sotia lui a murit DUMNEZEU so ierte dar asta e viata merge inainte…

  38. 38
    ionela din timisoara Says:

    eu nu cred ca a avut vreo treaba simona cu florin salam

  39. 39
    ionela din timisoara Says:

    florin salam este un om foarte bun si si-a iubit foarte mult nevasta si nu cred ca ar fi inselat-o cu simona

  40. 40
    ionela din timisoara Says:

    si apropo de vlad,e un tip exact ca si fostul meu prieten,nu stie sa aprecieze o persoana!chiar imi pare foarte rau pt alina ca a pus suflet in relatia cu el si a avut numai de suferit din cauza asta.alina e o fata frumoasa si poate sa aiba orice baiat.sincer,imi pare rau pt alina deoarece si mama lui vlad,care e o scorpie tot nu o lasa in pace.pacat ca nu sunt acolo in casa ,i-as inchide gure d-nei lacramioara.

  41. 41
    vIvian Says:

    am urmarit toate editiile NPM si sunt o mare fana a Gabrielei Cristea;despre aceasta editie nu pot spune decat ca imi este ciuda ca Vero si Vlad pierd timpul degeaba si nu formeaza un cuplu…….ar iesi invingatori atat prin prisma concursului cat si a vietii de familie;ar avea atat copii frumosi cat si un statut social ridicat sa nu mai vb ca Vero se intelege bine cu dna Lacramioara si intr-o familie acest lucru conteaza destul de mult…..daca ii urmeriti bine pe cei doi si la gesturi expresii folosite,mimica seamana fffff mult.II IUBESC!!!!!!!…Cat despre ceilalti concurenti,chestia cu Simona si FS nu poate fi o certitudine dar nu cred ca Calarasiul este un oras atat de mic si Simona atat de”invidiata “fara un MOTIV ANUME.Cristina greseste f mult cu,comportamentul ei vis-a vis de dna Paula ar trebui sa o iubeasca numai pentru simplul fapt ca este mama lui Lucian.iar Vali si Diana sper sa fie fericiti si sa nu fie o chestie numai de suprafata.

  42. 42
    ANCA Says:

    am ramas si eu tare uimita de cei de la kanal d, nu inteleg dc au umblat in lucrurile ei, agenda unde avea si notite intime, sa o vada o tara intreaga, si telefonul….cine le/a dat dreptul sa foloseacsa numerele din agenda fetei?
    indiferent cine este aceasta fata sau ce a facut, ori cu cine , nu a intrat in casa cu tel sau agenda sa le arate lumii. rusine kanal d!!!!!!!!!!!

  43. 43
    vIvian Says:

    mi-ar fce mare placere sa ii cunosc pe concurenti personal……..

  44. 44
    iulianutza Says:

    Sunt sigura k nu a fost nmk intre ei… Florin Salam si-a iubit prea mult sotia k sa umble q o fetitza… k la urma urmei…asta era Simona atunci…

  45. 45
    eln_xxx Says:

    nu trebuia sa se amestece in viata ei particulara,chiar daca se cunoste cu Florin Salam ,chiar daca ar fi avut vre/o rel ,care e problema ?lasa/ti/o in pace e tinerica,lasati/o sa/si traiasca viata cum vrea ea

  46. 46
    Ade Says:

    Am urmarit emisiunea de vineri seara … Personal nu cred ca a avut vreo legatura Simona cu Florin Salam , iar daca ar fi avut , nu ar fi fost problema celor de la Kanal D si mai ales a doamnei Lucica … Dansa se baga unde nu-i fierbe oala , nu e frumos :) . Am ramas uimita cand am vazut agenda Simonei … Cu ce drept au luat cei din stuff agenda respectiva? Rusine aici :)

  47. 47
    Mihai Says:

    Raluca unde sint comentariile?

  48. 48
    vanndy Says:

    ce-i cu atitudinea pe care au abordat-o cei de la kanal-d mai fratilor cu ce drept ati umblat voii in agenda fete-i ? inteleg ca sunteti o televiziune populara da naveti dreptul sa faceti ce vreti voii atii gresit ca ati facut aceest lucru mai bne vati revizuii comportamentul pt nu datii dovada de o televiziune serioasa. si dmn gabriela credeam ca sunteti o femeie serioasa da chiar asa …najpa

  49. 49
    STEFANUTZA Says:

    nu cred k simona a fost amanta lu florin salam,,,poate a fost o prietenie intre ey…….era normal k floryn sa nu recunoasca k a avut tangente q ya simo esty cea mai tare

  50. 50
    Mihai Says:

    mai raluca mai

  51. 51
    STEFANUTZA Says:

    syncer…..nu cred k degeaba sa faqt aceste dezvaluiry dar nu cred k conteza trecutu ei sa faqt atata zarva pt o nimik toata este viata ei si an acest concurs nu conteaza trecutul concurentilor………………………….nu va bagaty unde nu va fierbe oala ………..sunteti cumva detectivi sau politisti???????????????????rusine

  52. 52
    andreea Says:

    sunt de acord cu vanndy

  53. 53
    georgiana Says:

    Nu mai fiti asa naivi, cum credeti ca cineva si-a bagat nasul in lucrurile ei personale fara acordul Simonei. Dragilor, totul e regie si au scos la iveala povestea asta cu Florin Salam ca sa faca rating…

  54. 54
    CaRmY Says:

    am urmarit emisiunea de vineri seara si nu pot sa spun decat…doamna lucica sunteti penibila,ar trebui sa va fie rusine ca insistati cu telefoanele si comentati la adresa fiecaruia.de cand sunteti agent 007 ca noi nu stiam…auzi la ea cica ea investigheaza daca vrea si tot afla adevarul si vine sal spuna in direct.se leaga de diana si de vali …intelegem acuma ca ii este ciuda ca nu a reusit popandaul ei de fiu sa fie cu diana dar asta e vrabia malai viseaza,stai si asteapta mult si bine.dute fa un dus,spalate pe dinti si asa mai departe ca si cand era in casa maicasa se tinea de el sa mearga sa se spele ca pute.deci nu siau dat seama cat erau de penibili,statea lucica besinica pe pat si la 2 metri statea popandaul de fiuso si zicea lucica dute si te spala pe dinri ca pana aici iti pute gura…si mai au tupeu sa se lege de altii

  55. 55
    CaRmY Says:

    chiar nu inteleg care este problema daca simona si florin ar fi fost sau nu impreuna.acuma stie fiecare ca vreti audienta da chiar sa calcati lumea in picioare ,prea exagerati…ca ce chestie ati luat voi agenda simonei sa va uitati in ea si pe deasupra sa o mai si aratati la tv.foarte urat din partea voastra kanal d.poate o fi avut fata probleme si florin a ajutato sa fim seriosi ,pe vremea aia era o copila si nu cred ca florin sar fi implicat intro relatie cu ea.si oricum este viata ei si nu trebuie sa dea explicatii nimanui pt ce face.pacat de simona ca se vedea ce penibil se simte incerca sa fie tare dar nu vreau sa stiu ce a fost in sufletul ei,capu sus simona si bravo tie ca teai dus la munca si nu ai intins numa mana iar vorbele oamenilor invidiosi dale 2 metri la spate

  56. 56
    mihaelaela Says:

    DOamne asa ceva e imposibil toate pan*ramele vin la nora pt mama( simona) cum puteti crede ca salam a avut o relatie cu ea? numai tampenii totulo este o prostie.. cik invidia care invidie? ca poate unii spun adevarul iar mama lui simona? la fel o mincinoasa

  57. 57
    mihaelaela Says:

    Iar doamna Lucica este o nebuna isi baga nasul peste tot.. asa ceva nu sa mai vazut.. o femeia care are grija de altcineva sa se uita la ea.. tot timpul are ceva de facut./… Doamne vedetiva de treaba dumneavoastra ati innebunbit kum vreti sa se casatoreasca fiul dmnv? daca sunteti atat de nebuna nu lasati nici o fata … are si el o vrasta nu o sa l mai ea NIMENI.

  58. 58
    scumpik Says:

    eu cunosc familia lui florin salam, il cunosc pe el si soc…..o cunosc si pe simona…de la npm4.ce v-ati fi asteptat ca florin sa spuna ca da, o cunoaste si a avut o relatie cu ea??? pai nu va imaginati ce ar insemna asta pt familia fostei lui sotii care oficial a murit de hepatita dar neoficial a murit de supradoza. se afla la hotel la rin cand s-a intamplat..si daca se afla ca florin are relatii peste tot pe unde merge..nu ca nu ar stii ..atunci ar sari pe el ..toti ca din cauza lui a murit fanica. oricum si chiar daca el spune nu..cine stie stie si gata….no comment.

  59. 59
    elisa Says:

    nu cred ca florin ar fi avut relatii cu o fata ca simona in primul rand ca ea era o copila pentru el,florin n-ar fi inselat-o niciodata pe fanica cu o par*suta ca simona
    simona vrea doar sa se faca cunoscuta prin florin salam eu cred ca ar fi mai bn ca simona sa iasa afara din competitie

  60. 60
    cnv cunoscut Says:

    simona esti favorita mea si uh sio florin………nu askulta ce zice lucika ea e nebuna lau

  61. 61
    emilia Says:

    d-na lucik sunte-ti dusmanoasa pe toata lumea din casa.va bagati mereu in viata fiului d-voasta….daramite mai vriati sa castigati la npm3 .rusine sa va fie…..

  62. 62
    vasi Says:

    diana esti preferata mea.tine-o tot asa.sincer nu prea te potrivesti cu vali.dar e viata ta.

  63. 63
    andreea Says:

    cine o judeca pe simona sunt cei mai prosti pt ca nu e bine sa judecam oameni fiecare dintre noi avem drept la tot pe lumea asta poare sa stea si cu basescu nu conteaza

  64. 64
    andreea Says:

    eu o sustin pe simona si o iubesc

  65. 65
    corina dogot Says:

    e viatza ei si face ce vrea nu trebuie sa dea sokoteala simona la toti………..poate fi si adevarat pot fi si minkiuni dar e viatza ei si asta e toooot…..

  66. 66
    andreea scumpika Says:

    si eu cred la fel simona este o mincinoasa o nesimtita credeti ca nu s-ar fi culcat cu florin salam pt banii???
    sa fim realistii:)):)):))

  67. 67
    andreea scumpika Says:

    :) ):)) nush ce sa mai zic poate simona are dreptate nush st total confuza si sa fim seriosi florin salma oricum nu ar fi recunoscut “ce a facu cu simona”:)):)):))

  68. 68
    andreea scumpika Says:

    andreea scumpika Says: Your comment is awaiting moderation.
    March 15th, 2010 at 12:29

    :) ):)) nush ce sa mai zic poate simona are dreptate nush st total confuza si sa fim seriosi florin salma oricum nu ar fi recunoscut “ce a facut cu simona”:)):)):))

  69. 69
    andreea scumpika Says:

    si d-na lucica asta ma cam enrveza vb asa tot timpu despre ceo din casa mai bn sa isi vada de baiatul ei ca nu o sa se mai insoare dak ea p sa fie asa nici macar pisica nu o sa mai stea langa el dak “d-na licica “se mai baga asa .. femeii asteaia nici macar nu poti sa-i zici “d-na lucica ” ci mai bn cotoroanta de lucica :) _):)):)) pur si simplu nu o suport

  70. 70
    oana Says:

    daca a facut sau na facut nu este treaba nimanui!oricum lucica este o baba senila si care ar trebui sasi faca un control pt ca este nebuna!dar nu cred povestea cu florin pt ca simona nu este atat de frumoasa pe cat se crede.

  71. 71
    Gina Says:

    sunt total inmarmurita de ceea ce au facut cei de la Kanal D,cum sa umblati fratilor in agenda Simonei si indiferent in nici unul din lucrurile private ale concurentilor presupun ca o agenda ,carnetel ce o fi el nu-i ceva de aratat tuturor,ma rog URAT URAT URAT din partea voastra.Bafta multa Simona

  72. 72
    Gina Says:

    M-am saturat si de “Granzii manelelor”,acestia care de cate ori ii iei la bani marunti aduc in discutie copii si mai stiu si eu ce probleme au si au avut in trecut,Dumnezeu s-o odihneasca pe sotia domnului cu pricina dar chiar credeti ca era nevoie sa o puna si pe ea in discutie?sincer eu nu cred,ma rog.Chestia e ca Simona chiar nu avea de ce minta s-a vazut clar ca publicitate nu avrut sa-si faca asa cum a spus dumnealui ca nu a scos fata la iveala povestea.iar doamna Lucica sa-si vada de treaba ei

  73. 73
    alexxino08_dej.cluj Says:

    Simona e misto..super misto..cea mai sexi ;)

  74. 74
    Veronica Says:

    Si care e problema??Nu este adevarat ceea ce se spune!Si chiar dak Simona a avut o relatie cu F.Salam.Care este problema???Nu inteleg de ce va mai legati de trecutul ei!Fiecare au avut o realtie in trecut!Acum Simona a venit aici sa iti gaseasca jumatatea si nu mai conteaza atat de mult trecutul cat conteaza viitorul in viata ei ;) Te pop Simona pa Succes in continuare

  75. 75
    simona Says:

    ma ce treaba are trecutul simonei cu npm ceia ce a facut in trecut e problema ei nu a lumei , lasati fata in pace oameni buni. eu una nu cred ca o avut o relatie cu f.salam si daca o avut ce treaba au alti . si nu inteleg la ce sa bagat astia de la kanal d in lucurile private urat din partea voastra dar nu mai conteaza Bfta simona esti favorita mea tinio tot asa esti o fata super de treaba pooooooooop dulke

  76. 76
    flori Says:

    eu sunt din calaras si am auzit de simona dar treaba cu florin salam este adevarata mai stie kti bani a primit de la el?si kte plimbari pe la mare si la munte?are si un colier de aur cumparat de florin salam cu initialele lui.dar dak el nu recunoaste asta e,dar ea stie mai bn ce au fost intre ei,si prietenu ei nu o dadea la produs pt k nu ar face asa ceva.oricum fetei ii place viata k stiu multe de ea.

  77. 77
    andreea Says:

    sunt din calarasi sh o cun pe simona f f bn ma inteleg k ea f f bn sh este adevarat k a avut o relatie k florin salam. Dak nu credeti k a fost k florin uitati-va la gatul ei k are lant din aur k initialele lui (FS) cumparate d el.

  78. 78
    casa3 Says:

    oligofrenilor,vezi ca jigniti fara motiv,unii dintre voi sunt concurenti de la npm 3,ce vreti ca la un concurs sa vina toate sparturiile oraselor.pacat ca o piti,isi face publicitate pe spatele unui om.ce vreti a venit sa se faca pupaza show.

  79. 79
    vera Says:

    cine se mai uita si la cocalaru asta de salam…nici pentru bani…cocalaru dreq

  80. 80
    cristina85 Says:

    mi se pare de foarte proasta calitate pentru ca a-ti intrat in trecutul simonei

  81. 81
    o fata Says:

    lasatil ma pe florin salam in pace nu vedeti ce luati foc cu totii aici si mai ales cei din emisie si cei din presa si pe el iil doare direct in pl=))) asa k nu cred ca o scarba ca simonaa a stat cu aces printz jeturi la toti daici

  82. 82
    o fata Says:

    bai nene dak m*ista asta a venit aqm sa ne spuna ca ea este cu florin salam atunci sa fie de kkt k nare sa vada nici in vise fai simona lasane dreaq in pace ca omu asta are copi si nu demult ia murit si sotia.. putregaie ce esti zdreanta de unde ai venit tu cu vorbele astea .. pai da .. doar florin salam a mai ramas sasi facacineva raclama pe spatele lui si stai ca mai sunt cativa maneleisti:))) proata dreaq mars dreaq de unde ai venit

  83. 83
    nutyka Says:

    EU CRED CA . ACEATA FATA NU AR FI TREBUIT SA FIE LASATA IN CASA IAR FORIN DACA A AVUT SAU NU O RELATE CU ACEASTA PUPAZA SPER SA NU RECUNOASCA DEOARECE SI-AR STICA IMAGINEA SI MULTI SI-AR SCHMBA PAREREA DESPRE EL .SI DACA A AJUTAT-O ACUM ISI PRIMESTE MULTUMIRILE

  84. 84
    flory85 Says:

    eu nu cred in presupusa relatie intre F Salam si Simona

  85. 85
    alle Says:

    …yo una kred k simona nu a intretinut relatii intime cu Florin Salam, de prietenie da. Iar despre toate care se spun despre Simona nu cred k st adevarate, eu cred k st 2,3 qrve kre st invidioase pe ea, si vor sa o faca de cacao in fata intregii tari…oriqm Dumnezeu nu doarme si are grija de toti…

  86. 86
    Elena L Says:

    Flotin Salam cred ca ajutat multa lume, si poate ca intradevar nu-si amintesete, dar poate Simona nu a putut sa uite acel ajutor pentru fratele ei, si pana la urma era o copila… nu cred ca trebuie sa o judece toata lumea atat de aspru, e inaca tinerica si ar fi pacat sa o distrugem moral cu aceste comentarii , poate si pe mama ei o doare ce aude…. Pana la urma fiecare isi face viata cum isi doreste, eu zic sa fim un pic mai ingaduitori si sa nu aruncam cu pietre doar ca asa am auzit noi………

  87. 87
    nelu Says:

    il felicit pe FLORIN intradevar este un barbat adevarat !pai si ce daca ar fi avut o relatie intima ce trebuia sa spuna la …curiosi .

  88. 88
    andreea Says:

    eu cred ca intradevar a avut o relatie cu Florin Salam desi nu vrea sa recunoasca Simona.Cred ca ar fi trebuit cercetat sa se vada daca intradevar a fost casatorita si divortata.Eu zic ca fata aia nu ar trebui sa stea in casa.Ar trebui descalificata.Nu merita sa stea in casa “Nora pentru mama”

  89. 89
    opetlili Says:

    daca a avut sau nu o relatie cu F.S. este absolut pb.ei si a lui.Nu inteleg care este implicatia d-nei lucica in toata povestea si ce o doare pe ea.Dar nimic nu ma mira din partea d-ei decat ca Gabriela ,uneori, o aproba si chiar o invita sa participe la emis.,fie personal,fie la telefon.DE CE acestei persoane ii sunt permise anume lucruri,ex. sa jigneasca,iar concurentilor nu?sunt atentionati mereu de parca sunt stane de piatra si nu ar trebui sa reactioneze la palavragelile Lucicai!

  90. 90
    alexandra Says:

    frate nu mai punetii botul la ce zice simona ca e cruce de inchinat ca nu e adevarat e o mare zdreanta

  91. 91
    dana26 Says:

    in primul rand nu Simona a fost cea care a spus ca a avut o relatie cu F.Salam,si chiar daca ar fi fost asa e strict problema ei,si nu cred ca e nimeni in masura sa o judece

  92. 92
    petronela Says:

    da este adevarat k simona a avut o relatie k florin salam am si o poza k iei

  93. 93
    petronela Says:

    iar vlad s-a prostituat si doamna lacramioara

  94. 94
    petronela Says:

    simona si ia e pr*stituata si am si dovezi k iei 3

  95. 95
    enelusa Says:

    nu pot sa cred ca sunte-ti atat de rai ar trebui sa va puneti in locul ei cand scrieti toate prostiile astea si cand jigniti asa . eu o cred pe simona si s-a vazut sinceritatea si a explicat chiar si mama ei ca florin a ajutat-o intr-o problema de sanatate

  96. 96
    gianina Says:

    MAI LASATI FATA IN PACE………DE CE SUNTETI ASA RAI,PANA LA URMA CE CONTEAZA TRECUTUL EI

  97. 97
    georgy.. Says:

    ce tot atata….va luati de viata ei..nu pot sa anteleg..si nu sunt singura..si..daca a avut o reletie cu florin salam care este problema…nu cred ca priveste pe nimeni…acest lucru….bravo ei…..nu anteleg ce va intereseaza atat de mult….nu cred ca e nici unul sfant din acea casa….nici mamele…candva an viata lor au mai pecit si ele….lasatio si pe ea….in pace…ce a fost in viata ei inainte nu intereseaza pe nimeni…si vati gasiti oi sa criticati…uitativa in gradina voastra si..dupaia sa vb….si ma mai refer strict la o persoana…poate o sa se simnta…ca vb prea mult fara sa asi aminteasca cine a fost…

  98. 98
    andrea Says:

    pune pozele cu ei doi dak ai dovezi

  99. 99
    alin din motru Says:

    e adevarat k e vagaboanta…am si un filmulet porno cu ea si cu iubitul ei….si nu a obligato nimenii sa se prostitueze.//cn e interesat pt film…alin_olteanu_92

  100. 100
    Nicoleta Says:

    Buna.Eu sunt o prietena foaarte aproapiata a Simonei.Ea este cea mai buna prietena a fratelui meu.Nu este adevarat,Simona nu a fost si nu este amanta cantaretului Florin Salam.Ei intr-adevar se cunosc,sunt amici,dar doar atat,nimic altceva.Si in legatura cu lantul de aur cu initialele F si S.Nu vine de la Florin Salam.Vine de la numele ei Fatu Simona.Deci aveti grija.Pa

  101. 101
    1schedule Says:

    3incidence…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free