Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4


brenda nora pentru mama 4 13.03La o saptamana dupa iesirea din competitia Nora pentru mama 4, Brandusa revine cu gandul de a reintra in casa.

Fosta concurenta a dorit sa dezvaluie la Finala Saptamanii din data de 12 martie 2010, faptul ca a cunoscut un baiat de la iesirea ei din casa, cu care incearca o relatie, dar in acelasi timp isi doreste sa il cunoasca mai bine.

Brandusa, fosta participanta de la Nora pentru mama 4, a marturisit ca exista 2 motive pentru care isi doreste sa reintre in competitie. Unul ar fi ca si-ar dori ca in casa sa il cunoasca mai bine pe baiatul pe care il are in prezent in vizor, iar al doilea motiv sunt banii, recunoscand cu seninatate ca isi doreste cel putin o mica parte din marele premiu.

Ea a mai adaugat faptul ca motivele reale pentru care si-ar dori sa reintre in competitie sunt de fapt Alina si Cristina.

Avand un AS in maneca, si anume Jokerul, pe care nu a dorit sa-l foloseasca pana acum, Brandusa va putea la un moment dat sa primeasca o facilitate legata de concursul Nora pentru mama, ea sau chiar alti concurenti.

Ati dori ca Brandusa sa reintre in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

86 comentarii la “Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4”

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 86
    mindra ana maria Says:

    nu sa nu intre

  2. 85
    ioana Says:

    Fara Brenda NPM4 si-a pierdut farmecul. Ea a fost directa in manifestarile ei, bune sau rele, acum, cele ramase sunt rautacioase si insinuante

  3. 84
    monik Says:

    sa nu intre… este o fata frumoasa, si…., dar se pare ca nu are cei 7 ani de acasa.!!!

  4. 83
    alexandra Says:

    sa nu intre……la ce sa intre sa zica ceva si apoi in urmatoarele 5 min se razgandeste…..eu nujtiu kum de are gabriela rabdare sa stea sa le explice de fiecare data fiecare cuvintel pe care tot ei il zic….cum era si ~brenda~ cum e si doamna daniela si multi altii……

  5. 82
    gianina Says:

    NU AS VREA SA M,NU-I CORECT FACTA DE CEILALTI SA STEA O PERIOADA AFARA SI APOI SA INTRE IAR IN CASA…………ORICUM E JALNICA NU ARE CE CAUTA ACOLO…………………..E O MAHALAGIOAICA NESUFERITA,NU AVEM CE INVATA DE LA EA

  6. 81
    mik Says:

    ….NU I MAI DATI CREZARE VERONIKI……. ESTE FALSA

Pages: [9] 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free