Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4


brenda nora pentru mama 4 13.03La o saptamana dupa iesirea din competitia Nora pentru mama 4, Brandusa revine cu gandul de a reintra in casa.

Fosta concurenta a dorit sa dezvaluie la Finala Saptamanii din data de 12 martie 2010, faptul ca a cunoscut un baiat de la iesirea ei din casa, cu care incearca o relatie, dar in acelasi timp isi doreste sa il cunoasca mai bine.

Brandusa, fosta participanta de la Nora pentru mama 4, a marturisit ca exista 2 motive pentru care isi doreste sa reintre in competitie. Unul ar fi ca si-ar dori ca in casa sa il cunoasca mai bine pe baiatul pe care il are in prezent in vizor, iar al doilea motiv sunt banii, recunoscand cu seninatate ca isi doreste cel putin o mica parte din marele premiu.

Ea a mai adaugat faptul ca motivele reale pentru care si-ar dori sa reintre in competitie sunt de fapt Alina si Cristina.

Avand un AS in maneca, si anume Jokerul, pe care nu a dorit sa-l foloseasca pana acum, Brandusa va putea la un moment dat sa primeasca o facilitate legata de concursul Nora pentru mama, ea sau chiar alti concurenti.

Ati dori ca Brandusa sa reintre in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

86 comentarii la “Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4”

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    andreea Says:

    cred ca Brandusa nu merita sa intre din nou in casa este o scorpie numai rau face si provoaca divergente intre concurenti.oricum nu ar avea nici o sansa sa castige competitia.

  2. 69
    doru Says:

    eu sunt sigur ca tu esti singura afara si e sta trebuie sa intri in casa ca meriti

  3. 68
    doru Says:

    brenda esti preferata mea si te rog sa intri in casa

  4. 67
    doru Says:

    brenda intra in casa ca nu are farmec concursul fara tine

  5. 66
    eliza Says:

    brandusa ar fi bine sa reintri in casa

  6. 65
    Elena L Says:

    Mi se pare ca Brenda isi doreste mai mult banii decat un cuplu in acest concurs. Si-a gasit perechea afara “sa fie sanatoasa” .Eu nu sunt deacord ca ea sa reintre in casa odata ce a fost alegerea ei sa iasa, poate folosi Jokerul la eliminarea Alinei daca tot sustine ca tine atat de mult la ea. Nu-mi place de ea ca provoaca scandaluri si ma enerveaza ca nustie sa vorbeasca corect, mai mult se balbaie, sau zice “prefer sa nu comentez”.

  7. 64
    nelu Says:

    BRENDA ESTE O INCULTA ,NESUFERITA ,MAHALAGIOAICA LA FEL CA ,CRISTINA :2 PANORAME ! ! !

  8. 63
    dadadadadada Says:

    DA,as dori sa intre Brenda in casa,pt ca e dorita acolo.Sa nu faca lacramioara ce doreste.Sa intre,va rog!

  9. 62
    Andrew Says:

    Nu vreau sa intre Brandusa inapoi pentruca este o mahalageoaica de cand a plecat ea este liniste in casa.

  10. 61
    flori Says:

    Sa nu intre Brenda.Este o c*rva ordinara,nu este un exemplu bun pentru fetele tinere din tara.A inghitit in viata ei kilometrii de pule.Este analfabeta,nu poate lega normal doua cuvinte,nu avem nevoie de asemenea facaturi intr-un mare schow,nu avem ce invata de la ea.Daca intra Brenda in casa eu nu ma mai uit la emisiune,si nu numai eu.

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free