Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4


brenda nora pentru mama 4 13.03La o saptamana dupa iesirea din competitia Nora pentru mama 4, Brandusa revine cu gandul de a reintra in casa.

Fosta concurenta a dorit sa dezvaluie la Finala Saptamanii din data de 12 martie 2010, faptul ca a cunoscut un baiat de la iesirea ei din casa, cu care incearca o relatie, dar in acelasi timp isi doreste sa il cunoasca mai bine.

Brandusa, fosta participanta de la Nora pentru mama 4, a marturisit ca exista 2 motive pentru care isi doreste sa reintre in competitie. Unul ar fi ca si-ar dori ca in casa sa il cunoasca mai bine pe baiatul pe care il are in prezent in vizor, iar al doilea motiv sunt banii, recunoscand cu seninatate ca isi doreste cel putin o mica parte din marele premiu.

Ea a mai adaugat faptul ca motivele reale pentru care si-ar dori sa reintre in competitie sunt de fapt Alina si Cristina.

Avand un AS in maneca, si anume Jokerul, pe care nu a dorit sa-l foloseasca pana acum, Brandusa va putea la un moment dat sa primeasca o facilitate legata de concursul Nora pentru mama, ea sau chiar alti concurenti.

Ati dori ca Brandusa sa reintre in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

86 comentarii la “Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    dana Says:

    brandusa sa ai grija de joker sa il folosesti la sf concursului pt tine

  2. 9
    aniela Says:

    fara brenda concursul nu are farmec

  3. 8
    mirela Says:

    as vrea ca brenda sa intre inapoi in casa pt ca merita

  4. 7
    ana Says:

    PAN*RAMOOOOOOOOOO DUTE ACASA,ESTI DISTRUSA DE TOT…..URATA,SLABA,NICI MACAR NU STII SA SA FACI 2 PROPOZITII…. NUMAI INTRA IN CASA CA SE SPARG TELEVIZOARELE DACA TE MAI VEDEM

  5. 6
    RALUCA Says:

    Dorasc foarte mult sa intre Brandusa. Imi dau seama ca ea nu doreste acest lucru. Brandusa spune multe, dar nu intotdeauna ceea ce spune este si adervarat, ma refer la ceea ce afirma ca ar vrea, ca a facut, se joaca de multe ori cu nervii telespectatorilor, cu nervii celor din casa si asta a facut ca ea sa fie atat de criticata, de neanteleasa. Este un om cu suflet mare,dupa mine o calitate exceptionala, referitor la munte, Cristina trebuie sa inteleaga ca a gresit mai mult si sa inceteze. Brandusa a fost pata de culoare , iar acum emisiunile sut fade fara ea. Despre Ionut, s-a vazut clar ca a fost indragostita de el ,restul este istorie.

  6. 5
    diana Says:

    da,din suflet pt ca fara ea emisiunea nu mai are nici un sens.Bine face ca cere bani pe acel jocker si sfatul meu ar fi sa negocieze ca indiferent daca iesi inainte de finla sa ia acei bani cu ea,altfel poate intra saptamana viitoare in casa iar dupa o saptamana mama lacra s-o dea din nou afara si de data aceasta fara nimic,asa macar se alege cu ceva daca tot are jockerul

  7. 4
    elena Says:

    brindusa draga,stai afara nu are rost sa renunti tu la viata ta agitata……sunt socata ce tupeu ai avut ,vrei sa intri cu noua cucerire si mai vrei si bani!!!!!!

  8. 3
    mariao ardeleanca Says:

    s a se dea peste cap si s ai fie ciocul mic

  9. 2
    adela Says:

    brenda nu ar mai trebui sa intre in casa ca numai cearta provoaca

  10. 1
    andra Says:

    da este foarte frumos cu brenda in competitie intra brenda mult succces!

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free