Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4


brenda nora pentru mama 4 13.03La o saptamana dupa iesirea din competitia Nora pentru mama 4, Brandusa revine cu gandul de a reintra in casa.

Fosta concurenta a dorit sa dezvaluie la Finala Saptamanii din data de 12 martie 2010, faptul ca a cunoscut un baiat de la iesirea ei din casa, cu care incearca o relatie, dar in acelasi timp isi doreste sa il cunoasca mai bine.

Brandusa, fosta participanta de la Nora pentru mama 4, a marturisit ca exista 2 motive pentru care isi doreste sa reintre in competitie. Unul ar fi ca si-ar dori ca in casa sa il cunoasca mai bine pe baiatul pe care il are in prezent in vizor, iar al doilea motiv sunt banii, recunoscand cu seninatate ca isi doreste cel putin o mica parte din marele premiu.

Ea a mai adaugat faptul ca motivele reale pentru care si-ar dori sa reintre in competitie sunt de fapt Alina si Cristina.

Avand un AS in maneca, si anume Jokerul, pe care nu a dorit sa-l foloseasca pana acum, Brandusa va putea la un moment dat sa primeasca o facilitate legata de concursul Nora pentru mama, ea sau chiar alti concurenti.

Ati dori ca Brandusa sa reintre in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

86 comentarii la “Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    mik Says:

    as mai dori sa mai adaug ceva la adresa veroniki k a avut relatii cu un domn casatorit…si cred k stiu mai multe persoane acest secret…………chiar si o parte din fetele din casa……….si dak a avut sigur o sa mai aiba pentru ca lupul isi schimba parul dar naravul ba……….si ink cva…acel domn chiar s a despartit de sotia dumnealui acu de knd a intrat veronik in casa….deoarece acel domn pe nume GEORGE o asteapta afara …ba mai mult vrea sa o ceara de sotie……nu se gandeste putin fiinta asta k a despartit o familie….a distrus copilaria unor copii….e o scorpie…..un om fara scrupule….nu vorbesc in dodii…si cunosc tot ceea ce inseamna veronik………o sa va spun mai multe dar toate la timpul lor……………………………………………doamna (sotia domnului G. se chinuie sa intre in direct cu dumneavoastra sa va confirme ceea ce spun eu aici si acum)…..tocmai de asta iubita veronik nu vrea sa mai faca cuplu in casa pt ca………..a primit vesti in weekend cand au fost in parcul moghioros……….sigur aveti material cu ceea ce avorbit vero cu MONICA..(translatorul domnului G)…..

  2. 79
    virginia din Galati Says:

    sa nu intre Brindusa in casa ca singura si-a cerut eliminarea iar cu baiatul pe care l-a cunoscut afara,afara sa-l cunoasca mai bine .in casa nu si-a format cuplu pentru ca nu avea timp din cauza intrigilor pe care le baga intre concurenti iar in emisiuni in direct niciodata nu era explicita si spunea mereu ca o doare capul,ca este obosita,ca o sa spuna toate la timpul lor si totdeauna nu dadea raspuns concret.este singura pe care nu as mai dori-o sa intre in casa.STAI AFARA CA ACOLO TI-E LOCUL.

  3. 78
    elisa Says:

    Fara Brandusa,NPM4 NU ARE FARMEC.

  4. 77
    mik Says:

    veronik este o vulpita cu chip de inger…eheeeeee daka sti sti cate ascunde veronik!!!concurenta cea mai iubita de telespectatori…dar dak sar afla nu ar mai iubio nimeni nici macar bunik ei care o asteapta aksa cu bratele dechise.dak o intrebati pote va vaspune ce va ascuns timp de jumatate de an.nu credeam k o persoana poate sa joace tetru de asta pervers atata timp……………………………….asta e veronik si o mai acuza pe diana k e falsa……………………vai vai vai……………………………………………

  5. 76
    bobo Says:

    diana nu e chiar asa cum pare la tv!!!dak ati sti cate a facut ea inainte sa vina in casa nora pt mama ……si kte si kte a lasat in urma pt k ea ar vrea sa nu se afle….dar numeni nu i prost si stie toata lumea care o cunoaste cam ce vrea sa faca diana.ea e o avara dupa bani…ia scrs pe perintii sai de bani…chiar a avut si unele conflicte cu familia ei…a fost plecata …sau mai bn spus fugarita de acasa de ai ei…pt k nu se mai putea cu ea…..si de vali sincer sa fiu nu i place ..vrea doar sa castige marele premiu…vrea sa para k e cel mai puternic cuplu dar nu i asa …iar dupa ce castiga marele premiu sa i dea cu sutul undeva lu vali k mereu a fost perversa si falsa…nu de geaba o acuza lumea de falsitate.de aici trageti concluzii va rog…si dak as putea sa intru si eu in direct sa vb cu dvs.

  6. 75
    geo Says:

    ….pentru inceput as dori sa v o fac cunoscuta pe fosta dumneavoastra concurenta pe nume Alexa…dar mai intai sa ma prezint sunt Georgiana,fosta prietena cu Alexa…k de cand a iesit din casa npm 4 nu mai cunoaste pe nimeni…se simte cu adevarat un V.I.P.As vrea sa il previn pe vlad cu ceea ce voi spune….Alexa este dansatoare de streaptis intr un club particular din Bucuresti….dak e nevoie pot intra in direct si pot da numele clubului….pe langa asta are si un sef care o expune mai multor persoane de sex masculin…si prin asta sper sa se inteleaga ce face …si de aceea as vrea ca vlad sa stie cam ce ar vrea de la Alexa si mai presus dak vrea o relatie cu ea. ii vreau doar binele si lui si mamei sale.ma puteti contacta la numarul de telefon 0722453678.

  7. 74
    Mirela Says:

    De la iesirea Brandusei din casa au disparut tensiunile,ironiile si conflictele neintemeiate! Acum concurentii poat discuta normal chiar daca au pareri diferite. Nu vad de ce ar merita sa intre in casa, poate doar pt a tensiona iar atmosfera si pt a incurca lumea caci pereche nu o vad sa faca! Brandusa daca te intorci in casa nu faci nimic altceva decat sa demonstrezi ca tot ce s-a spus despre tine urat, este adevarat!

  8. 73
    mimi Says:

    da sa intre brenda in casa fara ea emisiunea numai are farmec

  9. 72
    simona Says:

    brandusa nu mai merita sa intre in nora pt mama pt k e o prefacuta

  10. 71
    stefanutza Says:

    Sa nu intre Brenda va rog frumos……………………………..Are nevoie de bani nu mai are paralute sau sa saturat de P**A cred k din cauza asta a iesit ya afara avea nevoie de pulicilina …………………uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!11111111

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free