Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4


brenda nora pentru mama 4 13.03La o saptamana dupa iesirea din competitia Nora pentru mama 4, Brandusa revine cu gandul de a reintra in casa.

Fosta concurenta a dorit sa dezvaluie la Finala Saptamanii din data de 12 martie 2010, faptul ca a cunoscut un baiat de la iesirea ei din casa, cu care incearca o relatie, dar in acelasi timp isi doreste sa il cunoasca mai bine.

Brandusa, fosta participanta de la Nora pentru mama 4, a marturisit ca exista 2 motive pentru care isi doreste sa reintre in competitie. Unul ar fi ca si-ar dori ca in casa sa il cunoasca mai bine pe baiatul pe care il are in prezent in vizor, iar al doilea motiv sunt banii, recunoscand cu seninatate ca isi doreste cel putin o mica parte din marele premiu.

Ea a mai adaugat faptul ca motivele reale pentru care si-ar dori sa reintre in competitie sunt de fapt Alina si Cristina.

Avand un AS in maneca, si anume Jokerul, pe care nu a dorit sa-l foloseasca pana acum, Brandusa va putea la un moment dat sa primeasca o facilitate legata de concursul Nora pentru mama, ea sau chiar alti concurenti.

Ati dori ca Brandusa sa reintre in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

86 comentarii la “Brandusa isi doreste sa reintre in casa NPM4”

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    miki Says:

    as vrea sa dispara scorpia(veronica) din casa nustiu ce inteligenta vede lumea la ia vai…de ea

  2. 59
    miki Says:

    brenda iesti super tare …sa nu folosesti jokerul pana la sfarsit poata castigi si tu ceva pt ca meriti

  3. 58
    anca Says:

    brenda intra in casa fara tine in casa nu are nici un farmec masa bucura sa intri in casa esti o dulce

  4. 57
    cameluca Says:

    nuuuuuuu!!!de ce sa mai intre in casa a fost alegerea ei sa iasa. oricum a facut numai scandaluri in casa.si mai are si pretentii sa i se dea bani.se pare ca asta a fost scopul ei in casa sa faca rost de niste bani.

  5. 56
    anuta pop Says:

    da,doresc sa intre din nou in casa. a spus intotdeauna lucrurilor pe nume.

  6. 55
    monica Says:

    are mult tupeu sa puna asemenea pretentii mi se pare o nesimtita

  7. 54
    alina Says:

    intra brenda si dao afara pe veronica,coada de maimutica

  8. 53
    dana_efo Says:

    Ce draq sa mai caute taratra aia de Brandusa in ksa? Sa-si vada draq de treaba ei si sa ramana la cauciucurile incinse……….de la varianta! O naspeta si o depravata! O dreantza!

  9. 52
    dana_efo Says:

    Ce draq sa mai caute taratuia aia de Brandusa in ksa? Sa-si vada draq de treaba ei si sa ramana la cauciucul eiincins……….de la varianta! O naspeta si o depravata! O dreantza!

  10. 51
    Elena Says:

    Pentru ce sa fie Brenda invidiata pentru prostiile pe care le spune .A dorit sa plece acasa sa ramana acasa .Nu ne jucam de-a concursul,plecam venim dupa cum dorim. Sa-i respectam fetei dorinta.

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free