Simona a avut o relatie cu Florin Salam?


florin salamVesti socante sau doar simple zvonuri, ies la iveala despre concurenta Nora pentru mama 4, pe nume Fatu Amelia Simona.

Conform mai multor persoane, care sustin ca o cunosc pe concurenta NPM4, se pare ca aceasta a dorit sa participe la reality-show-ul de la Kanal D pentru a scapa de iubitul ei, despre care se zvoneste ca i-ar fi fost peste si ca ar fi obligat-o  sa se prostitueze.

Tot din surse neoficiale, se pare ca fostul iubit a obligat-o pe Simona sa devina clienta manelistului Florin Salam, de care s-ar fi indragostit intre timp.

In emisiunea din data de 12 martie 2010, subiectul a fost amplu dezbatut. Simona a recunoscut ca il cunoaste personal pe Florin Salam, insa neaga ca ar fi avut relatii intime cu acesta. Concurenta NPM4 a dezvaluit ca manelistul ii este ca un frate.

Cu toate ca majoritatea tin sa dea crezare persoanelor care vorbesc despre acest subiect, manelistul Florin Salam neaga insa orice afirmatie a Simonei si declara faptul ca nu o cunoaste pe concurenta Nora pentru mama 4.

Desi toata intamplarea pare a fi extrasa dintr-un film, se pare ca aceasta este o intamplare de viata, care ne dezvaluie lucruri mai putin placute.

Credeti ca Simona a fost amanta manelistului Florin Salam?

Articol realizat de Raluca Neagu

101 comentarii la “Simona a avut o relatie cu Florin Salam?”

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    bogdan Says:

    Da eu cred`;)

  2. 9
    iulia Says:

    se vedea ca simona o dadea la intors …………oricum cred ca vrea sa se faca cunoscuta pa spatele lu florin ..si mai zicea ca toate fetele din cala rasi is invidioase pe ea…..de ca ar fi???? acuma se vedea cu musca pe caciula si voia sa iasa afaraa din casa npmii frica de ce se poate intampla si afla .Acuma a vazut ca cei de la npm sunt foarte informati si fac investigari si o vrut sa iasa…..oricum se vede ca iii……………:P

  3. 8
    Mihai Says:

    si

  4. 7
    adela Says:

    eu nu cred ca simona a avut o relatie cu florin salam

  5. 6
    itsirc.ciobanu Says:

    veronica este o prefacuta

  6. 5
    eu Says:

    eu nu cred ca printul florin salam ar fi avut o relatie cu ea poate intime sa ii dea m*** asa da

  7. 4
    Mihai Says:

    Unde e comentariu?

  8. 3
    Mihai Says:

    Ce va doare capul daca l-a cunoscut si chiar daca a avut relatii intime cu el doar nu ia scos ochii,dar ziaristii pina nu maminca ei ceva nu se satura nu ar avea subiecte sa scrie la ziare,in consecinta cine mai cumpara ziare si ce ma doare pe mine ca Simona a vut relatii cu cineva .Din cite inteleg toate fetele din casa aa avut ralatii serioase cu diversi barbati,Cristina se lauda ca a intretinut relatii cu un barbat cu 2 zile inainte de a intra in casa,Brindusa a trait 6 ani cu un barbat insurat cu copii si cei cu asta trebuie sa le luam capul.Lume rea.

  9. 2
    ANDRA Says:

    EU SUNT DIN CALARAS SI O CUNOSC PE SIMONA SI STIU K NU ESTE ADEVARAT CA A AVUT O RELATIE CU SALAM SI STIU K FOSTUL EI IUBIT O IUBESTE LA DISPERARE

  10. 1
    Lenuta Says:

    Da eu cred ca Simona intra-devar este o fosta-viitoare pan*rama si care nu are servici si umbla numa’ dupa bani castigati necinstiti.

Pages: « 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free