Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4


brandusa veronica alexa 06.02La Seara eliminarilor din data de 5 februarie 2010, au avut loc nominalizari de fete. Mamele au votat astfel:

Doamna Paula – Alexa;
Doamna Daniela – Alexa;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Veronica.

Alexa a declarat “Nu ma asteptam sa fiu nominalizata de catre mame”.

Brandusa a fost de parere ca doamna Lacramioara a votat-o pentru ca in continuare crede ca il iubeste pe Vlad.

Veronica a considerat ca doamna Valeria a fost subiectiva si a nominalizat-o din cauza divergentelor pe care le-a avut cu Diana in ultima perioada.

Pentru ca Veronica s-a aflat printre cele doua protejate ale publicului, ea a fost salvata de la eliminare.

Alexa si Brandusa au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4, insa Brandusa ar fi fost hotarata sa-si foloseasca Jockerul daca era necesar.

Deoarece doamna Valeria a iesit Mama Saptamanii, iar cea nominalizata de aceasta a fost Veronica, Brandusa si Alexa s-au intors in casa Nora pentru mama 4… si astfel Seara eliminarilor a avut un final fericit, nicio concurenta nefiind nevoita sa paraseasca competitia.

Care dintre cele 3 concurente v-ati fi dorit sa fie eliminata din  concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    alina Says:

    cred ca ar trebui sa iasa vero ca ea saracuta chiar vrea sa mai stea in casa, si cum nu se simte bine aci pentru ce sa sufere

  2. 79
    ilie alina Says:

    as fi preferat sa plece Alexa,locul ei nu este aici,sta degeaba in emisiune,are un vocabular redus….veronica este preferata mea,imi place mult dictia ei,as fi vr sa castige aceasta competitie,dar pakt pt k nu aici este baiatul la kre aspira….sau poate cn jtie…..

  3. 78
    no nameeee Says:

    mi`ar fi placut sa iasa odata Veronica si Lacrimioara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 77
    viviana Says:

    Veronica este cea mai superba din toate punctele de vedere ,daca ea ar fi eliminata voi la ce v-ati mai uita,fiindca sa nu uitam ca ea face tot show-ul .

  5. 76
    dodolyna Says:

    daca veronica af fi fost eliminata din casa garantez ca s-ar termina tot circul la care asistam in fiecare zi….atata rautate nu am mai vazut la o persoana..degeaba incearca sa para stilata si inteligenta ca este o mare….(ma abtin)…sa plece la italienii ei care se pare cca nu i-a terminat pe toti…

    se vede ca este prietena cu lacramioara ca au aceeasi soarta…:)))

  6. 75
    denisa Says:

    Brandusa este o fata rea si increzuta trebuie sa vorbeasca mai frumos si so accepte pe veronica Veronica : te ador esti cea mai frumoasa fata din toata casa si eu nu cred ca ar trebui sa fi data afara din emisiune esti o fata iertatuare si meriti prietene mai bune

  7. 74
    Daniela Says:

    De ar iesi Brandusa ce m-as bucura si apoi si Cristina ca ele doua isi bat joc de saraci baieti si au un limbaj neadecvat:)

  8. 73
    roxana andreea Says:

    Aaaa..si cine o voteaza pe Brandusa inseamna k e la fel ca ea..vulgara..penala.rautacioasa…URATA..:))):))):)))si pe deasupra mai e si proasta…doar a fost AMANTA..:))):)):)))

  9. 72
    roxana andreea Says:

    Brandusa normal..nu inteleg cum de are atata tupeu pe ea..este o penala..se vede asta..si cred ca,Cristina nu era asa..doar k s-a luat dupa Brandusa..si akm toata lumea nu mai crede in ea..sunt doua penale..Doamne mie mi-ar fi rusine in locul lor..

  10. 71
    ana Says:

    eu as vrea ca dintre cele 3 fete sa fie eliminata Veronica deoarece este o fata la care ii place sa rada in nas la toata lumea si sa faca pe desteapta iar dintre celelate 2 fete cel mai mult imi place de Brandusa.

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free