Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4


brandusa veronica alexa 06.02La Seara eliminarilor din data de 5 februarie 2010, au avut loc nominalizari de fete. Mamele au votat astfel:

Doamna Paula – Alexa;
Doamna Daniela – Alexa;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Veronica.

Alexa a declarat “Nu ma asteptam sa fiu nominalizata de catre mame”.

Brandusa a fost de parere ca doamna Lacramioara a votat-o pentru ca in continuare crede ca il iubeste pe Vlad.

Veronica a considerat ca doamna Valeria a fost subiectiva si a nominalizat-o din cauza divergentelor pe care le-a avut cu Diana in ultima perioada.

Pentru ca Veronica s-a aflat printre cele doua protejate ale publicului, ea a fost salvata de la eliminare.

Alexa si Brandusa au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4, insa Brandusa ar fi fost hotarata sa-si foloseasca Jockerul daca era necesar.

Deoarece doamna Valeria a iesit Mama Saptamanii, iar cea nominalizata de aceasta a fost Veronica, Brandusa si Alexa s-au intors in casa Nora pentru mama 4… si astfel Seara eliminarilor a avut un final fericit, nicio concurenta nefiind nevoita sa paraseasca competitia.

Care dintre cele 3 concurente v-ati fi dorit sa fie eliminata din  concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    Levi Says:

    Dintre cele trei fete Veronica imi place…sa ramana in casa si sa castige !

  2. 69
    Norbert Says:

    Veronica este o fata ok.Singura fata care spune ce gandeste..nu s-a dus in concurs sa dea bine pe sticla..este naturala si asta este de apreciat,nu joaca teatru.Nu cred ca cineva are dreptul sa judece niste persoane necunoscute.Principiul meu in viata este..daca nu poti face un bine,rau sa nu faci..si ce-ti iese pe gura iti poate dauna,deci gandeste-te inainte sa judeci!

  3. 68
    MIA Says:

    SUNT DE PARERE CA AR TREBUI SA IASA DIN CONCURS ATIT VERONICA CIT SI LACRAMIOARA CA SA-SI POATA CONTINUA MINGIIERILE SI PUPATURILE AFARA NU IN FATA NOASTRA.
    RUSINE KANAL D CA PROMOVATI ASTFEL DE SECVENTE.

  4. 67
    veronica Says:

    nu inteleg ce vrea veronica cu teatrul carel joaca se gandeste la INAL sau la NICU ca tot a pomenit de el in emisiune stie ia ce spune a zis bine ca o asteapta cu paru cind va veni la cuca …ca nu degeaba a lasato cu citeva luni inainte de nunta stia ce poama are linga el nu stiu daca e in tara dar tare as vrea sa intre in direct sa va spuna el cine e veronica cu adevarat joaca dur fata are noroc ca se intra greu in direct cai spuneam eu mai multe adevaruri

  5. 66
    veronica Says:

    veronica ar trebui eliminata nu o suport e falsa

  6. 65
    geta Says:

    Veronica este o scorpie, are o privire de temut fapt care a si amenintat de ffff. multe ori si consider ca este un pericol public,miar fi frica sa dorm cu ia in camera. Ar trebuisa ii studiati cu mai multa atente privirea si crizele care la face. Cu siguranta are ceva la cap.

  7. 64
    coso Says:

    veronica ca nu o suport.

  8. 63
    mada Says:

    brandusa trebuie eliminata ca si veronica de alt fel . Ele doua sunt cele care strica toata armonia si buna dispoyitie in casa in plus brandusa este o urata si o mahalagioaica iar veronica este pitipoanca intelectuala , de fapt care s da intelectuala! iar fata aia alexa e degeaba!

  9. 62
    mira beatrice Says:

    brandusa ar trebui eliminata ,parerea mea ca sta degeaba in concurs.nu inteleag de ce a mai participat doar sa se faca cunoscuta la tv????????????????de veronica in schimb nu pot sa spun nimic de rau este o fata frumoasa si stie ce vrea de la viata iar alegera ei o priveste doar pe ea .

  10. 61
    mira Says:

    imi place de veronica si cred ca s-ar potrivii foarte bine cu vlad.nu vreau sa fie eliminata ba din contra sa fie castigatoarea .bravo veronica !

Pages: « 9 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free