Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4


brandusa veronica alexa 06.02La Seara eliminarilor din data de 5 februarie 2010, au avut loc nominalizari de fete. Mamele au votat astfel:

Doamna Paula – Alexa;
Doamna Daniela – Alexa;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Veronica.

Alexa a declarat “Nu ma asteptam sa fiu nominalizata de catre mame”.

Brandusa a fost de parere ca doamna Lacramioara a votat-o pentru ca in continuare crede ca il iubeste pe Vlad.

Veronica a considerat ca doamna Valeria a fost subiectiva si a nominalizat-o din cauza divergentelor pe care le-a avut cu Diana in ultima perioada.

Pentru ca Veronica s-a aflat printre cele doua protejate ale publicului, ea a fost salvata de la eliminare.

Alexa si Brandusa au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4, insa Brandusa ar fi fost hotarata sa-si foloseasca Jockerul daca era necesar.

Deoarece doamna Valeria a iesit Mama Saptamanii, iar cea nominalizata de aceasta a fost Veronica, Brandusa si Alexa s-au intors in casa Nora pentru mama 4… si astfel Seara eliminarilor a avut un final fericit, nicio concurenta nefiind nevoita sa paraseasca competitia.

Care dintre cele 3 concurente v-ati fi dorit sa fie eliminata din  concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Florina Says:

    Nu ii vad rostul Veronicai in casa . In 4-5 luni nu a facut un cuplu, normal ar trebui sa fie eliminata si sa intre alte concurente. Probabil ca rolul ei in casa este de a intretine o atmosfera tensionata intre concurenti.
    Prin emisiuni mereu ,,clameaza,, principiile moralitatii dar ea le incalca cu o maestrie de politician. Vineri seara si-a aratat adevarata fata -una schimonosita de ura si invidie- cu greu si-a putut ascunde frustrarile. Vreau sa mentionez, pt sustinatorii ei , ca la inceput am placut-o dar mi-am schimbat parerea de cand afiseaza asa zisa prietenie cu Lacramiora. Nu poti sa te certi cu cineva ,,ca la usa cortului,, ca mai apoi sa declari ca iti este cel mai bun prieten. Este clar ca cei trei au un scop comun si acela este unul arivist.

  2. 9
    diana Says:

    mi-as fi dorit ca veronica sa iasa din casa…….nu inteleg ce cauta fetele astea fara cuplu in CNPN4………sper ca diana si vali sa castige competitia…….imi place si alina…bn ca sa despartit de vlad ……..nu se potriveau deloc……….se vedea clar ca vlad ser gandeste la veronica

  3. 8
    Alexandra Says:

    Mi`ar fi placut sa iasa`Alexa :) ) E Prea Urata

  4. 7
    Alexandra Says:

    Imi place foarte mult de Veronica si chiar nu vroiam sa iasa.Bine ca a fost protejata .Ar trebui sa faca un cuplu cu Vlad ar fii un cuplu frumos.

  5. 6
    cip Says:

    nici una, poate putin alexa dar sa vedem ce gherute are…

  6. 5
    BaBy07 Says:

    mdea…
    mi’as fi dorit sa iasa veronica sau alexa oricum nu le mai vad rostul in concurs:-j

  7. 4
    gabi Says:

    sant gabi si ma bucur ca nu a iesit vero ca sa vedem de acum incolo competitie….succes vero cu vlad abea astept sa vad de acum incolo ce va zice brenda si cristina

  8. 3
    angi Says:

    Mi-as fi dorit sa iasa veronica ,pentru ca e o persoana parsiva si ca joaca teatru la maxim.pun pariu ca intr-o saptamana o sa faca cuplu cu vlad. Rusine NPM4. mi-e sila ce vad la tv si ce tot faceti cu unii concurenti.Gabriela este doar o complexata care tine partea numai unora,am tinut la tn dar acum ai un comportament imoral.

  9. 2
    Simona Says:

    MAI BINE IEȘEA DOMNIȘOARĂ VERONICA CA ȘI ASA ARE O PĂRERE BUNA DESPRE EA .

  10. 1
    amariana89 Says:

    mias dori sa plece ALINA nu i vad loku acolo in casa ,,,,

Pages: « 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free