Vlad isi doreste sa o cunoasca mai bine pe Alexa


vlad alexa 10.02Se pare ca intre Vlad si Alina, concurentii Nora pentru mama 4, nu se mai poate vorbi cel putin prea curand de o impacare, Vlad afirmanad in mai multe randuri ca relatia cu Alina a fost printre cele mai nereusite pe care le-a avut.

Vlad nu a stat prea mult pe ganduri si s-a hotarat sa o cunoasca mai bine pe Alexa, careia i-a recomandat sa nu mai fie retrasa.

“Sa ma lasi sa te cunosc” au fost cuvintele lui Vlad catre Alexa, care a ramas putin surprinsa si in acelasi timp indecisa in ceea ce privesc cuvintele lui.

Cu cine credeti ca s-ar potrivi mai bine Vlad…cu Alexa, cu Veronica sau sunteti de parere ca Alina este singura cu care ar putea forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

26 comentarii la “Vlad isi doreste sa o cunoasca mai bine pe Alexa”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 26
    Meri Says:

    Dupa mine Vlad sa potrivit cu Alexandra si Diana . Vlad este un barbat protector si ele de asta aveau nevoie . L.au placut amindoua dar orgolile ….. ca are cuplu … asta vrem la NPM 5 sa se aleaga foarte bine chiar si cu cuplu sa lase orgolile.

  2. 25
    Muscalu Ioana Says:

    Vlad se potriveşte foarte bine cu Veronica, şi veţi vedea că vor fi împreună. El o place mult pe Veronica, deşi deocamdată nu reucunoaşte. El tb să o aleagă pe Veronica , deoarece ea este o fată f frumoasă, deşteptă cu multe studii, a călătorit mult, şi cunoaşte multe despre viaţă. Ei se potrivesc f bine, şi se completează de minune amîndoi , sunt o pereche frumoasă. Vlad tb să ştie ce să aleagă, o fată în primul rînd deşteaptă, şi apoi frumosă, cum este Veronica. Se potrivesc foarte bine. Vlad alege-o pe Veronica nu pe Simona. Contează mai mult ca o fată să fie deşteată, să ştie să comunice,nu neapărat frumoasă. Fi istiteţ şi să faci alegerea cea mai bună pe : Veronica. Lui Vlad îi tb o fată comicativă, iar Veronica este fata ideală pentru el.

  3. 24
    nutyka Says:

    Cum i se permite unei asa zise ,,d-ne ‘’sa jigneasca telespectatorii, sa vorbeasca cum doreste cu noi care ne expunem o opinie despre ceeia ce vedem.Pe toti care au criticat-o ea fara sa clipeasca i-a trimis la O.R.L. ,OFTALMOLOG sau i-a ironizat fara ca moderatoarea sa intervina ,[mai putin azi cand aintervenit obligata de subiectul discutiei] REALIZATORILOR LE-AS TRANSMITE SA-I MAI TAIE DIN NAS Lacramiorei ca ati favorizat-o destul iar pe noi nu ne mai manipuati ca va urmarim.

  4. 23
    cristi Says:

    Vlad este doar un tip sexi , foarte constient de calitatile lui fizice, insa foarte dezavantajat de faptul ca se crede si destept. Este foarte influentat de credinta in ISLAM si nu pretuieste femeia ca pe un aproape ci mai mult ca pe un accesoriu necesar. Alexa i se potriveste deoarece stie sa taca, iar daca vor face un cuplu , il vor face doar pana in momentul in care isi vor da seama ca vor pierde acest concurs.
    Mama lui , asa zisa “doamna”Lacramioara…..are o foarte mare vina in ceea ce priveste comportamentul fiului sau.
    Este suparator de “apropiata” de acesta, avand cateodata un comportament apropiat de cel al unei indragostite .
    Daca Vlad nu va renunta sa primeasca acest tip de comportament din partea ei nu isi va gasi niciodata o femeie pentru sufletul lui.

  5. 22
    angi Says:

    eu cred ca doamna lacramioara este indragostitat de fiul ei, cateodata face niste gesturi de incest asupra fiului ei. Vlad nici macar nu stie cati dinti are in gura si se da mare gigolo,desi are o fata si o privire ceti provoaca greata la fel ca dintii mamei sale. LOL ce dinti are lacramioara!!!!!

  6. 21
    mady Says:

    eu cred ca Vlad sar potrivi mai bn cu Alina decat cu Alexa sau Veronica.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free