Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4


brandusa veronica alexa 06.02La Seara eliminarilor din data de 5 februarie 2010, au avut loc nominalizari de fete. Mamele au votat astfel:

Doamna Paula – Alexa;
Doamna Daniela – Alexa;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Veronica.

Alexa a declarat “Nu ma asteptam sa fiu nominalizata de catre mame”.

Brandusa a fost de parere ca doamna Lacramioara a votat-o pentru ca in continuare crede ca il iubeste pe Vlad.

Veronica a considerat ca doamna Valeria a fost subiectiva si a nominalizat-o din cauza divergentelor pe care le-a avut cu Diana in ultima perioada.

Pentru ca Veronica s-a aflat printre cele doua protejate ale publicului, ea a fost salvata de la eliminare.

Alexa si Brandusa au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4, insa Brandusa ar fi fost hotarata sa-si foloseasca Jockerul daca era necesar.

Deoarece doamna Valeria a iesit Mama Saptamanii, iar cea nominalizata de aceasta a fost Veronica, Brandusa si Alexa s-au intors in casa Nora pentru mama 4… si astfel Seara eliminarilor a avut un final fericit, nicio concurenta nefiind nevoita sa paraseasca competitia.

Care dintre cele 3 concurente v-ati fi dorit sa fie eliminata din  concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    MIA Says:

    Este cazul sa nu ne mai uitam la aceasta emisiune.Se vede de la distanta ca moderatoarea ii tine partea lui Veronica si Lacramioara. de cite ori au vorbit celelalte fete cite ceva de rau , ne arata imagini,dar ieri cind Veronica a spus ca va sparge tot din casa daca nu ii cumpara toate cosmeticele de care are nevoie de ce nu ne-a aratat ?
    Imi este sila sa ma uit la cele doua cind se pupa gura in gura si cind se string in brate.Oare ce fel de emisiune este asta ?
    RUSINE KANAL D CA PROMOVATI ASEMENEA PERSOANE.

  2. 49
    roxanika Says:

    imi pare bine ca nu a iesit ALEXA si VERONICA din casa ”NORA PENTRU MAMA”
    daca ar fii plecat Brandusa Brenda nu mi-ar fii parut rau pentru ca nu imi place deloc de ea!

  3. 48
    Anda Says:

    Veronica este o tanara extraordinara. Nu cred ca isi va gasi un partener prin intermediul unui concurs matrimonial. Brandusa si Cristina sunt lipsite de educatie si nu cred ca astfel de persoane trebuie sa apara la televizor; sunt un exemplu negativ pentru telespectatori.

  4. 47
    sanda Says:

    copiii nu fumeaza din cauza asta. la mi ne in familie nu a fumat nimeni. dar eu fumez. stiu ca nu este sanatos.tine de fiecare. si daca tot vreti sa iasa afara Lacramioara , Vlad si Vero hai sa inchidem si emisiunea. La ce ne mai uitam?
    Este normal sa-si apere puiul. si sa fie radicala. Cu Alina nu se potrivea sub nici o forma. El o placea. Alina nu stie ce vrea. Si caracterul ei lasa de dorit. Atata timp cat stai impreuna cu Brandusa si Cristina eticheta este pusa.

  5. 46
    adina Says:

    cel mai tare cuplu brandusa-costi si d daniela

  6. 45
    adina Says:

    valeria te rog nu te mai da in spectacol

  7. 44
    cristina Says:

    vreau ca vlad si mama sa sa iasa din casa doar atunci se vor linisti apele si la fel si veronoca pt ca nu este buna de nimic in casa numa ii place sa faca rau celorlalti o pup pe diana si restul fetelor

  8. 43
    dulcika Says:

    cred ca lacramioara se poarta prea ciudat cu vero cat si cu vlad,prea multa afectiune,nu vi se pare?

  9. 42
    nana Says:

    nu stiu ce mai cauta lacramioara,vlad si brandusa in emisiune.sunt atat de falsi…vlad cauta celebritate nu o partenera,iar brandusa la fel.lacramioara este si ea in concurs ca sa-si apere puiul,deoarece sarmanul nu poate sa se apere singur.

  10. 41
    Maria Says:

    Va scriu din Florida urmaresc emisiunea de 2 saptamani si va propun ….in loc de NORA PENTRU MAMA sa ai spuneti la emisiune LOC DE FUMAT …chiar toata lumea la Romania fumeaza …si promovati lucrul acesta la TV…..de aia fumeaza copii de la 10 ani in Romania…pacat ca aratati asa ceva …emisiunea este distractica…

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free