Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4


brandusa veronica alexa 06.02La Seara eliminarilor din data de 5 februarie 2010, au avut loc nominalizari de fete. Mamele au votat astfel:

Doamna Paula – Alexa;
Doamna Daniela – Alexa;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Veronica.

Alexa a declarat “Nu ma asteptam sa fiu nominalizata de catre mame”.

Brandusa a fost de parere ca doamna Lacramioara a votat-o pentru ca in continuare crede ca il iubeste pe Vlad.

Veronica a considerat ca doamna Valeria a fost subiectiva si a nominalizat-o din cauza divergentelor pe care le-a avut cu Diana in ultima perioada.

Pentru ca Veronica s-a aflat printre cele doua protejate ale publicului, ea a fost salvata de la eliminare.

Alexa si Brandusa au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4, insa Brandusa ar fi fost hotarata sa-si foloseasca Jockerul daca era necesar.

Deoarece doamna Valeria a iesit Mama Saptamanii, iar cea nominalizata de aceasta a fost Veronica, Brandusa si Alexa s-au intors in casa Nora pentru mama 4… si astfel Seara eliminarilor a avut un final fericit, nicio concurenta nefiind nevoita sa paraseasca competitia.

Care dintre cele 3 concurente v-ati fi dorit sa fie eliminata din  concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    Isabela Says:

    doamna Lacramioara este o rautacioasa , sa aliat cu Veronica sai faca rau Alinei.

  2. 39
    Isabela Says:

    Alexa imi pari o fata buna dar te bagi in discutii

  3. 38
    Barse Says:

    veronica

  4. 37
    mili Says:

    veronica sa fi iesit, dar ca e isteata jucatoarea de teatru, acum de ceva timp se da pe langa mama lui vlad ca de asa se spune, cucereste intai pe soacra si acum si pe fiu-sau. ca asta asteapta de atata timp. si chiar daca face ea pe impozanta asta o sa se intample mai devreme sau mai tarziu. trebuia sa nu o mai fi primit kanal d inapoi la concurs de cand a sarit gardul ca daca tot se repecta regulile sa se fi repectat si cu actrita de 2 lei

  5. 36
    ioanalicious Says:

    :O:O:O Lacramioara de la NPM 1 se casatoreste de Valentine’s Day! really?

  6. 35
    ioana Says:

    Vipera de Veronica trebuia sa iasa si de ce nu, ingenua Alexia, s-a cam “patat” din pricina singuratatii si e pacat de varsta ei sa-si piarda vremea.
    Vlad + Veronica + circ dupa nu mult timp, sunt versati amandoi in ale mandriei si presupusei frumuseti – actori de circ – . Si atunci vezi vedea o Lacrimioara inebunita de durere, i se ia fiul care, dupa spusele lor, nu e meritat de nici o fata. El a venit pentru a fi racolat de kanal D pt. vreo emisiune, credeti ca au vb turceste gratuit? voiau sa fie auziti de responsabilii postului si, cine stie……ca maine il vedem pe Vlad in vreun film turcesc….nu-i observati privirea si miscarile gurii?

  7. 34
    mirel Says:

    ESTE CAM RASFATA BRINDUSA DE KANAL D!!!DE CE????GABRIELA CAT O SA LE MAI TOLEREZI IMPERTINENTA CELOR 2????(CRISTINA SI BRENDAAAAAAAAAAAAA)

  8. 33
    Ligia Says:

    Brandusa…nu stiu ce fel de preselectie au facut cei de la Kanal D deoarece Brandusa nu avea ce sa caute aici…este o persoana grandomana, impozanta, certareata, neinstruita(ca sa nu o jignesc mai tare), calica(inainte sa intre in casa)…zeflemista…care se crede perfecta…ma rogh :-j…

  9. 32
    vera Says:

    ar trebui sa iasa alina si cristina,nu le vad rostul in casa. sper k vero sa faca un cuplu cu vlad si sa castige concursul,ar cel mai frumos.:*

  10. 31
    ioana Says:

    De ce Gabriela ai facut sa nu plece din casa nesuferita de veronica ? Se vede ca prea mult le tot iei apararea lui lacramioara si veronica . Cred ca in primul rand voi nu jucati cinstit .

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free