Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4


brandusa veronica alexa 06.02La Seara eliminarilor din data de 5 februarie 2010, au avut loc nominalizari de fete. Mamele au votat astfel:

Doamna Paula – Alexa;
Doamna Daniela – Alexa;
Doamna Lacramioara – Brandusa;
Doamna Valeria – Veronica.

Alexa a declarat “Nu ma asteptam sa fiu nominalizata de catre mame”.

Brandusa a fost de parere ca doamna Lacramioara a votat-o pentru ca in continuare crede ca il iubeste pe Vlad.

Veronica a considerat ca doamna Valeria a fost subiectiva si a nominalizat-o din cauza divergentelor pe care le-a avut cu Diana in ultima perioada.

Pentru ca Veronica s-a aflat printre cele doua protejate ale publicului, ea a fost salvata de la eliminare.

Alexa si Brandusa au fost la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4, insa Brandusa ar fi fost hotarata sa-si foloseasca Jockerul daca era necesar.

Deoarece doamna Valeria a iesit Mama Saptamanii, iar cea nominalizata de aceasta a fost Veronica, Brandusa si Alexa s-au intors in casa Nora pentru mama 4… si astfel Seara eliminarilor a avut un final fericit, nicio concurenta nefiind nevoita sa paraseasca competitia.

Care dintre cele 3 concurente v-ati fi dorit sa fie eliminata din  concurs?

Articol realizat de Raluca Neagu

82 comentarii la “Alexa, Brandusa si Veronica – la un pas de a iesi din casa Nora pentru mama 4”

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    simona Says:

    A inceput sa ma plictiseasca emisiunea voastra de noaptea.Ati inceput sa-i aratati doar pe Veronica,Vlad si Lacramioara,ce fac,ce gandesc,discutiile lor puerile ,in detrimentul celorlalti concurenti,care faceau lucruri mult mai distractive(se jucau,dansau).Intreaga emisiune de noaptea trecuta a fost doar cu si despre cein trei.Si mai sustineti ca nu-i favorizati??Sunteti niste ipocriti.Nu-i mai suport si nici pe voi cei de la Kanal D.Sunteti de partea celor 3,iar acest lucru incepe sa fie din ce in ce mai evident.Inclusiv prezentatoarea acestei emisiuni.Foloseste in asa masura cuvintele incat sa justifice intotdeauna comportamentul si reactiile celor 3.Insa,acelasi lucru nu se poate spune si pentru ceilalti concurenti.Incep sa ma plicitsesc de atata minciuna,ipocrizie si falsitate.Faceti ce vreti si cum vreti.M-ati dezamagit prea mult.Nu sunteti deloc corecti.

  2. 59
    simona Says:

    A inceput sa ma plictiseasca emisiunea voastra de noaptea.Ati inceput sa-i aratati doar pe Veronica,Vlad si Lacramioara,ce fac,ce gandesc,discutiile lor puerile ,in detrimentul celorlalti concurenti,care faceau lucruri mult mai distractive(se jucau,dansau).Intreaga emisiune de noaptea trecuta a fost doar cu si despre cein trei.Si mai sustineti ca nu-i favorizati??Sunteti niste ipocriti.

  3. 58
    crisey Says:

    Nu reusesc sa inteleg comportamentul doamnei lacramioara si al veronicai!! nu reusesc nici cum!! le vad pe amandoua imbratisate,se saruta,se mangaie( lacramioara mai des decat veronica …) barfesc sub umbrela bunei faceri,ca ele spun adevaru in fata,spun ce le deranjeaza si prostii de genu!! mi ar fi jena de parintii mei sa ma sarut cu o femeie de 40 de ani pe gura,intr o emisiune matrimoniala!! imi pare rau ,dar cele doua ma dezgusta!! Plus ca,nu intleg de ce permite regulamentul astfel de apropieri intre cele doua!! probabil sunt copii care se uita…! in fine,nu cred ca cineva va lua in considerare comenariul meu dar am simtit nevoia sa subliniez aceasta forma de apropiere intre cele doua !

  4. 57
    hey Says:

    Veronica sa iasa…e o scorpie numai teatru..ee falsa sincer, Bogdan si Elena formau un cuplu ok:X dar ea sa bagat si au fost eliminati, si ea stiind k a sarit poarta, dar poate sio trage cu producatorii si deaia are sanse,

  5. 56
    mira Says:

    Mie imi place Alexa.Din punctul meu de vedere,este singura fata din casa care da dovada de bun simt .Cat despre Brandusa, care este opusul Alexei,sa nu se mai oftice atata (valabil si pentru urangutanul de cristina ).

  6. 55
    Alynutza Says:

    In procent de 20% sunt de acord cu Nana… Ca sa va zic unde va dau dreptate: “Lacramioara este si ea in concurs ca sa-si apere puiul,deoarece sarmanul nu poate sa se apere singur.” Doamna Lacramioara ar trebui sa isi mai lase baiatul sa respire in rest este o doamna in adevaratul sens al cuvantului.

  7. 54
    narcis Says:

    esti cea mai tare alina……….nu te lasa!!!……..nu lasa scorpiile sa te doboare……………. castiga!!!si lasa-l pe vlad nu e de tine…….te anseala!!!nu te mai lasa mai lasa vraita de “magia neagra “(veronica,lacramiora,vlad)…………..!!!!!!!

  8. 53
    kristyne791 Says:

    Sincer ar fi trebuit sa iasa VERONICA o cutra si o actrita de 2 lei se potriveste cu Vlad si cu masa , acum sunt prieteni si l-ar vrea sa castige concursul ca na io fi crescut baiatului ceva cm de atatea luni , imi pare rau de Alina care a pus sentimente in releatia lor si este o fata cu bun simt care nu merita asa ceva , dar mai bn ca sau departit ca era prea badaran pentru ea cat despre Veronica face cuplu bun cu vlad cu Lacramioara se intelege deci e bn .
    Referitor la Vlad indiferent cu cine va fii LAcramioara se va baga si in pat cu ei =)))))))

  9. 52
    cris Says:

    brandusa sa iesi o data din emisiune,fara tine acolo lucrurile vor sta mult mai bn.

  10. 51
    iulia Says:

    alexa e o scumpa chiar nu stiu ce are toata lumea cu ea ,chiar nu merita sa fie tratata asa , veronica e si eade treaba si merita sa ramana in casa , insa branrusa e rautacioasa si vulgara si sa nu mai zic extrem de urata nu cred ca o persoana care arata ca ea ar trebui sa-i comenteze pe altii ……….

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free