NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit


stelaFosta concurenta Nora pentru mama 3, doamna Stela a incetat din viata, in cursul zilei de 2 decembrie, la spital, dupa o suferinta de mai mult timp.

Se pare ca doamna Stela a fost internata pentru transplant, dar intre timp a facut peritonita si a murit.

Probabil singura dorinta a doamnei Stela era de a-si vedea fiul casatorit, ceea ce s-a si intamplat la Nora pentru mama 3.

Doamna Stela a fost o luptatoare, a demonstrat acest lucru si in concurs, pentru ca a reusit sa ajunga pana in finala.

Dumnezeu s-o odihneasca!

209 comentarii la “NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit”

Pages: « 21 … 19 18 17 16 15 [14] 13 12 11 10 9 … 1 » Show All

  1. 140
    bunica Says:

    pierderea unui parinte este dureros,am trecut si eu prin asfel de momente acum 20 ani si parca ar fi fost ieri durerea este lafel ca in prima zi. regret moartea dnei.Stela si nu cred ca mai putem s-a spunem alceva decit :D oamne ,iart-o ca a suferit prea mult pe acest pamant.Stefan si Andreea condoleante si nimeni si nimic sa nu va desparta.

  2. 139
    mari bucuresti Says:

    condoleante familiei,imi pare sincer rau pentru doamna stela,e dureros k viata a fost scurta pentru ea:((

  3. 138
    tanya Says:

    dumnezeu sa o odihneask in pace….imi pare fff rau…era o femeie deosebita…

  4. 137
    Ramona Says:

    Sub a soarelui lumina
    Soapte umbla prin gradina,
    Fluturi zboara sub cais…
    Batrânetea e un vis.

    Apa cânta la fântâna
    Si cu trestia se-ngâna,
    Iar sub soare sau sub luna
    Moartea este o minciuna.

    Viata este doar o calatorie pentru noi,oamenii. Nimeni nu va trai vesnic, dar ne gandim ca doamnei stela cu siguranta ii este cel mai bine acolo…
    Andreea si Stefan, din ceruri ea stie ca poate avea mai multa grija de voi.
    Domnul are grija ca atunci cand ia un inger sa trimita unul inapoi…
    Cu siguranta un alt ingeras va veni intre noi, tot o STEA.
    Sincere regrete…!!
    Doar dragostea dintre tine, Andreea si Stefan,e cea care va da putere sa mergeti mai departe, cu siguranta iar aceasta dragoste,cred, ca o sa v-o purtati unul altuia pana cand o sa fiti din nou alaturi de dna Stela.
    Aveti mare grija de voi..
    Ne pare rau ,noua, celor care v-am cunoscut, chiar si prin intermediu televizorului…

  5. 136
    ANDREEA Says:

    IMI PARE FOARTE RAU CA DOAMNA STELA A PLECAT IN LUMEA CELOR DREPTI ASA DE DEVREME ……POATE CA ACOLO II ESTE MAI BINE ……DAR CU SIGURANTA A PLECAT CU SUFLETUL IMPACAT PENTRU CA STEFAN SI-A GASIT FATA PERFECTA……….IAR ANDREEA NU CRED CA AI DE CE SA REGRETI CA TE-AI CERTAT / AI AVUT MICI DIVERGENTE CU DOAMNA STELA IN CASA NPM3 PENTRU CA ASTA FACE PARE DIN VIATA VOASTRA , E FIRESC CEA CE ATI FACUT……………..NU E TOTUL ROZ.SINCERE CONDOLEANTE ANDREEA,BUCURESTI.

  6. 135
    geanina Says:

    Dumnezeu sa o ierte pe dna.Stela si Stefan si Andreea sa fie puternici si sa lupte in continuare.Dna Stela era o femeie deosebita pt.k am urmarit nora pt.mama si am vazut.Dumnezeu sa o ierte.Geanina Dorohoi.

  7. 134
    ANDREEA Says:

    IMI PARE FOARTE RAU CA DOAMNA STELA A PLECAT IN LUMEA CELOR DREPRI ……POATE CA ACOLO II ESTE MAI BINE ……CU SIGURANTA A PLECAT CU SUFLETUL IMPACAT PENTRU CA STEFAN SI-A GASIT FATA PERFECTA……….IAR ANDREEA NU CRED CA ARE DE CE SA REGRETE CA S-A CERTAT CU DOAMNA STELA IN CASA NPM3 PENTRU CA ASTA FACE PARE DIN TRECUT, E FIRESC CEA CE AU FACUT CELE DOUA……………..NU E TOTUL ROZ.SINCERE CONDOLEANTE ANDREEA,BUCURESTI.

  8. 133
    myhayta Says:

    condoleante familie lui stefan si dumnezeu sa va dea puterea de a trece peste aceasta pierdere suferita dumnezeu sa o odihneasca si so aiba in grija lui pe doamna stela din nou condoleante si dumnezeu sa i ierte si sa o odihneasca in pace

  9. 132
    andreea Says:

    condoleante nu credeam ca va muri asa repede era preferata mea si am votato la nora pt mama 3.Akm si alinei ii pare rau ca sa certat cu dansa la emisiuni dar trb sa o ierte alina pe doamne stela era o femeie minunata andreea sa fi alaturi de steafn pt ca ii esti si lui greu makr uh sa fi alaturi de el dak mama lui nu mai etse altaturi de el
    CONDOLEANTE !!!!!

  10. 131
    deea:X Says:

    conduleante andreei si stefan nu ma gandeam ca doamna stela va muri era o femeie minunata si akm pun pariu ca toti regreta care sau certat cu dansa la nora pt mama 3 inclusiv andreei ii pare rau . Inca o data condoleante si andreea si stefan sa fiti puternici ca o sa treceti peste asta,andreea sa fi alaturi de stefan .SAI FIE TARANA USOARA !!!!

Pages: « 21 … 19 18 17 16 15 [14] 13 12 11 10 9 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free