NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit


stelaFosta concurenta Nora pentru mama 3, doamna Stela a incetat din viata, in cursul zilei de 2 decembrie, la spital, dupa o suferinta de mai mult timp.

Se pare ca doamna Stela a fost internata pentru transplant, dar intre timp a facut peritonita si a murit.

Probabil singura dorinta a doamnei Stela era de a-si vedea fiul casatorit, ceea ce s-a si intamplat la Nora pentru mama 3.

Doamna Stela a fost o luptatoare, a demonstrat acest lucru si in concurs, pentru ca a reusit sa ajunga pana in finala.

Dumnezeu s-o odihneasca!

209 comentarii la “NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit”

Pages: « 21 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 120
    rastei.andrei Says:

    imi pare rau pentru doamna stela era o doamna model si a plecat prea repede dintre noi FITI TARI ANDREEA SI STEFAN

  2. 119
    george Says:

    NU POT SA CRED CA D-NA STELA A MURIT IMI AMINTESC CAND O VEDEAM PE ECRAN SI P;AREA O FEMEIE FOARTE PUTERNICA SI CARE NU SE DADEA LA O PARTE DE LA NIMIC.SUNT ALATURI DE ANDREA SI STEFAN IN ACESTE MOMENYE TRAGICE LE SPUN CONDOLEANTE SI SA TREACA CU BINE DE ACEST MOMENT TRAGIC.

  3. 118
    Andreea Says:

    VIATA A INCERCAT-O PE D-NA STELA, A PUS-O IN FEL SI FEL DE IPOSTAZE SI DE SCENE IN CARE POATE EA NU SI-AR FI DORIT SA SE AFLE. A INDURAT DE LA VIATA POATE MAI MULT DE CAT A PUTUT DUCE, DAR A REZISTAT SI SI-A VAZUT BAIATUL IMPLINIT ,LA CASA LUI,CU SOTIA LUI,DAR DUMNEZEU NU A MAI LASAT-O PE PAMANT PENTRU A-SI MAI VEDEA NEPOTII.NICI IN EMISIUNE CANS S-A VB DESPRE BOALA DANSEI EA NU A RECUNOSCUT NIMIK SI NU CRED K NU AU FOST MOMENTE IN CARE NU S-A SIMTIT BINE ,DAR A STIUT SA LE MASCHEZE CA STEFAN SA NU ISI DEA SEAMA.
    CONDOLEANTE ANDREEI SI LUI STEFAN SI MAI VREAU SA LE SPUN SA FIE TARI SI CA VIATA NU ITI DA MAI MULT DE CAT POTI SA DUCI.POATE ASA A FOST SA FIE,POATE DOAMNA STELA A VRUT SA SE RETRAGA DIN ACEST ROL AL VIETII SI SA-I VEGHEZE DE ACOLO DE SUS.DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.

  4. 117
    Andreea Says:

    VIATA A INCERCAT-O PE D-NA STELA, A PUS-O IN FEL SI FEL DE IPOSTAZE SI DE SCENE IN CARE POATE EA NU SI-AR FI DORIT SA SE AFLE. A FOST TARE PE STEFAN SI A INDURAT DE LA VIATA POATE MAI MULT DE CAT A PUTUT DUCE, DAR A REZISTAT SI SI-A VAZUT BAIATUL IMPLINIT ,LA CASA LUI,CU SOTIA LUI,DAR DUMNEZEU NU A MAI LASAT-O PE PAMANT PENTRU A-SI MAI VEDEA NEPOTII.NICI IN EMISIUNE CANS S-A VB DESPRE BOALA DANSEI EA NU A RECUNOSCUT NIMIK SI NU CRED K NU AU FOST MOMENTE IN CARE NU S-A SIMTIT BINE ,DAR A STIUT SA LE MASCHEZE CA STEFAN SA NU ISI DEA SEAMA.
    CONDOLEANTE ANDREEI SI LUI STEFAN SI MAI VREAU SA LE SPUN SA FIE TARI SI CA VIATA NU ITI DA MAI MULT DE CAT POTI SA DUCI.POATE ASA A FOST SA FIE,POATE DOAMNA STELA A VRUT SA SE RETRAGA DIN ACEST ROL AL VIETII SI SA-I VEGHEZE DE ACOLO DE SUS.DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.

  5. 116
    anca tg frumos iasi Says:

    pacat k o asa doamna de treaba si cumsecade a plecat dintre noii mult mult prea devreme dar trebuie sa trecem si peste asta si sa ne gandim k DUMNEZEUacolo sus are nevoiie de ingeri ;iar ea a fost si va ramane in sufletele noastre un inger .DUMNEZEU SA O IERTE MARE PACAT

  6. 115
    DarSim Says:

    Cu siguranta d-na Stela a plecat dintre noi fericita ca fiul ei Stefan a ajuns bine si ca ultimul an din viata si l a petrecut in casa si “familia”nora pentru mama fiind o experienta unica!

  7. 114
    Alice Says:

    Sunt inca socata.Nu stiam ca are probleme de sanatate.A fost o doamna deosebita si moartea ei ne-a lasat tuturor un gust amar.Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.Stefan sa fie puternic si stiu ca va fi atata timp cat are o femeie ca Andreea langa el.

  8. 113
    daniela Says:

    DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE. E O LOVITURA PT NOI CEI CARE AM CUNOSCUT-O PRIN INTERMEDIUL EMISIUNII NPM3. ERA O FEMEIE CU UN SUFLET MARE. SE VEDEA ASTA. ESTE FOARTE DUREROS CEEA CE SIMT, DE PARCA AS FI PIERDUT O RUDA. DOAMNA STELA SI-A INCHEIAT CONTURILE CU ACEASTA LUME SI S-A DUS UNDEVA UNDE PROBABIL O SA-I FIE MAI BINE , FARA DURERI SI FARA LACRIMI. DE ACOLO DE SUS O SA VEGHEZE ASUPRA LUI STEFAN SI ANDREEI CA SA LE FIE LOR BINE. STEFANE , SINCERE CONDOLEANTE , DUMNEZEU TE-A PUS LA O GREA INCERCARE. DUMNEZEU TI-A SI DAT DAR TOT EL TI-A SI LUAT. TI-A DAT O NOUA FAMILIE , FAMILIA ANDREEI DAR TI-A LUAT-O PE CEALALTA , PE FIINTA CE-A MAI DRAGA SI IUBITA , MAMA. MAMA TA A AVUT O MISIUNE GREA DE INDEPLINIT PE ACEASTA LUME SI NU A VRUT SA PLECE PANA NU SI-A INDEPLINIT-O. SI ANUME ACEEA DE A TE VEDEA PE TINE FERICIT SI DE A NU TE LASA SINGUR PE LUMEA ASTA. ASTA A FOST MISIUNEA EI , SA-TI GASEASCA O FAMILIE CARE TE IUBESTE ASA CUM TE-A IUBIT SI EA. ACUM S-A DUS PRINTRE CEI DREPTI SI VEGHEAZA ASUPRA VOASTRA DE ACOLO DE SUS . DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA.

  9. 112
    andreea-moreni db Says:

    Sincere condoleante familiei DOAMNEI STELA, este cumplit de nedrept si ingrozitor de devreme!!! Urez multa putere lui STEFAN si ANDREEI care privesc acum neputinciosi si daramati la capataiul acestei STIMATE DOAMNE ce mii de romani au iubit-o pt caracterul sau,pt taria cu care a infruntat viata ce nu i-a fost tocmai usoara…pentru exemplul de care a dat dovada de a lupta cu boala si a nu face pe cei din jur sa sufere de durerea sa!PENTRU UN ASTFEL DE OM EU INGENUCHEZ SI SPUN ” Jos palaria ” !
    Dumnezeu s-o ierte si sa-i presare in calea sa numai petale de trandafiri pentru a putea vechea la drepta lui pasi ce care cei dragi ei ii vor parcurge de astazi incolo…
    Ea ne-a parasit cu trupul insa pentru noi este mereu prezenta IN INIMA!

  10. 111
    gabriela Says:

    imi pare fff rau pt doamna stela.am urmarit toate emisiunile npm.ii inteleg durerea lui stefan…perfect pt k in urma cu aproape 2 luni am fost in aceeasi situatie ca si el;a murit si mama mea.numai cine atrecut prin asa ceva poate sa stie ce inseamna sa pierzi o mama si durerea nu se poate exprima in cuvinte.e ca si cum o parte din tine s-a dus si nu o pori recupera niciodata.doresc sa ii spun lui stefan sa fie tare si sa se gandeasca k mama lui a plecat fericita din aceasta lume fiindk la lasat pe maini bune.are o sotie minunata si care va fii alaturi de el mereu…andreea fii tare pt k stefan are nevoie de tine mai mult ca niciodata.Dumnezeu sa o oadihneasca in pace pe doamna Stela.o admir mult pt ex care a fost pt multe mame;si-a luat viata in maini sa luptat sa ii ofere baiatului dansei tot ceea ce poate oferii un parinte….FELICITARI DOMANA STELA,,,,,,,,,,ATI REUSIT IN VIATA CEEA CE PUTINE PERSOANE REUSESC,,,,,,,,,,,FITI TARI ANDREEA SI STEFAN

Pages: « 21 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free