NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit


stelaFosta concurenta Nora pentru mama 3, doamna Stela a incetat din viata, in cursul zilei de 2 decembrie, la spital, dupa o suferinta de mai mult timp.

Se pare ca doamna Stela a fost internata pentru transplant, dar intre timp a facut peritonita si a murit.

Probabil singura dorinta a doamnei Stela era de a-si vedea fiul casatorit, ceea ce s-a si intamplat la Nora pentru mama 3.

Doamna Stela a fost o luptatoare, a demonstrat acest lucru si in concurs, pentru ca a reusit sa ajunga pana in finala.

Dumnezeu s-o odihneasca!

209 comentarii la “NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit”

Pages: « 21 … 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 110
    Lidia Rudac Iasi Says:

    Cand clopotul va bate
    Si va cadea o stea
    Toata lumea va spune,
    S-a stins din viata
    STELUTA….soacra lu’ Andreea
    Tu Stela…ce ai fost,
    O stea, aici cu noi jos
    Acolo unde te-ai dus
    La al nostru Domn Iisus
    Sa te rogi pentru ei
    ……Stefan si Andreea….
    Sa le dea Domnul putere,
    Taria,sa-i scoata din durere…
    Taria de a rezista…
    Cu lipsa ta a-i invata….
    DUMNEZEU S.O IERTE…..

    (o mama care se lupta cu aceeasi boala care a rapus-o pe Stela,Lidia-Iasi)

  2. 109
    claudia Says:

    dumnezeu sa o ierte :( (

  3. 108
    Anita Says:

    Imi pare sincer rau… pentru ka murit d`na Stela… ci era o femeie deosebita fata de celelalte… Andreea sa fi tare alaturi de Stefan … va iubesc mult .. si cred k o sa treceti cu bn peste aceeasta …Dumnezeu sa o Ierte !!! ci sunt convinsa k de acolo de sus o sa aiba grija de voi ….!!!

  4. 107
    carmen Says:

    sincere condoleante pentru familia ramasa in urma le doresc andreei si lui stefan sa aibe putere si sa treaca peste aceasta tragedie.mi-au fost dragi de lainceputul emisiunii si doamna stela a dat dovada de multa intelepciune si respect pentru ceilalti.sa-i fie tarana usoara

  5. 106
    ioana Says:

    Sincere condoleante familiei ,era o mare doamna si o mama model.ma doare sufletul cand ma gandesc si nu mai imi pot contenii lacrimile de pe obraz ce curg siroare de la aflarea vestii despre moartea celei ce a fost si va fii D_NA STELA.CONDOLEANTE FAMILIEI.Nu o vom uita niciodata caci a ajuns deja o vedeta in inimile noastre.Andreea si stefan va rog fi-ti tari ca viata merge inainte si nu se opreste aici pt voi ca sunteti inca tineri chiar daca viata sa grabit sa o ia pe D_na stela prea devreme.D-zeu sa o odihneasca in pace

  6. 105
    claudia Says:

    Cand vine vorba de NORA PENTRU MAMA te gandesti ca toate au un final fericit si asa si aste….s-a observat pe chipul acestei mari doamne fericirea si zambetul de pe chipul dansei de fiecare data cand il privea pe fiul dumneaei impreuna cu viitoare nora…sunt de parere ca toti ne nastem cu un certificat de deces ….desi foarte trist este ca uni il iau prea devreme….asa cum a fost cu si tatal meu….e greu sa treci prin asemenea momente…. dar totusi trebuie sa fin mandri si cu fruntea sus…. de davoda si afectiunea fata de Doamna Stela…. multa lumea a apreciato pentru ce a fost…. nu pot sa le transmit andreei si lui stefan condoleante si sa fie amandoi mandri ca intradevar au avut o vedeta langa ei…. CONDOLEANTE!!!

  7. 104
    Laura Says:

    Am urmarit nora pentru mama de la inceput insa este adoua oara cand las un mesaj;primul a fost de ziua Gabrielei iar al 2 lea este acesta.Nu pot sa raman pasiva la o astfel de veste cutremuratoare.nu pot sa cred k doamna Stela a parasit aceasta lume,parca mai ieri o vedeam in fiecare dimineata pe ecran,uneori suparata alteori fericita.Ce pot sa spun este k doamna stela a plecat dar fericita k a trait o mare realizare in viata …a dat fiinta unui baiat bun,sensibil care afost alaturi de ea si a fost cunoscuta de o tara intreaga care acum o” pomeneste “cum zicea dansa.Si da, doamna Stela a devenit o vedeta care va ramane cu siguranta in gandurile celor care au cunoscut-o.Cu totii suntem alaturi de Stefan si Andreea.Fiti tari doamna Stela este cu siguranta fericita k a lasat o urma pe pamant k i-a lasat un sprijin puternic lui Stefan..pe Andreea. SINCERE CONDOLEANTE!

  8. 103
    Stela Says:

    Cred k nimanui nu-i vine sa creada!Poate k majoritatea traim ku gandul ca parintii sunt nemuritori….insa cand o tragedie ca aceasta se intampla pur si simplu ne darama…..Nu cred k in momentul de fata exista cuvinte care sa-i faca pe cei care sufera cel mai mult de aceasta pierdere sa se simta mai bn…insa cred k toti oamenii sunt alaturi cu sufletul de ei!Sincere condoleante!

  9. 102
    mary Says:

    Trist,regret durerea pricinuita de disparitia prematura a d-nei Stela.DUMNEZEU sa-i intareasca in aceste clipe grele pe Stefan(Gogu) ,pe bunica lui(tanti Neta),pe toti membrii familiei.Ma consider privilegiata k am cunoscut-o pe d-na Stela,Dumnezeu sa o odihneasca in ceruru alaturi de ingeri.

  10. 101
    smara Says:

    dumnezeu sa o ierte,sa-i fie tarana usoara

Pages: « 21 … 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free