Adio Stela!


stela 04.11.2009Este greu sa vedem cum un om care a facut parte din vietile noastre chiar si prin intermediul televizorului, a plecat atat de repede dintre noi, la numai 49 de ani.

Doamna Stela, ati fost si veti ramane mereu vedeta noastra, a tuturor!

Pentru toti cei care vor sa-si ia adio de la doamna Stela si sa o conduca pe ultimul sau drum, maine in jurul orei 12:00, la Gura Vadului (langa Mizil) va avea loc inmormantarea.

Intreaga echipa a emisiunii “Nora pentru mama” o va conduce pe fosta concurenta pe ultimul drum.

Condoleante, Andreea si Stefan!

15 comentarii la “Adio Stela!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    Andra Says:

    Sincere condoleante…stiu prin ce trec Andreea si Stefan…si mie mi s-a inamplat desi am doar 12 ani…Nasa mea a murit la fel..la aceeasi ani…m-a durut foarte tare mai ales ca in doamna Stela parca o vedeam pe nasa mea…Atat de tacuta…slabita…nasa mea a murit tot prin cancer la san…Dumnezeu sa le ierte

  2. 14
    Byaaaa` Says:

    :(

  3. 13
    aaaa Says:

    Dumnezeu sa o odihneasca in pace!:-< sa-i fie tzarana usoara:( si condoleantze familiei !! :-(

  4. 12
    nicoleta Says:

    DUMNEZEU SA O IERTE SI SA II FIE TARANA USOARE.SINCERE CONDOLEANTE LUI STEFAN SI ANDREEI,SA FITI IMPREUNA TOATA VIATA CA ASTA A FOST CEA MAI MARE DORINTA A DOAMNA STELA.DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.
    DUMNEZEU SA VADE-A PUTERE SA MERGETI MAI DEPARTE.
    STEFAN SI ANDREEI SINCERE CONDOLEANTE………

  5. 11
    george Says:

    andreea si stefan va doresc sa fiti puternici si sa treceti cu bine peste aceasta tragedie.Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe d-na stela care a murit impacata ca stefan s-a casatoritcu o fata puternica si fparte ambitioasa.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free