NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit


stelaFosta concurenta Nora pentru mama 3, doamna Stela a incetat din viata, in cursul zilei de 2 decembrie, la spital, dupa o suferinta de mai mult timp.

Se pare ca doamna Stela a fost internata pentru transplant, dar intre timp a facut peritonita si a murit.

Probabil singura dorinta a doamnei Stela era de a-si vedea fiul casatorit, ceea ce s-a si intamplat la Nora pentru mama 3.

Doamna Stela a fost o luptatoare, a demonstrat acest lucru si in concurs, pentru ca a reusit sa ajunga pana in finala.

Dumnezeu s-o odihneasca!

209 comentarii la “NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit”

  1. 1
    anda deltov Says:

    Sa se odihneasca-n pace si lumina vesnica sa ii straluceasca. Sa-i fie tarana usoara. Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l intareasca pe Stefan in greaua pierdere.

  2. 2
    burcea maria Says:

    era o femeie minunata imi pare foarte rau de ea dumnezeu sa o ierte

  3. 3
    amalya Says:

    ……E o femeie minunata!!! asa cum a zis si Doamna Gabriele nu putem vorbi despre ea la trecut…….E inca printre noi!!! O simtim aproape!!!! O femeie cu zambatu pe buza in fiecare clipa!! O femeie de milioane!!! Poate ca Dumnezeu are nevoie de acolo sus….Nu o vom putea uita niciodata!!! Condoleante familiei!!

  4. 4
    bianca Says:

    Nu imi vine sa cred !!! Dumnezeu sa o odihneasca ! Condoleante Fmiliei

  5. 5
    bia Says:

    dumnezeu sa o dihneaza ca a fost fericeta la emisiune ta gabriela esti tare

  6. 6
    gabriela Says:

    Dumneaeu sa o odihneasca in pace!Imi pare foarte rau pt dmn stela a fost minunata mi-a placut mult de ea si am aflat in dimineata asta si m-a miscat mult moartea dansei.Vreau sa le urez baiatului ei si norei sa fie tari si sa poata merge mai departe dar sa nu o uite niciodata pt k a fost o femeie minunata.STIU K DE UNDEVA D SUS EA NE AUDE SI NE VEDE SI VREAU SA-I SPUN URMATOARELE CUVINTE ITI SPUNEM ADIO DAR NU TE VOM UITA NICIODATA.TEAM IUBIT INCA DE LA INCEPUT SI IMI PARE FOARTE RAU DE CE S-A ITAMPLAT.”regrete eterne”

  7. 7
    ionela Says:

    Dumnezeu s-o odihneasca!

  8. 8
    ana Says:

    Imi pare sincer rau,,doamna stela era o femeie plina de viata ,sh pot spune k se tinea foarte bn la varsta ei.Imi pare rau pentru Stefan cred k nu s simte delok bn.Sper ca o sa aiba suficienta putere si curaj s mearga mai departe.Condoleante,

  9. 9
    Georgescu Valentina Says:

    DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACA!A fost o doamna deosebita,cand am aflat aceasta veste va spun sincer ca m-i s-a ridicat parul pe maini ceea ce nu m-i sa intamplat niciodata nici la rudele mele…..imi pare rau pt Stefan si Andreea:((:((:((

  10. 10
    marioaradimache Says:

    SA-I FIE TARANA USOARA SI D-ZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE.CONDOLEANTE PENTRU STEFAN SI FAMILIE.STE4FAN FII TARE CA MAMA TA TE VAVEGHEA DE ACOLO DE SUS.
    DUMNEZEU S-O IERTE

  11. 11
    elena sibiu Says:

    Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

  12. 12
    timea Says:

    dumnezeu sa o ierte

  13. 13
    nuty Says:

    Dumnezeu so ierte . condoleante familiei si sai intareasca Dumnezeu pe Stefan si Andreea odihneasca_n se pace.

  14. 14
    Georgescu Valentina Says:

    Si am plans emorm de mult,chiar nu imi vine sa cred!!!Gabriela vb foarte frumos de d-nd Stela si ii faci pe oameni sa planga

  15. 15
    simona Says:

    ai fost preferata mea stela si nu te voi uita nicodata
    Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa veghezi mereu copiii tai si pe viitorul tau nepotel de acolo de sus
    sa te bucuri de ei si dincolo de nefiinta
    te vom iubi mereu
    NU TE VOM UITA NICIODATA

  16. 16
    Iulia Says:

    Sufletele ne sunt impietrite de durere la aflarea tristei vesti….Dumnezeu s-o ierte!!!!nu-mi vine sa cred k doamna Stela nu mai este printre noi….era o doamna deosebita..Dumnezeu sa-i intrareask pe adnreea si Stefan sa treak peste acest moment greu….CONDOLEANTE!!!!

  17. 17
    madalina Says:

    Dumnezeu sa o odihneasca pe aceasta femeie miinunata a fost cea mai placuta mama dintre toate celelalte din sezonul trecut si ami pare fau sa aud aceasta veste ai transmit lui stefan condoleante Dumnezeu sa o odihneasca

  18. 18
    mirela Says:

    dumnezeu sa o odihneasca in pace eu am urmarit npm3 si imi pare extrem de rau andreea era favorita mea impreuna cu stefan si cu doamna stela.nu mai am cuvinte dumnezeo sa o odhineasca.si stefan sa fie tare si andreea.

  19. 19
    iulia Says:

    dumnezeu s-o odihneasca!…nu te vom uita niciodata

  20. 20
    Maduts Says:

    Cea mai frumoasa concurenta!!Condoleante din partea mea…ne pare rau tuturor…nu o vom uita niciodata…VA FI MEREU printre noi..si..nu conteaza nu a castigat ei concursul..au castigat un loc in inima noastra..unde va ramane toata viata..TE VOM IUBI MEREU DOAMNA STELA!!!!!

  21. 21
    monica Says:

    Incå o datå pentru a nu stiu câta oarå constatåm cât de mici si de neputinciosi suntem în fata sortii.
    In urmå råmân ca-ntotdeauna întrebårile care vor dåinuii vesnic : ” Pentru ce ne facem unul altuia,viata asta atât de scurtå, un iad ? Pentru ce orgolii,ambitii, råutåti,jigniri, ranchiunå?” .
    Incå un om s-a dus; sper cå cei ce au avut ” un dinte ” împotriva ei måcar acum så-l piardå…
    Incå un om s-a dus, iar noi ceilalti nu suntem în stare så constientizåm cå suntem mult mai valorosi unii pentru ceilalti si cå trebuie så ne apreciem cât suntem în viatå …
    Dumnezeu s-o ierte si så-i dåruiascå, måcar acum,acolo, multumirea si linistea de care avea atâta nevoie.
    Iar celor apropiati så le dea D-zeu puterea necesarå de a întelege si a accepta realitatea si s-o påstreze vie în amintirea lor.

  22. 22
    ramo Says:

    dumezeu se te odihneasca in pace DOAMNA STELA chiar daca nu era faforita mea cand am aflat am inceput sa plang si sper ca Andreea si Stefan sa ramana impreuna asa cum a vrut EA

  23. 23
    andreea Says:

    andreea imi pare raw:(
    pt tn
    :X
    te iubesck fff mult..
    dumnezeu sa o odihneasca

  24. 24
    paula Says:

    d-zeu sa o ierte si sa o adihneasca in pace.e inadmisibil ca in romania,in anul 2009, internata fiind in spital, sa mori de peritonita. d-zeu sa le dea putere andreei si lui stefan sa treaca peste asta

  25. 25
    andreea Says:

    Condolentele mele.:((..va iubesc super mult Doamna Stela..imi pare sincer rau..:((:((:((:(((:(((..andreea si stefan sa fiti tari ca ea de sus va vegheaza si va iubeste in continuare mult:(:(:((:(..va iubesc mult.Dumnezeu so odihneasaca:((:((:((..

  26. 26
    Andreea Says:

    Moartea doamnei stela ma marcat fffff mult ,nu pot sa cred ,o femeie minunata cu bune si rele ,o mama care nu a avut o viata usoara ,am aflat cind a inceput emisiunea de aceasta tragedie ,Andreea si Stefan ,multa putere inainte si cum spune Gabi ,poate va veni un pui care sa va aline durerea
    Dumnezeu sa o odihneasca si sunt sigura ca acolo unde este o sa va vegheze

  27. 27
    paula Says:

    Dumnezeu sa o ierte!!

  28. 28
    123 Says:

    Din cate am cunoscut-o de la televizor , era o femeie minunata ., putin agitata dar super draguta . Mica la sttura dar mare la suflet . Dumnezeu sa o oihneasca ! Condolente familiei !!! Fi tare Stefan si Tu , Andreea

  29. 29
    Iulia Says:

    Sufletele ne sunt impietrite de durere la aflarea tristei vesti….Dumnezeu s-o ierte!!!!nu-mi vine sa cred k doamna Stela nu mai este printre noi….era o doamna deosebita..Dumnezeu sa-i intrareask pe adnreea si Stefan sa treak peste acest moment greu….CONDOLEANTE!!!!

  30. 30
    gabriela Says:

    andreea fii tare si sustine-l si p stefan k are nevoie mai mult ca niciodata

  31. 31
    luana constanta Says:

    draga Andreea si Stefan numele meu este Luana si am 13 ani dar ma uit la voi de cand ati intrat in casa .Va urez condoleante si chiar nu ma asteptam la asta.Si eu am trecut anul asta prin acelasi necaz .Va rog sa fiti tari si sa treceti cat mai repede peste asta.S-o odihneasca Dumnezeu in pace.Va iubesc .pa.

  32. 32
    ady Says:

    dumnezeu s-o odihneasca in pace

  33. 33
    gabriela Says:

    Doamna Stela a fost o femeie minunata si asa va ramane pt totdeauna chiar dak ea s-a ridicat la ceruri .Dumnezeu sa o odihneasca in pace.Nu mai am cuvinte nu stiu ce sa mai spun in astfel d momente decat ca cei doi copii ai ei sa fie alaturi unul d altul si sa poata merge mai departe impreuna.Sa fiti tari si dragostea voastra sa fie mai puternik acum.

  34. 34
    guta.simona Says:

    dumnezeu sa o odihneasca

  35. 35
    alina Says:

    condoleante….fiti tari in aceste clipe,ne pare rau pt pirderea domnei Stea,era o femeie minunata………suntem alaturi de voi dumnezeu sa o odihneasca.Fiti tari ca doar impreuna veti trece peste aceste momente dureroase.

  36. 36
    mirela Says:

    Dumnezeu sa-i intareasca pe Andreea si Stefan.D-na stela era o femeie si o mama de nota 10.Condoleante.

  37. 37
    Alynuta Says:

    Condoleante le doresc Andreei si lui Stefan,sa fie tari k sa poata trece peste aceasta suferinta!
    Din cate am cunoscuto de la TV.pe Doamna Stela pot zice k era o doamna frumoasa,sufltista si iubea pe toata lumea chiar dak se mai certa…(toata lumea se ceartachiar dak dupa aceea regretam…)
    Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba tarana usoara!!!
    Va sunt ALATURI Andreea si Stefan!

  38. 38
    ankutza Says:

    nici nu imi vine sa cred,CONDOLEANTE!!
    Doamna Stela a fost o femeie minunata,mi-a placut de ea si ma bucur k si-a vazut visul implinit acela de al vedea pe Stefan alaturi de Andreea.
    Andreea u esti o fata puternica si stiu k o sa treceti peste asta,aveti grija de voi

  39. 39
    bynutza Says:

    condoleante tuturor celor care au iubito! pt ca sunt foarte multi asta o stim cu totii.
    A fost o doamne pe timpul npm3 a stiut sa isi apere baiatul tot timpul si nu a s-a vazut ca este o mama f buna si iubitoare. Stefan imi pare foarte rau si iti doresc sa treci cat mai usor peste aceasta tragedie desti stiu ca nu este usor :( . Tu sa fi intotdeauna mandru ca ia avut ca mama pe doamna STELA pt ca a fost o si este o femeie care ne-a invatat pe toti cate ceva :(

  40. 40
    simona Says:

    dumnezeu sa o odihneasca in pace iar tu stefan si andreea sa fiti la fel deputernici. ca si pana acum

  41. 41
    guta.simona Says:

    andreea fii o fata la fel de puternica,ca pana acum si ajuta-l pe stefan sa fie si el tare pt ca te are pe tn.doamna stela mereu o sa vegheze asupra voastra.este prima oara care va trimit mesaje,dar de acum incolo o voi face mereu.multe incurajari si inca o data dumnezeu s-o odihneasca!

  42. 42
    maxim ana aura Says:

    dumnezeu sa o odihneasca

  43. 43
    gabriela Says:

    La inceput nu o simpatizam p doamna stela dar p parcursul emisiunii ne-a dovedit tuturor ce femeie este si ce caracter puternic are si ne facea si p noi sa fim mai tari si ii multumim pt acest lucru .Am aflat in aceasta dimineata si nu-mi venea sa cred kat este de schimbatoarea soarta omului.Dar voi:andreea si stefan sa fiti enorm de puternici deoarece ea acum este printre ingeri si nu cred k i-ar placea sa va vada tristi din cauza ei.Sa va aduceti aminte de ea cu bune si cu rele deoarece asa era ea akun te facea sa razi si p urma sa plangi.A fost o femeie puternik si tu andreea ii semeni foarte mult a avut incredere in tine k ii vei schimba viata fiului ei si asa a fost asa k acum ai mare grija de stefan si daruieste-i toata dragostea ta mai mult ca niciodata

  44. 44
    gabriela Says:

    eu nu pot decat sa va spun in aceste clipe grele k sunt cu sufletul alaturi de voi si va ibesc enorm aveti grija d voi si cum spunea si doamna Gabriela poate doamna Stela va va trimite de sus din cer o fiinta mik sa va aline dorul. V a iubesc mult

  45. 45
    mihaela Says:

    Sincere condoleante.Cand am auzit dimineata ca amurit Doamna Stela am plans foarte mult.Imi pare nespus de rau.

  46. 46
    nicoleta Says:

    andreea si stefan sa fiti tari….imi pare foare rau…..sincera condoleante….Dumnezeu s-o dihneasca in pace

  47. 47
    gabriela Says:

    Doamna Stela nu a putut sa mai fie alaturi d voi sa va invete lucruri p kare ea le cunostea foarte bn dar voi ati avut timp pana acum sa la vedeti la ea si p parcurs sa tineti seama de ceea ce v-a spus.Fiti tari pentru k trebuie sa mergeti mai departe in continuare sa va intemeiati o familie frumoasa

  48. 48
    maria Says:

    doamne iisuse,nu-mi vine sa cred,imi pare nespus de rau…sincere condoleante

  49. 49
    gabriela Says:

    eu nu am decat 20 de ani dar am de 3 ani de zile intemeiata o familiesi la care tin enorm si am invatat de la persoanele mai in varsta sa trec prin clipele grelesi as vrea sa tineti si voi seama de cuvintele persoanelor mai in varsta Stefan si Andreea si sa treceti peste greutatile p kre ni le rezerva viata

  50. 50
    daniela Says:

    dumnezeu sa o odihneasca in pace.ANDREEA SI STEFAN va iubesc si fiti tari

  51. 51
    andreea Says:

    imi pare rau ca a decedat doamna stela si Dumnezeu so ierte sai fie tarana usoara.Si andreea si stefan tresa mearga mai departe sa fiti tarii…

  52. 52
    florina Says:

    imi pare nespus de rau pt ceea ce vi sa intamplat,dar nu uitati ca doamna stela siar fi dorit ca voi sa fiti mai puternici si sa fiti curajosi si veseli pt ca ea e fericita acum ca voi va iubiti si suntetialaturi unul de celalalt.condoleante si

  53. 53
    Luciana Says:

    Sincere Condoleante,Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste acest nefericit moment.

  54. 54
    yusty Says:

    condoleante…imi pare foarte rau ca Doamna Stela s’a stins din viata …dar va fi mereu alaturi de voi andreea si stefan …fiti tari..

  55. 55
    florina Says:

    nu te vom uita nici o data.sati fie tarana usoara.iar voi cei care ati ramas pe pamant sa stiti ca stela va veghea mereu asupra voastra si va fi mereu alaturi de voi.

  56. 56
    Sorina Says:

    Sincere condoleante!!!Andreea si Stefan fiti tari in aceste clipe,Stefan fii mandru ca ai avut o mama cu un suflet mare o femeie minunata….Suntem alaturi de voi Dumnezeu s-o odihneasca

  57. 57
    cristinik_nic Says:

    imi pare rau pentru doamna stela sa-i fie tarana usoara shi condoleante pentru andreea si stefan va doresc sa treceti cu bn peste asta shi nu uitati k nu sunteti singuri.condoleante shi sa fiti cat mai tari chiar dak nui usor

  58. 58
    Basarab Ancuta Bianca Says:

    Imi pare foarte rau pentru ce sa intamplat,transmit condoleante Andreei si Stefan,fiti puternici,important ii ca va aveti unul pe altul.Dumnezeu sa o odihneasca pe doamna Stela.FITI TARI.Va pup Basarab Ancuta-Bianca din Cluj-Napoca.

  59. 59
    simiflore Says:

    doamna STELA era asa cum aspus si doamna Gabriela a fost o femeie mica de stat ,dar avea o inima mare,asa cum se spune darurile pretioase sint in cutii mici .prin felul ei de a fi ne-a dat la toti o lectie de viata .Andreea si Stefan aveti incredere unul in celalant si Dumnezeu va va da putere sa treceti peste aceasta durere .sincere condoleante , dumnezeu sa o odihneasca !

  60. 60
    cami alba iulia Says:

    dumnezeu sa o ierte si s-o odihneasca in pace…inca un inger a luat dumnezeu la EL.
    Andreea si Stefan trebuie sa fie tari si sa mearga inainte.Asa cum a fost dansa toti am admirat-o si am respectat-o.
    Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
    Sincere condoleante!

  61. 61
    Roxana Says:

    imi pare nespus de rau…:(…kondoleantze familiei…Andreea si Stefan trebuie sa fiti tari…Doamna Stela de akolo d sus…va vegheaza si sunt konvinsa ka ea ar dori sa nu fie dezamagiti…inka odata kondoleantze familiei..sh DUMNEZEU SA O ODIHNESCA IN PACE!!!!!!!…..

  62. 62
    dany italia Says:

    Sunt in italia dar urmaresc si am urmarit toate editiile.Pe doamna Stela am apreciato foarte mult.A fost o persoana extraordinara.Ma rog la Dumnezeu sa le dea putere Andreei si lui Stefan,sa treaca peste toate obstacolele,dintre care acesta este unul dintre cel mai dureros.Dumnezeu sa o ierte,sa-i fie tarana usoara!

  63. 63
    gabriela Says:

    Doamna gabriela va multumesc enorm k cititi si mesajele scrise d noi nu am cuvinte pt baiatul doamnei stela mia placut de el inca de la inceput si acum cred k are nevoie de tot sprijinul nostru si vreau sai transmit k a pierdut o fiinta draga dar a castigat multa dragostedin partea noastra si sper sa-l ajute cat de putin sa mearga mai departe si sa nu uite k are o persoana langa el kre il va sustine si sprijini intotdeauna p A ndreea este intruchiparea doamnei Stela si ii seamana foarte mult asa k de fiecare data cand ii este dor d mama lui scumpa si draga sa se uite la andreea si sa o stranga tare la pieptul lui pt k va simti caldura si bunatatea doamnei stela in andreea

  64. 64
    anca Says:

    ingeri se intorc printre ingeri.in fiecare zi se stinge o stea si din pacate ieri acea stea a fost chiar a doamnei stela.sunt sigura ca de acolo de sus ii va veghea zi si noapte .le dorim din suflet lui stefan si andreea sa reuseasca sa treaca peste aceste necazuri.dumnezeu sa o ierte .ne vom aminti cu mare drag de doamna stela.

  65. 65
    adina Says:

    dumnezeu sa o ierte!felicitari kanal D pentru ca ati reusit sa ii indepliniti ultima dorinta doamnei STELA aceea, de a-si vedea fiul casatorit ,poate fara voi ,dorinta ei nu se implinea.

  66. 66
    lavinia Says:

    condoleante familiei doamnei stela,dumnezeu sa o odihneasca in pace.a stefan si andreea trebui sa va continuti drumul pe care la_ti ales impreuna.akm mai mult k niciodata fiti tari.puternici.fericiti asa cum si_ar fi dorit dna stela sa va vada.andreaa ai grija de stefan,are nevoie de multa tarie.dumnezeu sa o odihneasca pe aceasta distinsa dna care a stiut sa ii dea o educatie buna lui stefan.va ramane in inimile noastre,va pup

  67. 67
    corina Says:

    Sincere condoleante familiei, este cumplit de nedrept si ingrozitor de devreme!!! Urez multa putere andreei si lui stefan care privesc acum neputinciosi si daramati”.sunt alaturi de ei si sa aiba puterea sa treaca peste greutatea aceasta.sincere condoleante

  68. 68
    andra Says:

    regrete eterne si dumnezeu sa o odhineasca in pace.andreea si stefan fiti puternici

  69. 69
    corina Says:

    Sincere condoleante familiei, este cumplit de nedrept si ingrozitor de devreme!!! Urez multa putere andreei si lui stefan care privesc acum neputinciosi si daramati”.sunt alaturi de ei si sa aiba puterea sa treaca peste greutatea aceasta.sincere condoleante si dumnezeu sa o odihneasca in pace

  70. 70
    gabriela Says:

    Doamna stela vreau sa va spun k noi stim k ne vegheati de akolo d sus si as vrea sa o intariti p andreea pt a putea sa-i fie alaturi lui stefan pt k va seamana f mult si stefan prin ea o sa va regaseask p dumneavoastra.iar voi stefan si andreea incercati sa va spuneti ce va apasa deoarece ea va vede de acolo d sus si este cu sufletul alaturi d voi
    o sa o simtiti aproape in toate momentele vietii si la fiecare pas o sa va regasiti si o sa va aduceti aminte de ea sa nu o uitati pentru k era k un inger printre noi

  71. 71
    gabriela Says:

    eu nu am trecut prin asa ceva si ii multumesc domnului dar as vrea sa stiti k imi inchipui prin ce treceti fiti tari si iubitiva mult sunt alaturi de voi

  72. 72
    ionica galan Says:

    sincere condoliante lui andreea si stefansi dumnezeu sa -i fie tarana usoara .si eu am trecut prin asa ceva cand aveam nici sapte ani si me am gasit mama moarta si imi aduc aminte aceste momente ca si cum ar fii fost acum chiar daca au trecut 22 ani de cand sa intamplat.va rog sa cititi acesti msm.dumnezeu sa o ierte

  73. 73
    anailda_andrada84 Says:

    codoleante,dumnezeu sa o ierte,imi pare rau pentru k stefan si andreea au castigat o lupta impreuna cu pionul principal ,iar acesta a trebuit sa plece definitiv pentru k cei doi sa castige ‘luptele ‘ce vor veni!

  74. 74
    catalina Says:

    Desi nu am cunoscut-o pe aceasta distinsa doamna, decat prin emisiunile TV, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. E o veste trista care ne afecteaza pe toti admiratorii emisiunii. Condoleante familiei!

  75. 75
    izza Says:

    Viata nu e asa lunga ca sa ne permita sa uram sau a iubim prea mult.. dar mai ales nu ne permite sa fim certati cu cei dragi..de aceea sa incercam sa spunem mai des TE IUBESC, IARTA`MA..Totul depinde de noi insine, tot ce conteaza e ziua de astazi, sa o pretuim..Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe Stefan si Andreea si sa le dea puterea sa zambeasca atunci cand sufletul le plange.Dumnezeu sa o odihneasca!!!

  76. 76
    Basarab Ancuta Bianca Says:

    Dumnezeu sa o odihneasca.Mi-as fi dorit sa am si eu o soacra asa ca doamna Stela.Si eu sunt casatorita,iar soacra mea a murit cand sotul meu era doar un copil,eu nu am cunoscut-o,doar din poze.Acum in loc la soacra mea este alta femeie cu care chiar nu ma pot intelege,este foarte rea,iar eu am suferit foarte mult.Doamna Stela era o femeie minunata.Si sunt sigura ca ii vegheaza de acolo de unde este pe Andreea si Stefen.DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.

  77. 77
    gaby Says:

    ei au fost prefertii mei si vreu sa ii sutin si eu dar nu imi gasesc cuvintele de azidimineata plang intruna multa putere sa treceti peste asta andreea si stefan,si doamnei stela sa-i fie trana usoara

  78. 78
    Razvann Says:

    dumnezeule e de necrezut ce sa intamplat cu doamna stela.Sunt socat abia ce am intrat in casa am deschis televizorul cu gandul de a ma distra vazandu-i pe concuretii celei de-a 4-a editii a emisiunii cand colo am fost absolut socat si majoritatea zilei sa dus avand un gol imens in suflet. Condoleante sincere familiei.

  79. 79
    ANDREEA Says:

    vreau sa spun ca imi pare fffffffffff rau pentru cele intamplate am admirat-o ffffffffffff mult era cea mai buna mama din casa si o soacra cum orice fata ar dori pe lume condoleante andreei si lui stesan fit tari cum ati fost tot timpul si nu uitati ca dansa este a fost si va fi mereu alaturi de voi nu va vom uita niciodata

  80. 80
    madalina Says:

    Sufletele ne sunt impietrite de durere,la aflarea tristei vesti,a tragicului accident suferit de doamna steala.Din nou sa stins o noua stea de pe cer..puternica si plina de viata.condoleante andreei si lui stefan……….chiar daca nu mai este printre noi ei trebuie sa fie puternici si sa inteleaga ca nu mai este cu trupul dar cu sufletul si cu gandul nu va i va parasi niciodata.din nou condoleante andreei si lui stefan.

  81. 81
    nella Says:

    dumnezeu sa o ierte si la andreia si stefan sa fiti foarte puternici sa aveti grija de voi

  82. 82
    ceza Says:

    d_zeu sa o odihneasca an pace,am admirato mult pe doamna stela,era preferata mea,nu pot sa cred ca nea parasit atat de devreme:)

  83. 83
    tania Says:

    condoleante pentru voi stefan-andrea fiti tari asa vroia si doamna STELA mergeti mai departe viata e dura dar si frumoasa si amintitiva cu drag de ea
    cu respect

  84. 84
    adela Says:

    este foarte trist !nu am crezut ca ceea ce aud este adevarat.m am dus la alt televizor,in camera mamei mele sa vad dak este adevarat.am crezut k este o gluma,dar mi am dat seama k cu asa ceva nu se glumeste si am stat sa ascult mai bn……..asa era.doamna stela a murit.DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.stefan,andreea sa va iubiti mult si sa nu o dezamagiti .va doresc sa treceti peste acest necaz si sa aveti grija unul de celalalt ca vedeti bine k despartirea este groaznica ,si trebuie sa ne apreciem cu bune si rele acum cand suntem in viata.

  85. 85
    Antonia Says:

    Sincere condoleante!!!Andreea si Stefan fiti tari in aceste clipe,Stefan fii mandru ca ai avut o mama cu un suflet mare o femeie minunata….sunt alturi de voi si sa fiti tari stiu cum ii sati pierzi mama eu nu miam pierdut dar mama dar toti l la randul nostru o sa murim sa fiti tari va pup dulce andreea sa fi tare stiu ca stefan ii tare dar tu sa fi mai tare ca el Dumnezeu s-o odihneasca in pace acolo intre ingeri si sa stiti andreea si stefa ca mama te acolo de sus va iubeste mult

  86. 86
    ceza Says:

    andreea si stefan sa fiti tari,asa cum mereu va spunea doamna stela la de fiecare data cand erau certuri an casa nora pt mama,sa tineti si acum cont de vorbele ei,ma doare sufletul,nu pot sa cred ca sa antamplat asa ceva atat de repede,dar d_zeu are planuri cu fiecare dintre noi,sa fiti tari stefan si andeea suntem alaturi de voi,ati fost preferatii meu de cand ati anceput sa fc un cuplu, condoleante sincere, si tatal meu ma marasit acum jumatate de an,stiu prin ce treceti,va poop

  87. 87
    iulia Says:

    andreea si stefan sa luptati

  88. 88
    olgi Says:

    era o femeie minunata nu pot sa cred ca a murit:(((:((:((

  89. 89
    olgi Says:

    era o femeie minunata nu pot sa cred ca a murit :(
    D-zeu sa o ierte:((:((

  90. 90
    olgi Says:

    era o femeie minunata nu pot sa cred ca nu mai este printre noi
    insa cu toate acestea va ramane tot timpul in sufletele noastre
    D-zeu sa o odihneasca in pace
    :( (:((::((:((:((

  91. 91
    anisoara craiova Says:

    dumnezeu s_o odihneasca in pace iar pentru stefan ma rog la dumnezeu sa treaca cu bine din aceasta grea incercare

  92. 92
    blondamonik57 Says:

    Sunt profund indurerata. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment. Am pierdut un om care pe parcursul emisiuni a fost un model.Doamna Stela a fost cea care m-a facut sa rad cand sufletul imi plangea. Sincere condoleante.

  93. 93
    marioaradimache Says:

    DUMNEZEU S-O IERTE SI REGRETE ETERNE PENTRU PIERDEREA TIMPURIE A D-NEI STELA.STEFAN TREBUIE SA FII TARE SI EU AM RAMAS FARA MAMA CAND ERAM INSARCINATA CU COPILUL MEU[STEFAN] IN A 7 A LUNA IAR BUNUL D-ZEU MI-A DAT PUTERE SA TREC PESTE ASTA CA MAI TARZIU SA -MI CRESC COPILUL SINGURA LA FEL CA MAMA TA .ACUM SUNT MULTUMITA SI-I MULTUMESC BUNULUI D-ZEU CA AM FOST SANATOASA SA-MI VAD COPILUL CU PAINEA SI CUTITUL IN MANA .SA DEA D-ZEU SA VA INTELEGETI SA PUTETI TRECE MAI USOR PESTE.EU AM FOST ALATURI DE VOI SI PE TIMPUL CAND ERATI CONCURENTI IN CASA NPM.CONDOLEANTE.

  94. 94
    simona Says:

    ..nu imi vine sa cred ce aud si inca sunt socata ..era o femeie foarte frumoasa si o invingatoare pentru ca si-a indeplinit visul de as vedea baiatul la casa lui..era o femeie foarte vesela si aduce zambetul pe buze..andreea si stefan condoleante..si ati avut o soacra si mama de nota 10 dumnezeu sa o odihneasca::((:((

  95. 95
    ioana Says:

    d_zeu sa o odihneasca in pace ,sunt o simpla telespectatoare din spania care a urmarit toate editiile nora pt mama.D_na STELA mia intrat la suflet din prima clipa cand am vazut-o intrand pe platou.Urmarind-o de aproape din fata televizorului mi-am intarit pozitia fata de dansa si mi-am dat seama ca este o femeie puternica ,asa cum si-ar dorii sa fie si stefan si andreea acuma dar mai ales stefan si familia D_nei Stela.Andreea te rog sa fii tu mai tare si sa le dai tot sprijinul tau ca au mare nevoie chiar daca si tu treci prin acceasi durere ca si ei ca era soacra ta si va fii de acum in colo pt ca ea nu a murit doar se odihneste pt ca era prea obosita sa mai lupte cu boala care o avea.Dar acum se odiheste in pace alaturi de cel care este tata pt noi toti ,si sunt sigura ca este bn acolo unde este acuma.Fi-ti puternici. D_zeu sa o odihneasca in pace si condoleante familiei, si in special lui andreea si stefan.

  96. 96
    camy Says:

    nu pot crede.imi vor trebui cateva zile sa diger aceasta stire tragica.
    am simtit un gol in stomac in momentul in care Gabi a anuntat numele doamnei STELA femeia , mama, omul pe care l-am placut cel mai mult in toata istoria npm -ului.
    Imi este greu sa le transmit condoleante Andreei si lui Stefan deoarece as accepta ca doamna STELA nu mai este si eu inca nu pot sa accept acest lucru.
    COPII NU SUNTETI SINGURI ,INIMI CALDE DE ROMANI CARE V-AU CUNOSCUT DE LA TV BAT ALATURI DE VOI
    DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE.
    DUMNEZEU SA O AIBA IN PAZA SA PE DOAMNA STELA SI POATE CANDVA NE VOM REVEDEA CU DANSA INTR-O LUME MAI BUNA.

  97. 97
    simonik.bombonik Says:

    ..nu imi vine sa cred ce aud si inca sunt socata ..era o femeie foarte frumoasa si o invingatoare pentru ca si-a indeplinit visul de as vedea baiatul la casa lui..era o femeie foarte vesela si aduce zambetul pe buze..andreea si stefan condoleante..si ati avut o soacra si o mama de nota 10 ….dumnezeu sa o dumnezeu sa o odihneasca::((:((

  98. 98
    smara Says:

    condoleante familiei,andreea si stefan ramaneti impreuna sa nu va despartiti niciodata,asta o va face fericita acolo sus pe doamna stela

  99. 99
    MIRELA Says:

    sincere condoleante!nu am trecut prin asa un necaz dar astazi am plins odata cu gabi si cu concurentii de la npm4.dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine peste aceasta pierdere ce pt noi copii MAMA e sfinta si cel mai de pret si mai scump .nu stiu ce sa mai scriu ca nu imi pot gasi cuvintele necesare SINCERE CONDOLEANTE

  100. 100
    andreea brasov Says:

    CONDOLEANTE SINCERE PENTRU ANDREEA SI STEFAN,DUMNEZEU SA O ODHNEASCA IN PACE!

  101. 101
    smara Says:

    dumnezeu sa o ierte,sa-i fie tarana usoara

  102. 102
    mary Says:

    Trist,regret durerea pricinuita de disparitia prematura a d-nei Stela.DUMNEZEU sa-i intareasca in aceste clipe grele pe Stefan(Gogu) ,pe bunica lui(tanti Neta),pe toti membrii familiei.Ma consider privilegiata k am cunoscut-o pe d-na Stela,Dumnezeu sa o odihneasca in ceruru alaturi de ingeri.

  103. 103
    Stela Says:

    Cred k nimanui nu-i vine sa creada!Poate k majoritatea traim ku gandul ca parintii sunt nemuritori….insa cand o tragedie ca aceasta se intampla pur si simplu ne darama…..Nu cred k in momentul de fata exista cuvinte care sa-i faca pe cei care sufera cel mai mult de aceasta pierdere sa se simta mai bn…insa cred k toti oamenii sunt alaturi cu sufletul de ei!Sincere condoleante!

  104. 104
    Laura Says:

    Am urmarit nora pentru mama de la inceput insa este adoua oara cand las un mesaj;primul a fost de ziua Gabrielei iar al 2 lea este acesta.Nu pot sa raman pasiva la o astfel de veste cutremuratoare.nu pot sa cred k doamna Stela a parasit aceasta lume,parca mai ieri o vedeam in fiecare dimineata pe ecran,uneori suparata alteori fericita.Ce pot sa spun este k doamna stela a plecat dar fericita k a trait o mare realizare in viata …a dat fiinta unui baiat bun,sensibil care afost alaturi de ea si a fost cunoscuta de o tara intreaga care acum o” pomeneste “cum zicea dansa.Si da, doamna Stela a devenit o vedeta care va ramane cu siguranta in gandurile celor care au cunoscut-o.Cu totii suntem alaturi de Stefan si Andreea.Fiti tari doamna Stela este cu siguranta fericita k a lasat o urma pe pamant k i-a lasat un sprijin puternic lui Stefan..pe Andreea. SINCERE CONDOLEANTE!

  105. 105
    claudia Says:

    Cand vine vorba de NORA PENTRU MAMA te gandesti ca toate au un final fericit si asa si aste….s-a observat pe chipul acestei mari doamne fericirea si zambetul de pe chipul dansei de fiecare data cand il privea pe fiul dumneaei impreuna cu viitoare nora…sunt de parere ca toti ne nastem cu un certificat de deces ….desi foarte trist este ca uni il iau prea devreme….asa cum a fost cu si tatal meu….e greu sa treci prin asemenea momente…. dar totusi trebuie sa fin mandri si cu fruntea sus…. de davoda si afectiunea fata de Doamna Stela…. multa lumea a apreciato pentru ce a fost…. nu pot sa le transmit andreei si lui stefan condoleante si sa fie amandoi mandri ca intradevar au avut o vedeta langa ei…. CONDOLEANTE!!!

  106. 106
    ioana Says:

    Sincere condoleante familiei ,era o mare doamna si o mama model.ma doare sufletul cand ma gandesc si nu mai imi pot contenii lacrimile de pe obraz ce curg siroare de la aflarea vestii despre moartea celei ce a fost si va fii D_NA STELA.CONDOLEANTE FAMILIEI.Nu o vom uita niciodata caci a ajuns deja o vedeta in inimile noastre.Andreea si stefan va rog fi-ti tari ca viata merge inainte si nu se opreste aici pt voi ca sunteti inca tineri chiar daca viata sa grabit sa o ia pe D_na stela prea devreme.D-zeu sa o odihneasca in pace

  107. 107
    carmen Says:

    sincere condoleante pentru familia ramasa in urma le doresc andreei si lui stefan sa aibe putere si sa treaca peste aceasta tragedie.mi-au fost dragi de lainceputul emisiunii si doamna stela a dat dovada de multa intelepciune si respect pentru ceilalti.sa-i fie tarana usoara

  108. 108
    Anita Says:

    Imi pare sincer rau… pentru ka murit d`na Stela… ci era o femeie deosebita fata de celelalte… Andreea sa fi tare alaturi de Stefan … va iubesc mult .. si cred k o sa treceti cu bn peste aceeasta …Dumnezeu sa o Ierte !!! ci sunt convinsa k de acolo de sus o sa aiba grija de voi ….!!!

  109. 109
    claudia Says:

    dumnezeu sa o ierte :( (

  110. 110
    Lidia Rudac Iasi Says:

    Cand clopotul va bate
    Si va cadea o stea
    Toata lumea va spune,
    S-a stins din viata
    STELUTA….soacra lu’ Andreea
    Tu Stela…ce ai fost,
    O stea, aici cu noi jos
    Acolo unde te-ai dus
    La al nostru Domn Iisus
    Sa te rogi pentru ei
    ……Stefan si Andreea….
    Sa le dea Domnul putere,
    Taria,sa-i scoata din durere…
    Taria de a rezista…
    Cu lipsa ta a-i invata….
    DUMNEZEU S.O IERTE…..

    (o mama care se lupta cu aceeasi boala care a rapus-o pe Stela,Lidia-Iasi)

  111. 111
    gabriela Says:

    imi pare fff rau pt doamna stela.am urmarit toate emisiunile npm.ii inteleg durerea lui stefan…perfect pt k in urma cu aproape 2 luni am fost in aceeasi situatie ca si el;a murit si mama mea.numai cine atrecut prin asa ceva poate sa stie ce inseamna sa pierzi o mama si durerea nu se poate exprima in cuvinte.e ca si cum o parte din tine s-a dus si nu o pori recupera niciodata.doresc sa ii spun lui stefan sa fie tare si sa se gandeasca k mama lui a plecat fericita din aceasta lume fiindk la lasat pe maini bune.are o sotie minunata si care va fii alaturi de el mereu…andreea fii tare pt k stefan are nevoie de tine mai mult ca niciodata.Dumnezeu sa o oadihneasca in pace pe doamna Stela.o admir mult pt ex care a fost pt multe mame;si-a luat viata in maini sa luptat sa ii ofere baiatului dansei tot ceea ce poate oferii un parinte….FELICITARI DOMANA STELA,,,,,,,,,,ATI REUSIT IN VIATA CEEA CE PUTINE PERSOANE REUSESC,,,,,,,,,,,FITI TARI ANDREEA SI STEFAN

  112. 112
    andreea-moreni db Says:

    Sincere condoleante familiei DOAMNEI STELA, este cumplit de nedrept si ingrozitor de devreme!!! Urez multa putere lui STEFAN si ANDREEI care privesc acum neputinciosi si daramati la capataiul acestei STIMATE DOAMNE ce mii de romani au iubit-o pt caracterul sau,pt taria cu care a infruntat viata ce nu i-a fost tocmai usoara…pentru exemplul de care a dat dovada de a lupta cu boala si a nu face pe cei din jur sa sufere de durerea sa!PENTRU UN ASTFEL DE OM EU INGENUCHEZ SI SPUN ” Jos palaria ” !
    Dumnezeu s-o ierte si sa-i presare in calea sa numai petale de trandafiri pentru a putea vechea la drepta lui pasi ce care cei dragi ei ii vor parcurge de astazi incolo…
    Ea ne-a parasit cu trupul insa pentru noi este mereu prezenta IN INIMA!

  113. 113
    daniela Says:

    DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE. E O LOVITURA PT NOI CEI CARE AM CUNOSCUT-O PRIN INTERMEDIUL EMISIUNII NPM3. ERA O FEMEIE CU UN SUFLET MARE. SE VEDEA ASTA. ESTE FOARTE DUREROS CEEA CE SIMT, DE PARCA AS FI PIERDUT O RUDA. DOAMNA STELA SI-A INCHEIAT CONTURILE CU ACEASTA LUME SI S-A DUS UNDEVA UNDE PROBABIL O SA-I FIE MAI BINE , FARA DURERI SI FARA LACRIMI. DE ACOLO DE SUS O SA VEGHEZE ASUPRA LUI STEFAN SI ANDREEI CA SA LE FIE LOR BINE. STEFANE , SINCERE CONDOLEANTE , DUMNEZEU TE-A PUS LA O GREA INCERCARE. DUMNEZEU TI-A SI DAT DAR TOT EL TI-A SI LUAT. TI-A DAT O NOUA FAMILIE , FAMILIA ANDREEI DAR TI-A LUAT-O PE CEALALTA , PE FIINTA CE-A MAI DRAGA SI IUBITA , MAMA. MAMA TA A AVUT O MISIUNE GREA DE INDEPLINIT PE ACEASTA LUME SI NU A VRUT SA PLECE PANA NU SI-A INDEPLINIT-O. SI ANUME ACEEA DE A TE VEDEA PE TINE FERICIT SI DE A NU TE LASA SINGUR PE LUMEA ASTA. ASTA A FOST MISIUNEA EI , SA-TI GASEASCA O FAMILIE CARE TE IUBESTE ASA CUM TE-A IUBIT SI EA. ACUM S-A DUS PRINTRE CEI DREPTI SI VEGHEAZA ASUPRA VOASTRA DE ACOLO DE SUS . DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA.

  114. 114
    Alice Says:

    Sunt inca socata.Nu stiam ca are probleme de sanatate.A fost o doamna deosebita si moartea ei ne-a lasat tuturor un gust amar.Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.Stefan sa fie puternic si stiu ca va fi atata timp cat are o femeie ca Andreea langa el.

  115. 115
    DarSim Says:

    Cu siguranta d-na Stela a plecat dintre noi fericita ca fiul ei Stefan a ajuns bine si ca ultimul an din viata si l a petrecut in casa si “familia”nora pentru mama fiind o experienta unica!

  116. 116
    anca tg frumos iasi Says:

    pacat k o asa doamna de treaba si cumsecade a plecat dintre noii mult mult prea devreme dar trebuie sa trecem si peste asta si sa ne gandim k DUMNEZEUacolo sus are nevoiie de ingeri ;iar ea a fost si va ramane in sufletele noastre un inger .DUMNEZEU SA O IERTE MARE PACAT

  117. 117
    Andreea Says:

    VIATA A INCERCAT-O PE D-NA STELA, A PUS-O IN FEL SI FEL DE IPOSTAZE SI DE SCENE IN CARE POATE EA NU SI-AR FI DORIT SA SE AFLE. A FOST TARE PE STEFAN SI A INDURAT DE LA VIATA POATE MAI MULT DE CAT A PUTUT DUCE, DAR A REZISTAT SI SI-A VAZUT BAIATUL IMPLINIT ,LA CASA LUI,CU SOTIA LUI,DAR DUMNEZEU NU A MAI LASAT-O PE PAMANT PENTRU A-SI MAI VEDEA NEPOTII.NICI IN EMISIUNE CANS S-A VB DESPRE BOALA DANSEI EA NU A RECUNOSCUT NIMIK SI NU CRED K NU AU FOST MOMENTE IN CARE NU S-A SIMTIT BINE ,DAR A STIUT SA LE MASCHEZE CA STEFAN SA NU ISI DEA SEAMA.
    CONDOLEANTE ANDREEI SI LUI STEFAN SI MAI VREAU SA LE SPUN SA FIE TARI SI CA VIATA NU ITI DA MAI MULT DE CAT POTI SA DUCI.POATE ASA A FOST SA FIE,POATE DOAMNA STELA A VRUT SA SE RETRAGA DIN ACEST ROL AL VIETII SI SA-I VEGHEZE DE ACOLO DE SUS.DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.

  118. 118
    Andreea Says:

    VIATA A INCERCAT-O PE D-NA STELA, A PUS-O IN FEL SI FEL DE IPOSTAZE SI DE SCENE IN CARE POATE EA NU SI-AR FI DORIT SA SE AFLE. A INDURAT DE LA VIATA POATE MAI MULT DE CAT A PUTUT DUCE, DAR A REZISTAT SI SI-A VAZUT BAIATUL IMPLINIT ,LA CASA LUI,CU SOTIA LUI,DAR DUMNEZEU NU A MAI LASAT-O PE PAMANT PENTRU A-SI MAI VEDEA NEPOTII.NICI IN EMISIUNE CANS S-A VB DESPRE BOALA DANSEI EA NU A RECUNOSCUT NIMIK SI NU CRED K NU AU FOST MOMENTE IN CARE NU S-A SIMTIT BINE ,DAR A STIUT SA LE MASCHEZE CA STEFAN SA NU ISI DEA SEAMA.
    CONDOLEANTE ANDREEI SI LUI STEFAN SI MAI VREAU SA LE SPUN SA FIE TARI SI CA VIATA NU ITI DA MAI MULT DE CAT POTI SA DUCI.POATE ASA A FOST SA FIE,POATE DOAMNA STELA A VRUT SA SE RETRAGA DIN ACEST ROL AL VIETII SI SA-I VEGHEZE DE ACOLO DE SUS.DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.

  119. 119
    george Says:

    NU POT SA CRED CA D-NA STELA A MURIT IMI AMINTESC CAND O VEDEAM PE ECRAN SI P;AREA O FEMEIE FOARTE PUTERNICA SI CARE NU SE DADEA LA O PARTE DE LA NIMIC.SUNT ALATURI DE ANDREA SI STEFAN IN ACESTE MOMENYE TRAGICE LE SPUN CONDOLEANTE SI SA TREACA CU BINE DE ACEST MOMENT TRAGIC.

  120. 120
    rastei.andrei Says:

    imi pare rau pentru doamna stela era o doamna model si a plecat prea repede dintre noi FITI TARI ANDREEA SI STEFAN

  121. 121
    mirabela Says:

    Sincere condoleante familiei doamnei STELA si regret nespus de rau k a plecat dintre noi.A fost si va ramane printre noi si stiu k de acolo de sus va veghea pe ANDREEA si pe STEFAN si le va da multe forta si putere sa treca peste tot.Eu va scriu din italia si am cunoscut-o pe doamna STELA doar de la televizor si va pot spune k am indragito foarte mult.Cred k doamna STELA a plecat foarte bucuroasa din aceasta lume pt k si-a vazut visul implinit acela de al vedea pe STEFAN alaturii de aleasa inimii lui ANDREEA.

  122. 122
    gabriela b Says:

    Nu mai spuneti pacat, pacat, Dumnezeu nu face pacate, iar aceasta a fost dorinta lui Dumnezeu ca pe Doamna Stela sa o aseze printre alesii lui. Sunt sigura ca a pasit intr-o lume mai buna.Multa putere Andreei si lui Stefan , iar daca aceasta putere va veni de acolo de undeva de sus, cu siguranta vor depasi momentul. Domnul sa-i vegheze somnul vesnic.

  123. 123
    Andreea Says:

    CONDOLEANTE FAMILIEI O DOAMNA FOARTE DEOSEBITA CE NU VA FI UITATA NICIODATA

  124. 124
    FAMILIA COSTACHE Says:

    DUMNEZEU SO IERTE PE DOAMNE STELA SAI FIE TARINA USOARA IAR ANDREIA SA AIBA MAI MULTA GRIJA DE ALESUL INIMI EI STEFAM EU SI FAMILIA MEA MA ROG PENTRU VOI
    DUMNEZEO SO ODIHNEASCA ACOLO SUS LA EL
    SAI FIE TARINA USOARA

  125. 125
    Secret Says:

    Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Condoleante, Andreea si Stefan!

  126. 126
    maria Says:

    imi pare rau dumnezeu sa o ierte si condoleantei andreei si stefan

  127. 127
    ADA Says:

    AM PLANS TOATA DIMINEATSA!Doamna Stela a fost o femeie extraordinara!Dumnezeu s-o ierte si s-o primeasca in rai,alturi de sra dansei!:(Ma gandeam,dak nu ar fi fost Andreea, oare Stefan ce ar fi faqt acum?Bietul de el!:(:(:(:((( CONDOLEANTE pt Stefan si Andreea!

  128. 128
    any Says:

    codoleante pentru stefan si andreea dumnezeu s-o odihneasca in pace

  129. 129
    stanciu.alin13 Says:

    condoleante fam.d na stela,ne pare rau

  130. 130
    stanciu.alin13 Says:

    din jud ialomita,com ograda,multe condoleante andreei si lui stefan.am urmarit nora pentru mama de la 1 la 4,in fiecare zi.andreea sa l consoleze pe stefan ca a ramas doar cu ea si d na stela ii vegheaza de sus.

  131. 131
    deea:X Says:

    conduleante andreei si stefan nu ma gandeam ca doamna stela va muri era o femeie minunata si akm pun pariu ca toti regreta care sau certat cu dansa la nora pt mama 3 inclusiv andreei ii pare rau . Inca o data condoleante si andreea si stefan sa fiti puternici ca o sa treceti peste asta,andreea sa fi alaturi de stefan .SAI FIE TARANA USOARA !!!!

  132. 132
    andreea Says:

    condoleante nu credeam ca va muri asa repede era preferata mea si am votato la nora pt mama 3.Akm si alinei ii pare rau ca sa certat cu dansa la emisiuni dar trb sa o ierte alina pe doamne stela era o femeie minunata andreea sa fi alaturi de steafn pt ca ii esti si lui greu makr uh sa fi alaturi de el dak mama lui nu mai etse altaturi de el
    CONDOLEANTE !!!!!

  133. 133
    myhayta Says:

    condoleante familie lui stefan si dumnezeu sa va dea puterea de a trece peste aceasta pierdere suferita dumnezeu sa o odihneasca si so aiba in grija lui pe doamna stela din nou condoleante si dumnezeu sa i ierte si sa o odihneasca in pace

  134. 134
    ANDREEA Says:

    IMI PARE FOARTE RAU CA DOAMNA STELA A PLECAT IN LUMEA CELOR DREPRI ……POATE CA ACOLO II ESTE MAI BINE ……CU SIGURANTA A PLECAT CU SUFLETUL IMPACAT PENTRU CA STEFAN SI-A GASIT FATA PERFECTA……….IAR ANDREEA NU CRED CA ARE DE CE SA REGRETE CA S-A CERTAT CU DOAMNA STELA IN CASA NPM3 PENTRU CA ASTA FACE PARE DIN TRECUT, E FIRESC CEA CE AU FACUT CELE DOUA……………..NU E TOTUL ROZ.SINCERE CONDOLEANTE ANDREEA,BUCURESTI.

  135. 135
    geanina Says:

    Dumnezeu sa o ierte pe dna.Stela si Stefan si Andreea sa fie puternici si sa lupte in continuare.Dna Stela era o femeie deosebita pt.k am urmarit nora pt.mama si am vazut.Dumnezeu sa o ierte.Geanina Dorohoi.

  136. 136
    ANDREEA Says:

    IMI PARE FOARTE RAU CA DOAMNA STELA A PLECAT IN LUMEA CELOR DREPTI ASA DE DEVREME ……POATE CA ACOLO II ESTE MAI BINE ……DAR CU SIGURANTA A PLECAT CU SUFLETUL IMPACAT PENTRU CA STEFAN SI-A GASIT FATA PERFECTA……….IAR ANDREEA NU CRED CA AI DE CE SA REGRETI CA TE-AI CERTAT / AI AVUT MICI DIVERGENTE CU DOAMNA STELA IN CASA NPM3 PENTRU CA ASTA FACE PARE DIN VIATA VOASTRA , E FIRESC CEA CE ATI FACUT……………..NU E TOTUL ROZ.SINCERE CONDOLEANTE ANDREEA,BUCURESTI.

  137. 137
    Ramona Says:

    Sub a soarelui lumina
    Soapte umbla prin gradina,
    Fluturi zboara sub cais…
    Batrânetea e un vis.

    Apa cânta la fântâna
    Si cu trestia se-ngâna,
    Iar sub soare sau sub luna
    Moartea este o minciuna.

    Viata este doar o calatorie pentru noi,oamenii. Nimeni nu va trai vesnic, dar ne gandim ca doamnei stela cu siguranta ii este cel mai bine acolo…
    Andreea si Stefan, din ceruri ea stie ca poate avea mai multa grija de voi.
    Domnul are grija ca atunci cand ia un inger sa trimita unul inapoi…
    Cu siguranta un alt ingeras va veni intre noi, tot o STEA.
    Sincere regrete…!!
    Doar dragostea dintre tine, Andreea si Stefan,e cea care va da putere sa mergeti mai departe, cu siguranta iar aceasta dragoste,cred, ca o sa v-o purtati unul altuia pana cand o sa fiti din nou alaturi de dna Stela.
    Aveti mare grija de voi..
    Ne pare rau ,noua, celor care v-am cunoscut, chiar si prin intermediu televizorului…

  138. 138
    tanya Says:

    dumnezeu sa o odihneask in pace….imi pare fff rau…era o femeie deosebita…

  139. 139
    mari bucuresti Says:

    condoleante familiei,imi pare sincer rau pentru doamna stela,e dureros k viata a fost scurta pentru ea:((

  140. 140
    bunica Says:

    pierderea unui parinte este dureros,am trecut si eu prin asfel de momente acum 20 ani si parca ar fi fost ieri durerea este lafel ca in prima zi. regret moartea dnei.Stela si nu cred ca mai putem s-a spunem alceva decit :D oamne ,iart-o ca a suferit prea mult pe acest pamant.Stefan si Andreea condoleante si nimeni si nimic sa nu va desparta.

  141. 141
    bunica Says:

    pierderea unui parinte este dureros,am trecut si eu prin asfel de momente acum 20 ani si parca ar fi fost ieri durerea este lafel ca in prima zi. regret moartea dnei.Stela si nu cred ca mai putem s-a spunem alceva decit :doamne iart-o ca a suferit prea mult pe acest pamant.Stefan si Andreea condoleante si nimeni si nimic sa nu va desparta.

  142. 142
    sebi Says:

    Imi pare rau ca a murit dar , fiti tari stiu prin ce treceti ia va vaegheaza de sus pe toti
    sincere condoleante dumnezeu sa o odihnesca

  143. 143
    anamaria Says:

    DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA AM URMARIT EMISIUNILE DOAR DE DRAGUL DANSEI SI ALUI STEFAN CURAJ COPIII VIATA MERGE INAINTE SI DUMNEZEU SA VA CALAUZEASCA PASII IN CONTINUARE SINCERE CONDOLIANTE

  144. 144
    Oana_creatsa Says:

    chiar imi pare raw :( ( cOndoleantse STEFAN & ANDREEA !!:*

    fitsi tarii ;) chiar imi era simpatica ;)

    recunosc ca la inceput nu mi-a placut de dumneaiei ;)

    dar cu timpul am inceput s-o indragescc :(

    ne vom aminti cu dragoste mereu de doamna STELA..:|:|

    azi cand m-am trezit si am dat la NORA :)

    si am vzt ceea ce am vazut ..
    am inceput sa plang :( (

    am crezut ca visez ;) ..

    ca inca nu mam trezit din somn :( (

    CONDOLEANTE FAMILIEI :(

  145. 145
    roxana Says:

    CONDOLEANTE familiei.si ptr STEFAN & ANDREEA MULTE INCURAJARI SI SA FITI TARIIIIIIIII……

  146. 146
    alexandra_alyy Says:

    Dumnezeu sa o odihneasca! andreea si stefan sunt o mare admiratoare a voastra, sunteti nemaipomeniti, v-am admirat mult atat pe voi cat si pe doamna Stela. dragilor fiti puternici, Andreea fi mai puternic si intareste-l si pe Stefan, pt ca sunt convinsa ca mama voastra de acolo de sus va va veghea mereu.condoleane si fiti tari!

  147. 147
    SIMO Says:

    DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE.SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE.

  148. 148
    adebodea Says:

    Dumnezeu s-o odihneasca! Condoleante familiei! A fost preferata mea si mi-a placut sa o aud cum le zice la toti ce avea de spus….DOAMNA STELA dormi in pace!

  149. 149
    Mari_pit Says:

    sincere condoleante li stefan,andreei si familiei,am plans la aflarea acesti dureroase vesti ca si atunci cand pierzi pe cineva din familie,de fapt dansa facea parte din familia mea,atata timp cat urmaresc emisiunea aceasta de cand a aparut si toti concurentii mi-au fost si imi sunt dragi,cu bune si rele,asa cum de fapt este viata de zi cu zi.m-am bucurat pentru ema si catalin,ca sunt impreuna si au o fetita minunata,iar pentru dna stela am plans si nu pot sa cred ca nu a reusit sa traca peste acest hop din viata ei,a fost o luptatoare in concurs,dar a pierdut lupta pentru viata,nu pot, nu pot sa cred ,dumnezeu s-o odihneasca.

  150. 150
    jojolik Says:

    NU IMI VINE SA CRED…..CUVINTELE ELE SUNT PREA MICI PENTRU CE SIMT,CONDOLEANTE SI FI-TI TARI,STIU K NU SE POATE DAR MACAR INCERCATI

  151. 151
    timea Says:

    sincere condoleante pentru andrea si stefan imi pare foarte rau mie miau placut foarte mult si am vrut sa castige ei concursu dar pana la urma tot ei au castigat am plans ieri la aflarea vesti si toata emisiune de dimineata am plans cand am revazuto pe domna stela
    sincer numi vine s cred ca nu mai este printre noi dar sunt convinsa ca deacolo de unde este ia ne priveste pe toti si e mandra de realizarile ei andreia si stefan sa fiti tari

  152. 152
    ZUZU_2 Says:

    dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!!

  153. 153
    Bianca Says:

    Dumnezeu s-a odihneasca in pace!!! :( Andreea si Stefan sa fiti puternici, sa va iubiti mereu!!! Doamna Stela o sa va fie mereu alaturi! Sincere condoleante!

  154. 154
    tatina Says:

    DUMNEZEU SA O ODIHNESCA IN PACE.CONDOLEANTE Stefan si Andrea.Pacat era tanara …..va admir mult.sa fiti tari,asa cum si-ar fi dorit si dansa.

  155. 155
    andra Says:

    nu am cuvinte,imi pare foarte rau pt andreea@stefan dar dak sunt impreuna o sa treaca peste aceasta pierdere dureroasa.doamna stela era mama favorita,era o femeie minunata.dumnezeu sa o odhineasca in pace

  156. 156
    Georgy*** Says:

    Pierderea unui parinte este dureros…..doamna Stela a fost una dintre preferatii mei de la nora pentru mama3. Andreea este o fire mai rebela dar in sufletul ei ea sufera foarte mult…Stefan este un baiat inteligent…nu am cuvinte sa povestesc reactia mea cand am aflat despre decesul doamnei Stela…….Pentru Andreea si Stefan:condoleanta…!!!

  157. 157
    grecu dora Says:

    sincere condoleante pentru andreea si stefan care au fost preferatii mei. doamna stela va ramane mereu in sufletele noastre.dumnezeu sa o odihnesca

  158. 158
    neata georgiana Says:

    sincere condoleante!dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  159. 159
    viory Says:

    condoleante…D-zeu sa o odihneasca in pace.

  160. 160
    cris Says:

    condoleante -dumnezeu s-o odihneasca

  161. 161
    adriana Says:

    sincere condoleantze,,,imi pare fff rau,,o femeie extraordinara,,,,,cuplul”andreea si stefan” au fost preferatzi mei,,,,si ma bucur k sau casatorit….sa fie tari

  162. 162
    Dedelush Says:

    Sincere condoleante fam doamnei stela…andreea si stefan trebuie sa fiti tari pt a putea trece q bine peste toate cele intamplate,mama voastra are grija d voi d akolo dl ingerasi.DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA!

  163. 163
    scumpaalexa Says:

    sincere condoleante lui stefan si andreei.

  164. 164
    moty Says:

    dumnezeu s o ierte o adevarata mama

  165. 165
    marutza Says:

    sincere condoleante andreei si lui stefan. trebuie sa fie tari si sa-si aminteasca de momentele frumoase petrecute alaturi de doamna stela. o vom iubi mereu. dumnezeu s-o odihneasca.

  166. 166
    sinu_g Says:

    dumnezeu sa o ierte condoleante

  167. 167
    anca Says:

    sincere condoleante familiei lui stefan.fiecare dintre noi vom parasi aceasta lume,dar doamna stela a facut acest lucru prea devreme.sa va dea domnul putere sa treceti peste toate impreuna.sa va iubiti mult pt ca doar asa doamna stela va fi fericita,iar sufletul ei se va odihni in pace.va urez mult succes.

  168. 168
    adina Says:

    nu-mi vine sa cred ca nu mai e printre noi. asociez imaginea ei cu cea a unei invingatoare care intr-un moment de ratacire a izbucnit in plans spunand ca ea nu a primit niciodata nimic de la nimeni si ca la usa cetatii dragostei nu i-a lasat nimeni nici macar o sacosa goala, ea a fost mereu o luptatoare. stefan felicitari de educatia primita , ai grija de andreea si fii tare. andreea esti o fericita ca ai avut asa o soacra . sincere condoleante.

  169. 169
    iulia Says:

    dumnezeu sa o odihneasca in pace…..sincere condoleante:(

  170. 170
    maria Says:

    sincere condoleante ! imi pare extrem de rau ca sa dus o viata atat de buna

  171. 171
    maria Says:

    a fost o femeie de nota 100 a fost extraordinara va urez condoleante andreea si stefan,sa fiti tari si sa treceti peste acest eveniment tracig cu parere de foarte mare de rau condoleante!!!

  172. 172
    cristin Says:

    sincere condoleante familiei doamnei stela ,andreea si stefan sa fiti tari si d-zeu sa o odihneasca inpace!!!

  173. 173
    ana-maria Says:

    andreea si stefan sa fiti tari in continuare…doamna stela a fost o femeie extraordinara si dumnezeu sa o odihneasca in pace !!! condoleante!!!

    DORMI IN PACE!!!!!!!!!

  174. 174
    oana Says:

    doamna stela a fost o lupattoare

  175. 175
    cristina Says:

    sicer condoleante pentru stefan si andereea si le doresc sa treca cu bine aceta necaz imi pare rau de domna stela era o femei dosebita dumnezeu sa odinesca i pace

  176. 176
    cristina Says:

    imi pare rau ca doamna stela a murit .dansa era preferata mea. andreea si stefan trebuie sa fiti puternici si sa va aduceti cu drag de acesta doamna minunata . dumnezeu sa o ierte

  177. 177
    cioanca ungurean elena Says:

    condoleante pentru stefan si andreea!… o mare pierdere… d.na stela…… o persoana deosebita si o luptatoare .! din partea unei admiratoare si tot odata o bolnava de cancer……

  178. 178
    Andreea Says:

    Sincere condoleante lui Stefan si Andreei.. sa fie tari si sa treaca mai departe cu capul sus, asa cum Doamna Stela si-ar fi dorit, pentru ca a fost cu adevarat o Doamna si a avut puterea sa infrunte viata si sa il creasca pe Stefan intr-o deosebita si admirabila maniera, imbinand caracterul plin de umor cu adevarata educatie. O voi aprecia mereu. Dumnezeu sa o odihneasca! si multa sanatate familiei.

  179. 179
    mariana braila Says:

    acum urmaresc npm…si plang alaturi de stefan…e foarte dureros sa vezi cum sufera…chiar imi pare fff rau…acum trebuie sa fie tare…si sa mearga mai departe alaturi de andreea…sincere condoleante…si fii puternic stefan!:*

  180. 180
    Elena Says:

    Dumnezeu s-o odihneasca. Poate acolo sus ii este mai bine. :(

  181. 181
    Turcanu Razvan Says:

    Condoleante lui Stefan si Andreei.Stefan si Andreea sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste acest moment si mai vreau sa va spun sa fiti tari ca asta va ajuta sa treceti peste acest moment. Inca o data condoleante si sincer imi pare rau pentru Doamna Stela, a fost o femeie extraordinara nici sa nu-i treci pe dinainte.Stefan si Andreea doamna Stela va va veghea tot restul vietii de acolo de sus.Si sa nu uitati sa-i indepliniti visul acela de a avea un nepot ca sa fie si ea fericita acolo in ceruri.

  182. 182
    cozma alex Says:

    condoleante,imi pare rau pentru doamna stela ca a murit sau decedat,dar asta e viata

  183. 183
    Bianca Says:

    Condoleante.imi pare nespus de rau pentru ca am urmarit emisiunea si am vazut ca era o femeie deosebita.Stefan si Andreea va rog sa fiti foarte tari.!!

  184. 184
    costela Says:

    sincer condoleanta,,,ami pare ffffff rau ca doamna stela nu mai este printre noi era o femeie de nota 20 dar …dumnezeu nea loata la el ….stefan sa fii tate ca stiu cum ai sa ramai fara mama si va doresc tie si lui andreea sa fiti tatri

  185. 185
    maria Says:

    Cu lacrimi in ochi.. le urez Andreei si lui Stefan sincere condoleante!Desi am doar 14 ani am urmarit in fiecare zi editia nora pentru mama 3 si nu’mi pare rau!Dintre noi a plecat cea mai stralucitoare stea.. o mama model… si in acelasi timp o persoana speciala!A plecat dintre noi pt k asa a vrut Bunul Dumnezeu…nu’l putem invinui pt asta..!Orikum Andreea si Stefan.. mult succes.. si sa ramaneti impreuna pana la moarte..cand veti fi toti 3 akolo in rai!Va Iubesk !Dumnezeu sa o odihneasca in pace!id de mess ciupa_ciups.love

  186. 186
    mika.. Says:

    sincere condoleante…..FITI PUTERNICI!!! andreea si stefan

  187. 187
    Lavinia Says:

    Sincere Condoleante :( … Nu`mi vine sa cred ca s`a intamplat o asemena nenorocire:(… Stefan si Andreea trebuie sa fi`ti tari!:* :( …. Dumnezeu s`o odihneasca :( :((

  188. 188
    bolovanflori Says:

    numi vine sa cred pacat ca a plecat un anger dintre noi asa tanar .stefan fi tare .va rog mult dati si voi imagini de la anmormantare maine toti cred ca sar dori

  189. 189
    Dana- Eforie N. Says:

    Nu mi-era preerata in casa npm3 insa, m-a dat peste cap cand am aflat! Incredibil!!! Stefan, condoleantze si putere multa iti doresc sa poti trece peste acest moment extrem de greu!!! Doamna Stela…sa te odihnesti in pace…acolo unde esti! Dumnezeu s-o ierte!

  190. 190
    anca Says:

    imi pare fff rau de mortea domnei stela era o femeia cumsecade si forte calculata sincere condolente pentru andreea si stefan

  191. 191
    monalissa Says:

    SINCERE COMDOLEANTE PENTRU D.NA STELA A FOST SI VA RAMANE O LUPTATOARE PENTRU NOI A FOST UN EXEMPLU D.NA STELA IAR LUI STEFAN SI ANDREEA SA FIE TARI SI D.ZEU O SA.I AIBA IN PAZA PE AMANDOI SINCERE CONDOLEANTE PT FAMILIA LUI STEFAN VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI CU DRAG MONA

  192. 192
    alexandra braila Says:

    sincere condoleante doamnei stela si familiei….a fost concurenti mei preferati…. a fost o luptatoare stia sa zambeasca si atunci cand era suparata….A plecat pe drumul ingerilor alaturi de dumnezeu sa si pazeasca copii lumina ochilor ei de acolo de sus……STEFAN SI ANDREEA fiti tari voi ii duceti steagul mai departe fiti fericiti ca asta isi dorea ea cel mai mult aveti grija de voi cu tot respectul va pup….DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA

  193. 193
    loredana Says:

    Andreea si Stefan vreau sa fiti tari pt doamna Stela deoarece dansa de acolo de sus va fi mereu langa voi. Ati fost preferati mei iar de 2 zile pur si simplu nu pot sa-mi controlez lacrimile. dumnezeu sa o ierte. nu va vom uita niciodata

  194. 194
    ana Says:

    imi pare foarte rau de dansa a fost o femeie cu suflet jos palaria in fata dansei de cand a intrat in casa preferatele mele au fost doamna stela si andreea sincere condoleante stefan capul sau o sa treci peste asta am 12 ani jumate asera la nora pt mama 4 am plans cu lacrimi de crocodil la pozezia facuta de tn esti un copil reusit si cu o sotie de nota 10 si sa nu uitam de doamna stela de nota 1000

  195. 195
    elena galati Says:

    cuvintele sunt de prisos in astfel de momente.lui stefan si andreei le transmit sa fie puternici,sa ii intareasca d-zeu si sunt sigura ca d-zeu le va da puterea de care au nevoie.nici acum nu imi vine sa cred ca d-na stela nu mai este printre noi.prea devreme a plecat,acolo,la ingeri dar sunt sigura ca ii este bine.sincere condoleante stefan.iti inteleg durerea deoarece si eu mi-am pierdut tatal acum 6 ani la varsta de 54 de ani.fii puternic iar tu andreea sa fii mereu alaturi de el pentru ca merita. adio d-na stela!!!:(((((

  196. 196
    Tonya Says:

    SINCERE CONDOLEANTE PENTRU DOAMNA STELA…A PLECAT PREA REPEDE DINTRE NOI…NU-MI VINE SA CRED.STEFAN SI ANDREEA FITI TARI.

  197. 197
    adriana Says:

    sincere condoleante doamnei stela si lui stefan si andreea vreau s ale spun sa fie tari cu toate ca nu am decat 15 ani am urmarit nora pentru mama pana la final si ati fost preferati mei . Sincere regret.Dumnezeu so odihneaca in liniste.

  198. 198
    ALINA NICOLETA Says:

    sincere condoleante pentru doamna stela ,stefan si andreea vreau sa va spun sa fiti tari cum ati fost si pana acum .sincer imi pare rau pentru oamna stela , si cred ca singura dorinta a dansei era sa il vada pe stefan casatorit cu aleasa inimi lui (andreea)dar cred ca dora sa isi vada si primul sau nepotel .

    DUMNEZEU SA ODIHINEASCA IN PACE !!!!

  199. 199
    calin Says:

    imi pare nespus de rau,sincere condoleante lui stefan,chiar ai fost cel mai simpatic dintre toti
    fiti tari,stiu ca e ceva groaznic am trecut si eu prin asta

  200. 200
    andreea Says:

    Stefan si Andreea sincere condoliante.Ma numesc Andreea am 11 ani ,aseara ma marcat foarte tare caci doamna Stela la numai 49 de ani a plecat dintr-e noi.Stefan fii puternic si capul sus ca te vei intalni cu mama ta acolo sus in ceruri.Si pe mine ma parasit tata si am ramas cu mama . Mama este cel mai frumos dar care ni la dat Dumnezeu ,dar va veni si clipa cand Dumnezeu le vrea pe mame acolo langa el.In memoria mamei voastre voi sa va iubiti mereu , pana la sfarsit .Si sa stiti chiar si daca mama voastra a plecat dintr-e noi ea va iubeste si va priveste.

  201. 201
    catalina Says:

    stefan si andreea imi pare sincer rau pentru voi stiu cum este si mie acus o luna mi-a murit tatal de infarst si ea aveam doar 39 de ani dar uite ca la domnezeu i-a fost mai drag asa cu i-a fost si mama voastra si s-a stins nuam la 49 de ani
    imi pare sincer rau mi-a placut de ia o fost o luptatoare si v-a ramane in inimele noastre:((:(((:((:((:((:((:((

  202. 202
    ionela Says:

    sincere condoleante stefan si andreea.stiu ca iti este foarte greu stefan dar o ai p andreea langa si trebuie sa fiti tari amndoi.mama ta a fost o luptatoare pana la capat si o sa va amintiti cu drag de ea.de momentele bune dar si mai putin bune p care leati avut.imi pare sincer rau.aveti grija de voi.va poop

  203. 203
    gabriela cutar Says:

    Sincere condoleante pentru Stefan si Andreea ! Dumnezeu sa va dea putere si curaj pt. a reusi sa teceti peste aceasta cumplita tragedie.
    Suntem cu inima si gandul alaturi de voi.
    fam. cutar – Bucurestii

  204. 204
    sorina Says:

    suntem minunati pana la un anumit moment iar cand plecam sus sus nu mai suntem dar pt ei tot asa ramanem erati o femeie de nora20 dar akm ne-ati parasit nu va vom uita niciodata!

  205. 205
    geo Says:

    imi pare foarte rau pt c s a intamplat si sa stiti k dna stela e mereu alaturi d voi oriunde s ar aflla sincer imi pare rau

  206. 206
    TODICA LACRAMIOARA Says:

    Stefan si Andreea sa nu o uitati niciodata pe mama voastra

  207. 207
    cristina Says:

    sincer imi pare foarte rau ……v-am urmarin intotdeauna si ma bucur foarte mult ca ati ramas impreuna macar voi….sa va iubiti si nu o vom uita niciodata pe doamna stela…condoleante

  208. 208
    irimia andreea Says:

    pierderea unui parinte este durerosa imi pare sincer rau condolente stefan si andreea condoleante si nimeni si nimic sa nu va desparta

  209. 209
    Andreea Claudia Says:

    D-zeu sa o ierte pe doamna Stela….pacat

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free