Ionut i-a facut o declaratie Alexandrei


alexDesi nu a trecut mult timp de la despartirea lui de Brandusa, IonutĀ  se pare ca s-a reoriententat catre alta fata. In ciuda faptului ca declarase ca dupa relatia cu Brandusa nu va mai forma niciun cuplu in casa, pentru ca nu ar fi corect fata de el si fata de Brandusa, se pare ca Ionut a uitat si i-a pregatit o surpriza Alexandrei, facandu-i o declaratie de dragoste.

Ionut i-a pregatit o surpriza speciala Alexandrei, si anume a scris pe un tricou de-al lui urmatorul mesaj de dragoste : ” Esti tot ce am visat. Vreau sa te visez mereu.” si i l-a lasat acesteia pe pat.

Alexandra a fost foarte incantata si chiar a purtat acel tricou prin casa. Intrebata fiind de ceea ce simte pentru Ionut, ea a declarat ca l-a placut inca de la bun inceput, insa pentru Laurentiu a simtit o atractie fizica mai puternica.

Credeti ca Ionut si Alexandra vor forma un cuplu in casa Nora pentru mama 4? Considerati ca Ionut a gresit facandu-i aceasta declaratie Alexandrei?

28 comentarii la “Ionut i-a facut o declaratie Alexandrei”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 28
    nicoleta Says:

    nu se potrivesc ea copilarosa el nu stiu dar nu se potrivesc

  2. 27
    sonia Says:

    Nu cred ca vor forma un cuplu si nici ca Ionut a gresit facandu-i o declaratie Alexandrei. El face ceea ce este normal sa faca avand in vedere ca a venit in emisiune sa-si caute jumatatea. Incearca sa formeze un cuplu. Acum ca nu are noroc si e atras numai de acele fete care umbla ca ametitele prin casa cu nasul pe sus si se cearta pe mancare, e alta chestie. Gusturile nu se discuta. Ionut mi se pare ca s-ar potrivi cu Veronica. Asta in cazul in care si-ar dori o femeie cu care sa poata si discuta ceva. Ca Brandusa si Alexandra, oricat de frumoase ar fi, nu prea stiu sa lege 2 propozitii inteligibile.

  3. 26
    lavinia Says:

    eu cred k se potrivesc ar forma un cuplu frumos,numai k ar trb amandoi sa vb mai mult,alexandra este frumoasa,o copila timida,dar nu e suficient in viata sa fii doar frumoasa

  4. 25
    Altamira Says:

    Alexandra este o prefacuta, un copil care habar n-are ce vrea ..iar ionut,,,sa-i fie rusine, sa se puna in pielea brandusei, nu cred ca e placut sa vezi cum persoana draga ii face declaratii altei fete sub ochii tai.

  5. 24
    MIKI Says:

    SA FORMEZI CUPLU CU IONUT SUNTETI SUPERBI AMANDOI

  6. 23
    secodeli Says:

    Diana (

    este o fata frumoasa si placuta
    Diana (

  7. 22
    Ligia Says:

    sooperba*

  8. 21
    Ligia Says:

    Mie imi place foarte mult de Alexandra:x:x.La inceput mi s`a parut “pampalaie”, dar cu timpul a dovedit ca nu este asa.Este timida dar este dooperba.Are niste ochi foarte frumosi si trasaturi frumoase.Succes si sper sa formezi un cuplu cu Ionut pentru ca va potriviti.Amandoi sunteti timizi, frumosi.Va poop:*

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free