Ionut i-a facut o declaratie Alexandrei


alexDesi nu a trecut mult timp de la despartirea lui de Brandusa, Ionut  se pare ca s-a reoriententat catre alta fata. In ciuda faptului ca declarase ca dupa relatia cu Brandusa nu va mai forma niciun cuplu in casa, pentru ca nu ar fi corect fata de el si fata de Brandusa, se pare ca Ionut a uitat si i-a pregatit o surpriza Alexandrei, facandu-i o declaratie de dragoste.

Ionut i-a pregatit o surpriza speciala Alexandrei, si anume a scris pe un tricou de-al lui urmatorul mesaj de dragoste : ” Esti tot ce am visat. Vreau sa te visez mereu.” si i l-a lasat acesteia pe pat.

Alexandra a fost foarte incantata si chiar a purtat acel tricou prin casa. Intrebata fiind de ceea ce simte pentru Ionut, ea a declarat ca l-a placut inca de la bun inceput, insa pentru Laurentiu a simtit o atractie fizica mai puternica.

Credeti ca Ionut si Alexandra vor forma un cuplu in casa Nora pentru mama 4? Considerati ca Ionut a gresit facandu-i aceasta declaratie Alexandrei?

28 comentarii la “Ionut i-a facut o declaratie Alexandrei”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    CORINA Says:

    Alexandra esi f.frumoasa,finuta si cu mult bun simt.Te asemeni in aceasta privinta f.mult cu Ionut si veti face un cuplu frumos.Binenteles ca nu ai experienta de viata a Brandusei care dupa ce k e urata cu crengi nici nu stie sa scoata altceva din gura decat”posibil”,sa jigneasca,sa faca pe aroganta.Tocmai ea care la 18 ani locuia cu un barbat insurat.Bine faci ca esti rezervata,nu trebuie sa te cateri pe Ionut cum facea experimentata chiar daca ai sentimente pentru el.

  2. 19
    ZUZU_2 Says:

    eram sigura ca asa se va intampla……sunteti niste prefacuti toti….alexandra asta ma aduce in culmile disperarii…pana acum zicea ca vrea sa faca un cuplu cu laur dar afara, si acum se intoarce ca nu mai vrea ca de fapt ii place ionut de la inceput…..du-te fata acsa si nu te mai da asa de interesanta si frumoasa ca esti o distrusa….analfabeta, care habar nu are sa lege o propozitie corect, nimic din ceea ce zice ea, atunic cand deschide gura, nu are nici o noima……pleaca acasa…..HUOA HUUUU

  3. 18
    jojolik Says:

    alexandra nu te mai crede drga asa frumoasa k nu esti,nu stiu ce a vazut laur la tine

  4. 17
    danielmarin Says:

    alexandra mai bine ai pleca ca nici nu sti sa vb
    esti o prefacuta si se vede ca esti rea.

  5. 16
    blondamonik57 Says:

    si altceva inafara de NO COMENT nu te-au invatat la scoala?
    du-te acasa ca esti VARZA!

  6. 15
    blondamonik57 Says:

    mai alexandra da te crezi asa frumoasa?
    nu esti draga,nici macar nu ai buze!nu stiu de ce moare laur dupa tine ca tu nu faci de el.
    asti o prefacuta tinuta de parinti in puf
    sper sa suferi si tu cum sufere brandusa din cauza ta.

  7. 14
    IONELA Says:

    ce crezi ca daca esti frumoasa poti sa te joci cu inimile altora?????????? ai sa vezi ca ai sa plangi dupa laurentiu ca e baiat de nota 10 si sper sa nu iti mai dea nici o sansa ca nu o meriti ce ai vazut la sclifositul ala de ionut????????

  8. 13
    LORENA Says:

    ALEXANDRA SI IONUT SE POTRIVESC ,SUNT DRAGUTI SI II SUSTIN.

  9. 12
    LORENA Says:

    n

  10. 11
    anonim girl Says:

    alexandra tu esti destul de frumushik, te potriveai de minune cu laur!!!dar mai deschide guritza,mai vb si tu cate ceva ,noi nu intelegm nimik,dk tot ai vn la o emisiune de asemenea anvergura ar fi trbuit sa sti ce te asteapta si trebuia sa te pregatesti atat psihic cat si fizic.ati inebunit cu toti cu compatibilitatea, bai nene te-am vazut te-am placut ne luam ,afara dk erai tot asa erati.va spun eu k nu mai stateati pe ganduri.toate aveati fumuri in cap si va credeti regine. mai usor k nu ajungeti nikaieri

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free