Mihai impreuna cu doamna Aurelia au iesit din casa NPM4


auelia si mihaiLa Finala Saptamanii din 27 noiembrie 2009, s-au facut atat nominalizari de fete cat si nominalizari de mame si baieti.

Fetele au fost nevoite sa nominalizeze un baiat impreuna cu mama acestuia, iar mamele cate o fata.

Fetele au nominalizat astfel:

- Diana: Bogdan si doamna Maria
- Mihaela: Ionut si doamna Mihaela
- Alexandra: Mihai si doamna Aurelia
- Cristina: Mihai si doamna Aurelia
- Alina: Mihai si doamna Aurelia
- Brandusa: Bogdan si doamna Maria
- Elena: Ionut si doamna Mihaela
- Veronica: Valentin si doamna Valeria.

Mamele au nominalizat astfel:

- Doamna Aurelia: Mihaela
- Doamna Mihaela: Veronica
- Doamna Valeria: Brandusa
- Doamna Maria: Brandusa
- Doamna Lacramioara: Brandusa.

Pentru ca Veronica, doamna Maria si doamna Aurelia s-au aflat printre protejatele publicului, ele au fost scutite de eliminare.

Brandusa, Mihaela, Ionut si Valentin au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre acestia, cele mai multe voturi negative din partea celor din casa le-au primit Ionut impreuna cu doamna Mihaela, astfel ei s-au aflat pe punctul de a parasi casa Nora pentru mama 4.

Deoarece doamna Aurelia si Mihai au cerut in repetate randuri sa iasa afara, nemairezistand acuzatiilor si tensiunii din casa, staff-ul emisiunii a facut o abatere de la regulament si le-a oferit celor doi sansa de parasi competitia daca isi doresc.

Mihai si doamna Aurelia au optat pentru a parasi NPM4, si a-i salva pe Ionut si doamna Mihaela de la eliminare. Singurul dezavantaj a fost acela ca doamna Aurelia a pierdut cei 10.000 lei pe care i-a primit la inceputul competitiei.

Ce parere aveti de plecarea lui Mihai si a doamnei Aurelia?

13 comentarii la “Mihai impreuna cu doamna Aurelia au iesit din casa NPM4”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 13
    nicoleta Says:

    bn ca au iesit ca mai ales d-na aurelia era groaznica

  2. 12
    alina Says:

    ERA CEL MAI DEOSEBIT SI STILAT , ERA CLAR CA NU AR FI PUTUT IMPARTII ACELASI CASA CU FRUSTRATI AIA CARE IL INVIDIAU ……….O SA REUSEASCA IN VIATA ………SI MAMAMELE ALEA ERAU ASA RELE SI FACUT TOATE DIN CHICI , BINE CA AI SCAPAT……..SE OBSRVA CLAR CUM TE MANCAU DIN OCHII DE CIUDA CA NU ERAI CA SI EI …………….BRAVO ESTI UN INVINGATOR

  3. 11
    ANCA Says:

    Da acest baiat chiar era cel mai dragut si stilat din casa , pt asta ma uitam la emisiune , nu avea cum sa se adapteze cu niste oameni de o asemea speta , mamele niste mahalgioaice , iar baietii uni fara maniera , fetele ca distruse ………….ce om normal ar putea sa se adapteze intr-o asemenea stiuatie ,

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free