Doamna Maria – Mama Saptamanii (27 noiembrie 2009)


dna maria1Saptamana aceasta, doamna Maria a reusit sa fie clasata din nou pe locul I, in randul mamelor.

Ea a primit titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 64,9%, fiind urmata pe locul al doilea de doamna Aurelia cu un procent de 15,8% din votul telespectatorilo.

La Finala Saptamanii din 27 noiembrie 2009, doamna Maria a nominalizat-o pe Brandusa.

Ce parere aveti de clasamentul pentru Mama Saptamanii?

23 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (27 noiembrie 2009)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 23
    petronela Says:

    Alexandra este o fata cu bun simt foarte draguta si se potrivea foarte bine cu Laurentiu.Vad ca sa schimbat in bine Veronica si de Brindusa era ceva de astept sa se intilneasca cu Mihai eu nu cred ca ea simtea ceva pt Ionut .Tot timpul a avut ceva cu dna Mihaela si se vede ce bine afost crescuta se vede cine are cei7 ani dea casa .Pot sa dau un sfat la fete sa lase de la ele ca e mai bine siti cum se spune capul plecat sabia nul tae.

  2. 22
    lili tm Says:

    sai fie rusine ca sia ibracat fecioru si cei lalti din casa nau primit nimic ia luat si la elena dar 50% si imbracat baiatu ar fi fost culmea sa si mai ia si ia trebuia impartiti bani in mod corect apoi din ce ii revenea ei sal imbrace pe estericu de fiusau apoi ia hapsina asta ca se vede ce mutra a facut cind doamna valeria a fost alesa de fete ia a participat cu d mhaiela la scoaterea lu liliana din casa perversa de d maria ia lupta numai dupa bani rusine

  3. 21
    Florina Says:

    Nu imi place d-na Maria, e falsa. In alta ordine de idei, consider ca ar fi trebuit sa imparta banii pentru cumparaturi in mod egal pentru toti cei din casa. Atunci fiecare stia cati bani are pentru a face o lista cu obiectele pe care si le doreste.Simplu,nu?

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free