Doamna Maria – Mama Saptamanii (27 noiembrie 2009)


dna maria1Saptamana aceasta, doamna Maria a reusit sa fie clasata din nou pe locul I, in randul mamelor.

Ea a primit titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 64,9%, fiind urmata pe locul al doilea de doamna Aurelia cu un procent de 15,8% din votul telespectatorilo.

La Finala Saptamanii din 27 noiembrie 2009, doamna Maria a nominalizat-o pe Brandusa.

Ce parere aveti de clasamentul pentru Mama Saptamanii?

23 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (27 noiembrie 2009)”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    secodeli Says:

    doamna Maria esti o finta draga ,sipatica si cu mult sipt de mama ..sant alaturi de dumneavoastra si de fiul dumneavoastra …..delia

  2. 19
    deea Says:

    MULT SUCCES DOAMNEI MARIA!!!!

  3. 18
    deea Says:

    Hai Dna MARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 17
    deea Says:

    nush

  5. 16
    ADA Says:

    Intradevar,doamna Maria a dat umpic q batsul in balta knd a avut loc neintelegerea q cele 3 sau 4 (nu mai stiu exact) rimeluri, comandate de fete.Doamna Maria a pus-o(oarecum poruncind) pe doamna Valeria sa mearga in camera fetelor sa ia un rimel de la fete,deoarece acestea si-au comandat prea multe rimeluri.Aici nu a procedat corect pt k nu era de vina doamna Valeria cu absolut nimic;ar fi trebuit sa mearga sa le ceara rimelul fetelor,insesi doamna Maria,dak tot facea atata tam-tam…insa dumneaei i-a poruncit oarecum doamnei Valeria sa faca acest lucru.Nu a dat bine pe sticla.In rest,urmaresc NPM 4 inca de la inceput si inafara de aceasta intamplare,doamna Maria nu mi s-a parut sub nicio forma sa mai fi calcat greshit.Asa k cei kre spuneti k joaca teatru,k e prefacuta s.a.m.d ,ADUCETI ARGUMENTE,fratilor! O respect pe doamna Maria,este o doamna foarte sensibila;seamana q bunica mea! MULT SUCCES!

  6. 15
    andra Says:

    elena 67 are perfecta dreptate exact asta face femeia asta hoata(maria)

  7. 14
    IRINA Says:

    DNA MARIA ESTE O PREFACUTA CARE STIE CE VREA .CRED CA BOGDAN SI ELENA NU SE POTRIVESC IN NICI UN FEL DEOARECE SUNT TOTAL DIFERITI SI FELUL CUM SE INBRACA IAR FEZELE LUI BOGDI LASA DE DORIT NU VREAU SA L JIGNESC DAR ARATA JALNIC SAPTAMANA TRECUTA CU FREZA ACEIA DE HULIGAN

  8. 13
    elena67 Says:

    Joaca teatru….castiga crosetand ciorapi ..la KanalD

  9. 12
    gabriela Says:

    si eu cred la fel….doamna maria joaca teatru incearca sa dea bine pe sticla k sa fie votata………..si asa e …….inlatura pe toti din calea ei cei care i se pare dansei un pericol pt ea.este exact ca si alina de la nora pentru mama 3……..

  10. 11
    me Says:

    Ai dreptate catalyna, asa zic si eu. Urmareste sa-i dea pe toti care ii stau in cale afara, k sa poate sa-si atinga ea scopul!!! Joaca foarte bine teatru!!!

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free