Doamna Maria – Mama Saptamanii (27 noiembrie 2009)


dna maria1Saptamana aceasta, doamna Maria a reusit sa fie clasata din nou pe locul I, in randul mamelor.

Ea a primit titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 64,9%, fiind urmata pe locul al doilea de doamna Aurelia cu un procent de 15,8% din votul telespectatorilo.

La Finala Saptamanii din 27 noiembrie 2009, doamna Maria a nominalizat-o pe Brandusa.

Ce parere aveti de clasamentul pentru Mama Saptamanii?

23 comentarii la “Doamna Maria – Mama Saptamanii (27 noiembrie 2009)”

  1. 1
    anda deltov Says:

    Pana la urma femeia stie ca este intr-un concurs si joaca ca atare. Restul mamelor nu au reusit sa dovedeasca inca acest lucru. Ce pot sa spun, bravo ei!

  2. 2
    mirela Says:

    felicitari…sunteti cea mai de treaba mama din casa….chiar daca unii va percep ca fiind rea nu este deloc adevarat, sunteti mai in varsta si ar trenui sa invete toate mamele de la dv, ca au ce…va pup..dulceee!!!

  3. 3
    george Says:

    AM SPUS-O DE ATATEA ORI CA PROCENTUL ESTE MULT PREA MARE DEOARECE CE NU SE REMARCA CU NIMIC UIN CASA.

  4. 4
    ROX Says:

    MIE NU-MI LACE ABSOLUT DELOC DOAMNA MARIA SI NU INTELEG CINE O VOTEAZA,POATE ARE FAMILA DUMNEAEI BANI DE SMS-URI MULTE.LA FEL SI ELENA.2 AROGANTE,SE POTRIVESC.MIE IMI PLACE DE VALERIA SI DOAMNA MIHAELA.ELE MERITA

  5. 5
    simona Says:

    cine o voteaza pe aceasta femeie?este incredibil.Nici ea si nici Elena nu se remarca cu nimic.Sunt false amandoua.Sunt convinsa,ca si la celelalte editii ale emisiunii,ca sunt rezultatele musamalizate.E o caracteristica a acestui post.

  6. 6
    bianca M Says:

    D-NA MARIA ,scoate-ti afara persoanele care fac viata grea concurentilor!va doresc succes!

  7. 7
    melahat Says:

    mirela dami idul tau

  8. 8
    fany Says:

    esteo falsa! are un baiat urat, si o nora urata. nu stiu cine o voteaza!

  9. 9
    ZUZU_2 Says:

    doamne..eu nu mai inteleg nimic……d-na maria este o falsa si o prefacuta, chiar nu intelg cine o voteaza….femeia aceasta nu stie decat sa bage zazanie intre mame si fete….scoateti-o afara, a stricat toata emisiunea….AFARA

  10. 10
    catalyna Says:

    D-NA MARIA DACA TOT IESE MAMA SAPTAMANI A LUNII siasa… SA-I VOTEZE PE TOTI SAIASA IAR D-SA SA RAMANA CU ODRASLELE SALE SA FACA NUNTA ,BOTEZ …etc IAR EMISIUNEA SA SE NUMEASCA ”NORA PENTRU D-NA MARIA ”SI SA O VOTEZE IN CONTINUARE CINE O SA DOREASCA.

  11. 11
    me Says:

    Ai dreptate catalyna, asa zic si eu. Urmareste sa-i dea pe toti care ii stau in cale afara, k sa poate sa-si atinga ea scopul!!! Joaca foarte bine teatru!!!

  12. 12
    gabriela Says:

    si eu cred la fel….doamna maria joaca teatru incearca sa dea bine pe sticla k sa fie votata………..si asa e …….inlatura pe toti din calea ei cei care i se pare dansei un pericol pt ea.este exact ca si alina de la nora pentru mama 3……..

  13. 13
    elena67 Says:

    Joaca teatru….castiga crosetand ciorapi ..la KanalD

  14. 14
    IRINA Says:

    DNA MARIA ESTE O PREFACUTA CARE STIE CE VREA .CRED CA BOGDAN SI ELENA NU SE POTRIVESC IN NICI UN FEL DEOARECE SUNT TOTAL DIFERITI SI FELUL CUM SE INBRACA IAR FEZELE LUI BOGDI LASA DE DORIT NU VREAU SA L JIGNESC DAR ARATA JALNIC SAPTAMANA TRECUTA CU FREZA ACEIA DE HULIGAN

  15. 15
    andra Says:

    elena 67 are perfecta dreptate exact asta face femeia asta hoata(maria)

  16. 16
    ADA Says:

    Intradevar,doamna Maria a dat umpic q batsul in balta knd a avut loc neintelegerea q cele 3 sau 4 (nu mai stiu exact) rimeluri, comandate de fete.Doamna Maria a pus-o(oarecum poruncind) pe doamna Valeria sa mearga in camera fetelor sa ia un rimel de la fete,deoarece acestea si-au comandat prea multe rimeluri.Aici nu a procedat corect pt k nu era de vina doamna Valeria cu absolut nimic;ar fi trebuit sa mearga sa le ceara rimelul fetelor,insesi doamna Maria,dak tot facea atata tam-tam…insa dumneaei i-a poruncit oarecum doamnei Valeria sa faca acest lucru.Nu a dat bine pe sticla.In rest,urmaresc NPM 4 inca de la inceput si inafara de aceasta intamplare,doamna Maria nu mi s-a parut sub nicio forma sa mai fi calcat greshit.Asa k cei kre spuneti k joaca teatru,k e prefacuta s.a.m.d ,ADUCETI ARGUMENTE,fratilor! O respect pe doamna Maria,este o doamna foarte sensibila;seamana q bunica mea! MULT SUCCES!

  17. 17
    deea Says:

    nush

  18. 18
    deea Says:

    Hai Dna MARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  19. 19
    deea Says:

    MULT SUCCES DOAMNEI MARIA!!!!

  20. 20
    secodeli Says:

    doamna Maria esti o finta draga ,sipatica si cu mult sipt de mama ..sant alaturi de dumneavoastra si de fiul dumneavoastra …..delia

  21. 21
    Florina Says:

    Nu imi place d-na Maria, e falsa. In alta ordine de idei, consider ca ar fi trebuit sa imparta banii pentru cumparaturi in mod egal pentru toti cei din casa. Atunci fiecare stia cati bani are pentru a face o lista cu obiectele pe care si le doreste.Simplu,nu?

  22. 22
    lili tm Says:

    sai fie rusine ca sia ibracat fecioru si cei lalti din casa nau primit nimic ia luat si la elena dar 50% si imbracat baiatu ar fi fost culmea sa si mai ia si ia trebuia impartiti bani in mod corect apoi din ce ii revenea ei sal imbrace pe estericu de fiusau apoi ia hapsina asta ca se vede ce mutra a facut cind doamna valeria a fost alesa de fete ia a participat cu d mhaiela la scoaterea lu liliana din casa perversa de d maria ia lupta numai dupa bani rusine

  23. 23
    petronela Says:

    Alexandra este o fata cu bun simt foarte draguta si se potrivea foarte bine cu Laurentiu.Vad ca sa schimbat in bine Veronica si de Brindusa era ceva de astept sa se intilneasca cu Mihai eu nu cred ca ea simtea ceva pt Ionut .Tot timpul a avut ceva cu dna Mihaela si se vede ce bine afost crescuta se vede cine are cei7 ani dea casa .Pot sa dau un sfat la fete sa lase de la ele ca e mai bine siti cum se spune capul plecat sabia nul tae.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free