Mihai impreuna cu doamna Aurelia au iesit din casa NPM4


auelia si mihaiLa Finala Saptamanii din 27 noiembrie 2009, s-au facut atat nominalizari de fete cat si nominalizari de mame si baieti.

Fetele au fost nevoite sa nominalizeze un baiat impreuna cu mama acestuia, iar mamele cate o fata.

Fetele au nominalizat astfel:

- Diana: Bogdan si doamna Maria
- Mihaela: Ionut si doamna Mihaela
- Alexandra: Mihai si doamna Aurelia
- Cristina: Mihai si doamna Aurelia
- Alina: Mihai si doamna Aurelia
- Brandusa: Bogdan si doamna Maria
- Elena: Ionut si doamna Mihaela
- Veronica: Valentin si doamna Valeria.

Mamele au nominalizat astfel:

- Doamna Aurelia: Mihaela
- Doamna Mihaela: Veronica
- Doamna Valeria: Brandusa
- Doamna Maria: Brandusa
- Doamna Lacramioara: Brandusa.

Pentru ca Veronica, doamna Maria si doamna Aurelia s-au aflat printre protejatele publicului, ele au fost scutite de eliminare.

Brandusa, Mihaela, Ionut si Valentin au fost la un pas de a parasi competitia Nora pentru mama 4. Dintre acestia, cele mai multe voturi negative din partea celor din casa le-au primit Ionut impreuna cu doamna Mihaela, astfel ei s-au aflat pe punctul de a parasi casa Nora pentru mama 4.

Deoarece doamna Aurelia si Mihai au cerut in repetate randuri sa iasa afara, nemairezistand acuzatiilor si tensiunii din casa, staff-ul emisiunii a facut o abatere de la regulament si le-a oferit celor doi sansa de parasi competitia daca isi doresc.

Mihai si doamna Aurelia au optat pentru a parasi NPM4, si a-i salva pe Ionut si doamna Mihaela de la eliminare. Singurul dezavantaj a fost acela ca doamna Aurelia a pierdut cei 10.000 lei pe care i-a primit la inceputul competitiei.

Ce parere aveti de plecarea lui Mihai si a doamnei Aurelia?

13 comentarii la “Mihai impreuna cu doamna Aurelia au iesit din casa NPM4”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    gabriela Says:

    imi pare rau ca au iesit din casa…….mihai esti un baiat minunat si ai o educatie exemplara…sper sa gasesto fata asa cum esti si tu……..mama lui nu a fost exact dupa placul nostru…niciodata nu a recunoscut knd gresea…mai ales k mai in unele cazuri a mintit….inteleg k nu ia fost usor in casa dar pt asta ar fii trebuit k sa aibe un comportament ca atare.eu cred k in viata de zii cu zii ea nu este asa cum a demonstrat in casa ca e…………:)

  2. 9
    felicia Says:

    este ceva care pare aranjat iesirea d maria si a elenei mama respectiv nora sapt,or au bani si au lasat sa i voteze asa en gros adica asta e sigur pt ca d maria este o prefacuta si este sigur ceva aranjat pt ca la ultima finala elena s a uitat cu subinteles la d maria cind a fost anuntata ea nora sapt, chiar ma enerveaza atita fatarnicie

  3. 8
    fan nmp Says:

    imi pare foarte rau ca cei doi au iesit din casa nora pentru mama…..
    acum se vede cu ochiul liber ca cei doi nu au venit pentru bani,ca,daca ar fi venit pentru bani,nu si-ar fi dorit atat de mult sa iasa afara,si sa se roage de toata lumea sa iasa afara….

  4. 7
    ZUZU_2 Says:

    imi pare fff rau ca au iesit…desi pe cealalta parte ma bucur pt ei, chiar nu mai rezistau atator umilinte si rautati. d-na aurelia a dat dovada de bun simt si o bunatate iesita din comun…iar mihai e THE BEST..poop:*

  5. 6
    fany Says:

    mihai era cel mai frumos baiat din casa ,sicel mai inteligent. imi pare rau ca a iesit din casa.ii doresc succes in viata si sa aiba parte de o fata ca el, asa frumoasa si desteapta.

  6. 5
    jojolik Says:

    ma bucur pentru ei ca au reusit sa iasa din casa…..au dreptate lumea e rea dar si eu s-au lasat usor invinsi

  7. 4
    george Says:

    e foarte bine ca au plecat.Cel mai bine ptr ei este ca au scapat de tensiune si s-au dus acasa la familie

  8. 3
    silvia Says:

    este si ramane cel mai frumushel baiat din casa si il apreciez k spunea totul in fata si cred k d’asta toata lumea din casa nu il aveau la suflet.dar nu e nimic el stie k e THE BEST si sa o tina tot asa.te pupa o fana si iti doreste mult noroc in viatza

  9. 2
    anda deltov Says:

    Pentru ei chiar a fost o eliberare. Nu se puteau adapta la viata din casa. Nu au cunoscut prea multi oameni ca sa invete ca sunt de mai multe feluri cu bune si rele. Afara ai posibilitatea sa alegi cu cine poti comunica si cu cine nu. In casa lucrurile au stat altfel iar ei nu sunt niste luptatori de aceea nu au reusit sa se adapteze. Decat sa se imbolnaveasca au facut bine ca au plecat si kanalistii au inteles asta dar i-au taxat.

  10. 1
    emy Says:

    ma bucur ca a iesit din competitie doamna aurelia dar nu trebuia ca si fiul ei sa iasa din cauza greselilor mamei sale.doamna aurelia a gresit foarete mult fata de fete si chear si de mame.dtc trebuia ca ea sa tina contul tuturor cand mananca ce mananca si unde?nu mi se pare corect ce facea doamna aurelia.ma bucur ca au iesit dein competitie si sa speram ca o data cu olecarea ei se vor calma spiretele din casa

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free