Ionut i-a facut o declaratie Alexandrei


alexDesi nu a trecut mult timp de la despartirea lui de Brandusa, Ionut  se pare ca s-a reoriententat catre alta fata. In ciuda faptului ca declarase ca dupa relatia cu Brandusa nu va mai forma niciun cuplu in casa, pentru ca nu ar fi corect fata de el si fata de Brandusa, se pare ca Ionut a uitat si i-a pregatit o surpriza Alexandrei, facandu-i o declaratie de dragoste.

Ionut i-a pregatit o surpriza speciala Alexandrei, si anume a scris pe un tricou de-al lui urmatorul mesaj de dragoste : ” Esti tot ce am visat. Vreau sa te visez mereu.” si i l-a lasat acesteia pe pat.

Alexandra a fost foarte incantata si chiar a purtat acel tricou prin casa. Intrebata fiind de ceea ce simte pentru Ionut, ea a declarat ca l-a placut inca de la bun inceput, insa pentru Laurentiu a simtit o atractie fizica mai puternica.

Credeti ca Ionut si Alexandra vor forma un cuplu in casa Nora pentru mama 4? Considerati ca Ionut a gresit facandu-i aceasta declaratie Alexandrei?

28 comentarii la “Ionut i-a facut o declaratie Alexandrei”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    cassie Says:

    parerea mea este ca ionut a gresit fff mult fata de brandusa dar NUMAI din cauza mamei lui care se da o foarte mare si educata doamna,iar pe brandusa o considera sa o citez<cersetoare<,dar de unde stim noi ca si ea e la fel sau poate si mai saraca si isi da aere asa de ochii lumii .sa i fie rusine ca la despartit pe ionut de fata kre ii placea sa io bage pe gat pe parsiva de alexandra.dna mihaela e rea barfitoare si parsiva.

  2. 9
    gabriellla Says:

    alexandra esti frumoasa………dar ATAT………..trebuie sa si vorbesti sa dai replica,mereu zici NU COMENTEZ……pai trebuie sa spui ce gandesti sa stie si Lau si Ionut si toti…….eu oricum zic sa iti urmezi inima….cred ca te potriveai cu Lau pt ca el era mai indraznet,vorbaret etc si va completati oarecum ca tu esti mai moale………dar nici Ionut nu e de lasat….cu el te potrivesti din alte privinte…..sunteti frumosi amandoi,sunteti tacuti amandoi si cred ca ar iesi ceva frumos …….fa ceea ce simti ,nu ceea ce te sfatuiesc altii…..

  3. 8
    gabriela Says:

    eu ma gandesc k intro oarecare masura…ionut a gresit fata de brandusa facandui aceasta declaratie alexandrei…ionut si brandusa au fost inmpreuna si la scurt timp dupa ce sau desp el sa reorienatat spre o alta fata.a gresit fiindk brandusa a tinut le el si nu sa gandit k ea ar putea suferii din cauza asta. si el ia zis brandusei k nu va mai forma un alt cuplu in casa pt k nu va fii corect fata de brandusa si inclusiv fata de el….au fost cuvintele lui knd vb cu brandusa pe leagan…si dupa parerea mea nu se potrivesc cei doi…ionut si alexandra:):):)……….

  4. 7
    ceza Says:

    daca alexandra si ionut va face un cuplu,vor fi favoritii mei,nu am nimic cu brandusa ,dar alexandra si ionut sunt frumosi,finuti si se potrivesc din punctul meu de vedere:)

  5. 6
    ANDREEA Says:

    mie alexandra nu imi place mi se pare o fata foarte prefacuta nu se potriveste deloc cu ionut si cred ca ionut i-a facut aceea declaratie doar pt a o supara pe brenda cu toate ca ea nu recunoaste dar eu cred ca i-a reusit asta si mai cred ca a facut asta si pentru mamica pt mine ionut este un om fara personalitae si care nu stie ce vrea de la viata si de asta isi lasa viata in mainile familiei si a mamicii. IONUT VEZI SA NU AI DE SUFERIT nu lasa pe altii s iti decida viata

  6. 5
    gabriela Says:

    ALEXANDRA NU TE POTRIVESTI DELOC CU IONUT SI EL A PROCEDAT ASA K SA O FAK P BRENDA GELOASA

  7. 4
    andreea ene Says:

    mie nu miar placea ca alexandra sa formeze un cuplu cu ionut iei iar sta foarte bine cu laurentiu alexandra nu il lasa pe lau este mult mai frumos

  8. 3
    andreea Says:

    eu cred ca daca a spus gu gura lui la finalul saptamanii ca nu o sa formeze nincs un cuplu cu nincs o fata eu cred ca Ionut este un prefecut si Alexandra n-ar trebui sa se conbine cu el,e parerea mea dar daca chiar simte ceva pentru el cu adevarat numai atuncea ar trebui sa formeze un cuplu cu Ionut
    Mi-e mi-a placut Lau dar pacat ca s-au despartit:(( ierau un cuplu frumos ca si Bogdan cu Elena:):)

  9. 2
    george Says:

    ionut i-a facut declaratia alexandrei de frica sa nu ramana fara cuplu in casa dar si de gura mamei sale care o place pe alexandra.

  10. 1
    anda deltov Says:

    Nu cred ca a gresit, sunt tineri si au tot dreptul sa aleaga mai ales ca primele alegeri au fost gresite. S-au dus la primul venit doar ca sa nu ramana fara cuplu. Ionut fiind plecat a ramas cu Brenda doar pentru ca n-a mai avut de unde alege. S-a resemnat si a incercat dar l-a depasit ignoranta si reaua vointa din partea Brendei. Alexandra a inteles si ea ca Laurentiu nu i se potriveste si nu este ceea ce si-ar dori asa ca a folosit greseala d-nei Adriana si a pus capat relatiei cu Laurentiu. Eu am spus de prima data ca Ionut si Alexandra este un cuplu compatibil si daca tot au venit la concurs le doresc succes si multa bafta chiar mi-as dori sa castige.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free