NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit


stelaFosta concurenta Nora pentru mama 3, doamna Stela a incetat din viata, in cursul zilei de 2 decembrie, la spital, dupa o suferinta de mai mult timp.

Se pare ca doamna Stela a fost internata pentru transplant, dar intre timp a facut peritonita si a murit.

Probabil singura dorinta a doamnei Stela era de a-si vedea fiul casatorit, ceea ce s-a si intamplat la Nora pentru mama 3.

Doamna Stela a fost o luptatoare, a demonstrat acest lucru si in concurs, pentru ca a reusit sa ajunga pana in finala.

Dumnezeu s-o odihneasca!

209 comentarii la “NPM3: Doamna Stela de la Nora pentru mama 3 a murit”

Pages: « 21 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    marioaradimache Says:

    SA-I FIE TARANA USOARA SI D-ZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE.CONDOLEANTE PENTRU STEFAN SI FAMILIE.STE4FAN FII TARE CA MAMA TA TE VAVEGHEA DE ACOLO DE SUS.
    DUMNEZEU S-O IERTE

  2. 9
    Georgescu Valentina Says:

    DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACA!A fost o doamna deosebita,cand am aflat aceasta veste va spun sincer ca m-i s-a ridicat parul pe maini ceea ce nu m-i sa intamplat niciodata nici la rudele mele…..imi pare rau pt Stefan si Andreea:((:((:((

  3. 8
    ana Says:

    Imi pare sincer rau,,doamna stela era o femeie plina de viata ,sh pot spune k se tinea foarte bn la varsta ei.Imi pare rau pentru Stefan cred k nu s simte delok bn.Sper ca o sa aiba suficienta putere si curaj s mearga mai departe.Condoleante,

  4. 7
    ionela Says:

    Dumnezeu s-o odihneasca!

  5. 6
    gabriela Says:

    Dumneaeu sa o odihneasca in pace!Imi pare foarte rau pt dmn stela a fost minunata mi-a placut mult de ea si am aflat in dimineata asta si m-a miscat mult moartea dansei.Vreau sa le urez baiatului ei si norei sa fie tari si sa poata merge mai departe dar sa nu o uite niciodata pt k a fost o femeie minunata.STIU K DE UNDEVA D SUS EA NE AUDE SI NE VEDE SI VREAU SA-I SPUN URMATOARELE CUVINTE ITI SPUNEM ADIO DAR NU TE VOM UITA NICIODATA.TEAM IUBIT INCA DE LA INCEPUT SI IMI PARE FOARTE RAU DE CE S-A ITAMPLAT.”regrete eterne”

  6. 5
    bia Says:

    dumnezeu sa o dihneaza ca a fost fericeta la emisiune ta gabriela esti tare

  7. 4
    bianca Says:

    Nu imi vine sa cred !!! Dumnezeu sa o odihneasca ! Condoleante Fmiliei

  8. 3
    amalya Says:

    ……E o femeie minunata!!! asa cum a zis si Doamna Gabriele nu putem vorbi despre ea la trecut…….E inca printre noi!!! O simtim aproape!!!! O femeie cu zambatu pe buza in fiecare clipa!! O femeie de milioane!!! Poate ca Dumnezeu are nevoie de acolo sus….Nu o vom putea uita niciodata!!! Condoleante familiei!!

  9. 2
    burcea maria Says:

    era o femeie minunata imi pare foarte rau de ea dumnezeu sa o ierte

  10. 1
    anda deltov Says:

    Sa se odihneasca-n pace si lumina vesnica sa ii straluceasca. Sa-i fie tarana usoara. Condoleante familiei. Dumnezeu sa-l intareasca pe Stefan in greaua pierdere.

Pages: « 21 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free