Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3



La Finala Saptamanii din 20.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Initial, cu totii au crezut ca se va intampla la fel ca saptamana trecuta, cand Alina si Andreea au reusit sa scape de eliminare, fiind protejate…insa de aceasta data doar Alina a fost cea salvata.

Andreea nu a mai avut norocul ca doamna Stela sa iasa Mama Saptamanii, pentru ca saptamana aceasta doamna Antoneta i-a luat locul.

Deoarece singurul vot primit de Andreea a fost cel din partea doamnei Antoneta, ea a fost nevoita sa plece din competitie, dar nu inainte de a i se mai oferi o sansa: doamnei Antoneta i s-a facut o “propunere foarte avantajoasa”, care consta in acceptarea unor bani din partea doamnei Stela pentru “rascumpararea” Andreei.

Raspunsul doamnei Antoneta a fost unul ferm: NU!.., spunand ca in tot acest timp a fost acuzata ca singurul ei scop in concurs este acela de a castiga bani, si cu aceasta ocazia a reusit sa le demonstreze contrariul, neacceptand banii, in favoarea dreptatii.

Cuplul Andreea si Stefan a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3, insa ei spun ca va continua afara.
Reintalnirea dintre cei doi de astazi a fost foarte emotionanta, pe fata lor afisandu-se iubirea dintre ei.
Ce credeti ca se va intampla cu cei doi in afara casei?

170 comentarii la “Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: « 17 [16] 15 14 13 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 160
    m..cuie Says:

    FRAZERA A LUAT TEAPA POATE TE BAGI CU CAPU IN BUDA SI TRAGI APA……ALINA CAMPIOANA….

  2. 159
    pintilie anamaria Says:

    AM UITAT A TI VAZUT O MA PE ALINA CE URATA ERA LA SF COMPETITIEI ? DOAMNE ERA VARZA …….NU EXISTA NICI O COMPARATIE INTRE EA SI UBITA MEA ANDREEA ITI UREZ TOATA FERICIREA DIN LUME SI SPUNE I LUI STEFAN SA AIBA GRIJA DE TINE CA ALTFEL VA AVEA DE A FACE CU MINE …LA SF COMPETITIEI ARATAI CA O PAPUSA DULCE ……TU SI ROXANA ………

  3. 158
    pintilie anamaria Says:

    am uitat va pup dulce pe voisi pe roxana singurii care mi ati placut VA IUBESSC SUNTETI NISTE DULCI

  4. 157
    pintilie anamaria Says:

    te iubesc andreea ………ai fost cea mai buna si meritai sa castigi u nu proasta aia ……..da n a ce sa i faci romania i oarba si nu vede ……..imi pare sincer rau dar stii cum e cand d zeu inchide usa deschide sigur fereastra asa ca nu ti fa griji eu am incredere in voi in tine stefan si doamna stela si sunt sigura ca veti ramane impreuna aveti grja de voi spunei doamnei stela ca vreau si yo o soacra ca ea prea buna femeia aia ……..andreea sa stii ca yo in locul tau o bateam de mult pe alina chiar daca ma dadea apoi in judecata

  5. 156
    nelu Says:

    andreea imi placi f mult ….dar nu pot sa te sufar. ai f multe defecte si nici macar nu vrei sa le recunosti ! cine te place se aseamana cu tine ..au acelasi caracter >

  6. 155
    flory Says:

    Andreea imi placi foarte mult esti o fata super frumoasa si hotarata , bazata. Imi pare rau ca ai parasit competitia , stiu ca afara relatia ta cu Stefan v-a continua. Sunteti un cuplu minunat poooooop.

  7. 154
    valyemine Says:

    andreea esti super tare imi pare rau ca ai iesit din concurs dar lasa ca daca va iubiti o sa fiti impreuna si afara nu te mai lua dupa gurile rele care te fac in toate felurile si aceasta “doamna” care zice RUSINE KANAL D cine te crezi?cu ce drept scrii asa ceva?
    iyi gunler
    bi ricam var bunlari hangi oyle seyler yaziyor sizin hakinizinda engel yapin bi daha yazmasin nedir bu ?yazmislar KANAL D UTANIN kendisi utansin yazdiklarin dikatli olsun evet belki kanal d andreea sevmis ama kimdir bunlar oyle mesaj biraksin.Bi ricam daha var ben dun aksam 04072009 evde deyildim programi goremedim nasil seyredecam?haber bekliyorum sizden toma_valentina1975@hotmail.com tesekurler .andreea mult succes in viata si nu pune la suflet rautatile acestor”oameni” pupici

  8. 153
    mihaela Says:

    Andreea..era si cazul sa iasa!Foarte bine a facut doamna Antoneta ca nu a acceptat banii..bine..influentata de alina si ionut..Andreea e doar o tzatza:-j…altceva nu stie.Si cat despre Kanal D..care a adus-o p aceasta fatuca in fiecare dimineata..si la finala saptamanii la fel..RUSINE!Se vede ca Gabriela e moarta dupa Andreea..dar totusi:)).E prea vizibil :-j.Sper sa castige Alina si Ionut!!!Chiar merita!!

  9. 152
    ermina Says:

    cea mai scarba e andreea din concus si o mahalagioaca:))…la sf a cazut de proasta ceea ce este:))

  10. 151
    ermina Says:

    ce bn imi pare …hai alina:x

Pages: « 17 [16] 15 14 13 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free