Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3



La Finala Saptamanii din 20.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Initial, cu totii au crezut ca se va intampla la fel ca saptamana trecuta, cand Alina si Andreea au reusit sa scape de eliminare, fiind protejate…insa de aceasta data doar Alina a fost cea salvata.

Andreea nu a mai avut norocul ca doamna Stela sa iasa Mama Saptamanii, pentru ca saptamana aceasta doamna Antoneta i-a luat locul.

Deoarece singurul vot primit de Andreea a fost cel din partea doamnei Antoneta, ea a fost nevoita sa plece din competitie, dar nu inainte de a i se mai oferi o sansa: doamnei Antoneta i s-a facut o “propunere foarte avantajoasa”, care consta in acceptarea unor bani din partea doamnei Stela pentru “rascumpararea” Andreei.

Raspunsul doamnei Antoneta a fost unul ferm: NU!.., spunand ca in tot acest timp a fost acuzata ca singurul ei scop in concurs este acela de a castiga bani, si cu aceasta ocazia a reusit sa le demonstreze contrariul, neacceptand banii, in favoarea dreptatii.

Cuplul Andreea si Stefan a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3, insa ei spun ca va continua afara.
Reintalnirea dintre cei doi de astazi a fost foarte emotionanta, pe fata lor afisandu-se iubirea dintre ei.
Ce credeti ca se va intampla cu cei doi in afara casei?

170 comentarii la “Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: « 17 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    boeriu andreea Says:

    andreea,imi pare foarte rau ca ai iesit dine concurs.eu va sustineam foarte mult.MI

  2. 9
    any Says:

    Mai aveai de gand sa stai in casa? Ma bucur ca ai iesit. Acum, pe bune cine stie a cui pila este si de ce este facilitata asa de mult fiind invitata si azi in emisiune? Ieri a stat toata emisiunea sunt curioasa azi sta la fel de mult. Oricum RUSINE KANAL D doar pentru simplul fapt ca atatia concurenti au iesit din casa si in dimineata de luni mai mult de jumatate de ora nu stateau. DE CE E MAI CU MOT ACEASTA EXCONCURENTA SA FIE ASA PRIVILEGIATA? Acum in emisiune Andreea a spus ca va face niste matanii la biserica ,sa mai poata veni la emisiune dar,Gabi a linistit-o simplu ca nu trebuie sa faca asta,ca poate venii si fara sa faca asta.Ce concluzii tragem de aici?????????RUSINE KANAL D

  3. 8
    Tilimpea Raluca Nicoleta Says:

    Parerea mea este ca Trio Fantastic respectiv Alina, Ionut si Antoneta sunt niste oameni rai si frustrati. Nu am vazut asa ceva in viata mea. Sunt precum hienele ar sfasia pentru acei bani. Lumea este fraiera ca voteaza cupluri ca sa plece numai doi cu banii si sa se desparta dupa nici doua luni. Eu votez concurenti fara cuplu ca sa se poata impartii banii.

  4. 7
    andreyyyyyyy Says:

    lasa andreea cu si tu erai invidioasa pe ceilalti concurenti fomistoooooooo

  5. 6
    Aditza Says:

    Andreea mai merita o sansa

  6. 5
    Claudia Says:

    Ma bucur enorm ca a plecat. Imi pare atit de bine ca si Alina a putut hotari o data cu soacra ei plecarea Andreei pt ca si Andreea a facut o pe ALINA SA SUFERE TOT CONCURSUL.Cuplul Andreei nu imi inspira nimic asa ca sunt f.sigura ca nu va dura mult afar

  7. 4
    besty Says:

    lasa andreea nu fi suparata ca ai iesit ptr ca abia asteptam sa auzim unde ne vom intalnii cu,concurentii sa vezi huiduieli ce-si vor lua javrele si fomistii aia trei,afara din casa fomistilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr huoooooooooooooooooooooo

  8. 3
    dana Says:

    Nu vor fi impreuna afara. S-ar putea sa fie pentru inceput dar nu vor rezista mult.
    Sunt foarte diferiti. La fel cred si despre Alex si Mihaela

  9. 2
    mirela_8619 Says:

    ai dreptate ca prea mult se spargea in figuri

  10. 1
    anduuu66 Says:

    merita sa iasa

Pages: « 17 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free