Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3



La Finala Saptamanii din 20.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Initial, cu totii au crezut ca se va intampla la fel ca saptamana trecuta, cand Alina si Andreea au reusit sa scape de eliminare, fiind protejate…insa de aceasta data doar Alina a fost cea salvata.

Andreea nu a mai avut norocul ca doamna Stela sa iasa Mama Saptamanii, pentru ca saptamana aceasta doamna Antoneta i-a luat locul.

Deoarece singurul vot primit de Andreea a fost cel din partea doamnei Antoneta, ea a fost nevoita sa plece din competitie, dar nu inainte de a i se mai oferi o sansa: doamnei Antoneta i s-a facut o “propunere foarte avantajoasa”, care consta in acceptarea unor bani din partea doamnei Stela pentru “rascumpararea” Andreei.

Raspunsul doamnei Antoneta a fost unul ferm: NU!.., spunand ca in tot acest timp a fost acuzata ca singurul ei scop in concurs este acela de a castiga bani, si cu aceasta ocazia a reusit sa le demonstreze contrariul, neacceptand banii, in favoarea dreptatii.

Cuplul Andreea si Stefan a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3, insa ei spun ca va continua afara.
Reintalnirea dintre cei doi de astazi a fost foarte emotionanta, pe fata lor afisandu-se iubirea dintre ei.
Ce credeti ca se va intampla cu cei doi in afara casei?

170 comentarii la “Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: « 17 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    gabriela Says:

    imi pare bine ca a iesit fata asta nesuferita din casa pt ca nu stie altceva decat sa o critice pe alina si pe doamna antoneta.ea nu merita sa mai ramana in casa si sa castige concursul

  2. 49
    ina Says:

    IMI PLACE ANDREEA SI IMI PARE RAU CA A IESIT DIN CASA.:(

  3. 48
    katy Says:

    imi pare rau pentru Andreea ca a iesit pt ca mi-as fi dorit sa-i vad finalisti, cred in cuplul ei cu Stefan.De Alina si asociati nu mai am cuvinte, s-a vazut ca intr-adevar ei se inchina la zeul lor favorit: banul.

  4. 47
    sanzy Says:

    degeaba te critica lumea nimeni nu stie qm e sa stai atatea luni inchisi intr-o casa…eu le-as spune la cei care te judek sa intre si ei makr o perioada sa vad qm e si pe urma mai aveau drepul de a comenta…imi pare rau k ai iesit sincer trebuia k premiul sa fie castigat de toti cei kre au stat cel mai mult in casa….
    alina sincer nu va castiga concursul pentru k e prea inganfata si faptul k nu ti-a acordat o sansa de a ramane in casa o dovedit k sta acolo pentu bani..
    poate e mai bn pt tn k ai iesit k asa iti dai seama de sentimentele kre le ai fata de stefan…eu cred k va potriviti de mn dak ai sa sti sa mai lasi si de la tn…si nu mai spala rufele q alti spalale q el..k dak sti qm sa-l iei se poate schimba…nu e nevoie sa tipi k nu are rost si nu va aduce nimic bun relatiei voaste…dragostea adevarata se va vedea afara atunci sa va vedea cine a stat pt bn si cine a iubit q adv.asa k nu-ti ma fa griji si nervi degeaba ai iesit nu are rost sa te mai pui in gura q ei asata e nu ai avut bafta de a castiga nu e un mare chin,,,bani se duc dar ce e in sufletul tau e mult mai important!!!!
    ASA K ITI UREZ MULTA SANATATE AI GRIJA DE TN SI DE STEFAN SI MAI TARZIU SPER SA AUD DE VOI NUMAI BN……….VAM PUPAT

  5. 46
    geo17.26 Says:

    Andreutza mama nu ai csf akas si ai venit sa-ti expuii noile tale unghii false(la fel de false ca tn) la tv.Se vede k mori de ciuda k ai iesit.Te km contrazici singura….ba vrei sa-ti ramana iubitul maimutoi q mama maimuta in casa…ba nu vrei.Esti bolnava mintal fato…faci crize k nu e toata lumea de acord q tn.rUSINE kANAL D…NE-AM SATURAT DE FATZA ANDEEIEI….Rusine Kanal D.

  6. 45
    roxy Says:

    bv andreea ejti tare ,j nu asculta lumea j sa pui tot la suflet k ati faci singura rau..totul o sa fie bine ..nui nimik k ai iesit totul o s afie bine..ati urez succes j tie j lui stefan si sa va iubiti mult…aj vrea sa vb daca poti id meu este eu_bombonik_mik16 te’am pupat ai grija d tine

  7. 44
    pryncessa Says:

    bravo !!! fi tupeista ca esti de-a mea dai dreq p alina si ionut hai ca imi placi mult;););) bravo fata mea;)…

  8. 43
    Madalin Says:

    Andreea e ca un catelus pentru Kanal D. In fiecare dimineata vine in emisiune, ce vrea?sa intre iar in casa? Mai bn si’ar cauta ceva k si asa vine si vb aiurea. sa ii spele sosetele si sa ii le coase lu imputitu ala de Stefan. A invatat sa traga apa la WC dupa ce isi face nevoile? Si ala e un depravat, are acuma mai multe tricouri de cate a avut in viata lui. Nici o concurenta care a iesit din casa nu a venit sa se injoseasca la usa celor de la Kanal D cum te injosesti tu. Si k sa iti mai zic ceva, sunt MOLDOVEAN si ma mandresc cu asta. Asa k u mai vb aiurea de moldoveni k is mai curati, mai harnici k Stefan.

  9. 42
    catalina Says:

    imi pare tare rau ca a plecat Andreea…mie imi place mult de tine shi sper ca Stefan shi doamna Stela sa i-a bani

  10. 41
    nicoleta Says:

    andreea si stefan cel mai tare cuplu din concurs meritau sa castige….alina,ionut si antoneta foamea de bani…votati mihaela si alex ca si ei se iubesc……nu mai votati fomisti de bani trio fantastic,,,,,,groaza nu merita acesti oameni falsi

Pages: « 17 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free