Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3



La Finala Saptamanii din 20.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Initial, cu totii au crezut ca se va intampla la fel ca saptamana trecuta, cand Alina si Andreea au reusit sa scape de eliminare, fiind protejate…insa de aceasta data doar Alina a fost cea salvata.

Andreea nu a mai avut norocul ca doamna Stela sa iasa Mama Saptamanii, pentru ca saptamana aceasta doamna Antoneta i-a luat locul.

Deoarece singurul vot primit de Andreea a fost cel din partea doamnei Antoneta, ea a fost nevoita sa plece din competitie, dar nu inainte de a i se mai oferi o sansa: doamnei Antoneta i s-a facut o “propunere foarte avantajoasa”, care consta in acceptarea unor bani din partea doamnei Stela pentru “rascumpararea” Andreei.

Raspunsul doamnei Antoneta a fost unul ferm: NU!.., spunand ca in tot acest timp a fost acuzata ca singurul ei scop in concurs este acela de a castiga bani, si cu aceasta ocazia a reusit sa le demonstreze contrariul, neacceptand banii, in favoarea dreptatii.

Cuplul Andreea si Stefan a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3, insa ei spun ca va continua afara.
Reintalnirea dintre cei doi de astazi a fost foarte emotionanta, pe fata lor afisandu-se iubirea dintre ei.
Ce credeti ca se va intampla cu cei doi in afara casei?

170 comentarii la “Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: [17] 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 170
    bianca andreea Says:

    andreea ai fost favorita mea casa de piatra si ceea ce imi doresc e sa ii aveti ca fini pe cristina si luci nora pt mama 4 ce daca sunteti tari in gura sveti inima buna si asta conteaza in emisiuni ereai sarea si piperul la fel si cris cu luci va puuuupppp

  2. 169
    Lia Says:

    Nua vrut banii, dar apoi la finala, totusi au luat banii lui doamna Ildiko. Falsi au fost, falsi raman. Eu dupa ce am vayut ce oameni sunt Alina cu soacra sa, nici nu m-am uitat mai departe la NPM3, asa ca in zilele astea am vazut si eu finala si eliminarea Andreei. Au vrut sa scape de Andreea, ca sa castige ei, sunt lacomi si atat.

  3. 168
    onutza Says:

    imi pare rau ca ai iesit dar nu este nik d-na antoneta care are un nume fffffffff ciudat o sa pateasca ia cv sa dea gres ieu iti spun sigur astia doi ionut cu alina o sa se desparta pana la craciu pwp

  4. 167
    emylia Says:

    cea mai nesuferita fata din concurs, rusine , pt. ce ai facut la final sa vii imbracata mireasa sa-l rogi pe cel ce l-ai facut jegos sa te ia de nevasta

  5. 166
    MIRELA Says:

    ANDREEA A FOST CEA MAI FITOASA SI ISI DADEA PREA MULTE AERE

  6. 165
    roxana Says:

    mie imi place de mihalea si alexandru mam intalnit cu ei si am si autograf

  7. 164
    marya Says:

    bha fomistilor… mai lasatzio in pake p andreea … ea este cea mai desteapta din acea competitie niki un concurent nu e pe masura ei.. asha k cumplul andreea stefan va continua sh afara sa va oftigatzi voi mai tare.. alina motaita aia.. shi ionutz.. ala…alina defapt este kea mai prefacuta din tot concursul..fortza.. andreea…. te ubesk.. moolt id mew frumusica_steaua.. pt cei kre nu ii suntin p andreaa sh stefan sh se contrazik k mn.. sa vb p mess.. pwp andreea..

  8. 163
    dastept Says:

    niste prostii!!!

  9. 162
    geanyna Says:

    ANDREEEA NU TE MAI DA ASA DE MARE!!! NU ESTI TU SEFA IN KASA !!!!!!

  10. 161
    nu conteaza Says:

    Andreea…este ceea ce nu este niciuna din concurs…este tot ceea ce lipsea!
    cea mai frumoasa,corecta…si care nu a fost pe interes..si sunt sigura ca o sa ramana cu Stefan…chiar se iubesc si sunt amndoi frumosi…si voi astia care o barfiti si o injurati tine’ti in plm gura acasa..ca faceti asa de oftica;)alina(nici nu merita scris numele ei cu litera mare)…este o parshiva,proasta..vrea sa para inocenta,dar nu ii iese..ink nu va convins ce fel de pers e;)…bine Andreea:X:X:X

Pages: [17] 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free