Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3



La Finala Saptamanii din 20.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Initial, cu totii au crezut ca se va intampla la fel ca saptamana trecuta, cand Alina si Andreea au reusit sa scape de eliminare, fiind protejate…insa de aceasta data doar Alina a fost cea salvata.

Andreea nu a mai avut norocul ca doamna Stela sa iasa Mama Saptamanii, pentru ca saptamana aceasta doamna Antoneta i-a luat locul.

Deoarece singurul vot primit de Andreea a fost cel din partea doamnei Antoneta, ea a fost nevoita sa plece din competitie, dar nu inainte de a i se mai oferi o sansa: doamnei Antoneta i s-a facut o “propunere foarte avantajoasa”, care consta in acceptarea unor bani din partea doamnei Stela pentru “rascumpararea” Andreei.

Raspunsul doamnei Antoneta a fost unul ferm: NU!.., spunand ca in tot acest timp a fost acuzata ca singurul ei scop in concurs este acela de a castiga bani, si cu aceasta ocazia a reusit sa le demonstreze contrariul, neacceptand banii, in favoarea dreptatii.

Cuplul Andreea si Stefan a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3, insa ei spun ca va continua afara.
Reintalnirea dintre cei doi de astazi a fost foarte emotionanta, pe fata lor afisandu-se iubirea dintre ei.
Ce credeti ca se va intampla cu cei doi in afara casei?

170 comentarii la “Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: « 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 130
    Byanca Says:

    In sfarsit s-a facut dreptate!!! Chiar ma intrebam cat o sa o mai protejeze cei de la Kanal D pe Andreea.I s-au oferit prea multe sanse, daca era alta concurenta in locul ei sa fi fost la un pas sa plece de atatea ori, nu ofereau sansa de a fi rascumparata. Si aceasta sansa le-a fost acordata cam de fiecare data cand era Andreea nominalizata. Nu mi se pare corect!Ar trebui sa le fie rusine celor de la kanal D pentru ca prostesc pe fata o tara intreaga!!!! Si Gabriela ar trebui sa fie neutra, sa nu le mai ia apararea Andreei (cand era in casa) si doamnei Lucica, iar pe Alina, Ionut si doamna Antoneta sa ii lase in pace ca de fiecare data incearca sa ii scoata vinovati si cand le adreseaza o intrebare insista pana cand primeste raspunsul pe care il vrea ea.

  2. 129
    ADELA Says:

    ALINA ESTI O FATA DEOSEBITA.EDUCATA.DRAGUTA.NU AI BUZELE SUBTIRI CA ALTELE.NU ESTI INVIDIOASA..TOATE VORBELE URATE LA ADRESA SA SE POTRIVESC CARACTERULUI INFECT AL ANDREEI.EA ESTE O PROST CRESCUTA.SE CREDE DESPEAPTA DAR NUMAI IN VISELE EI.AE ESTE INVIDIOASA.S-A CERTAT SI CU PRIETENELE EI DIN CASA.NU-IUBESTE PE STEFAN SI PE SOACRA EI.A FACUT UN INTREG SCANDAL LA IERIREA DIN CASA.SUSTINUTA SI DE TATAL EI.IN LOC SA-I FACA MORALA.A MURIT DE CIUDATA CA NU A PRINS SI EA UN OS DE ROS.LA SE SE ASTEPTA LA CAT CIRC DE MAHALA A FACUT……..prostia.incultura nu triumfa inca la noi..

  3. 128
    cristiana Says:

    IMI PARE RAU CA A IESIT ANDREEA, DAR ASTA ESTE TREBUIA ELIMINAT CONCURENTUL CEL MAI PUTERNIC

  4. 127
    Oana Says:

    Fara Andreea concursul e un NIMIC !

  5. 126
    Oana Says:

    Andreea nu baga in seama parerile de mai sus rautacioase … stii foarte bine cum esti tu si cat de mult il iubesti pe Stefan. Suneti o pereche frumoasa si sa aveti o casnicie fericita in caz ca va casatoriti … va pup :*!

  6. 125
    Cretsoo` Says:

    E prima oara knd scriu aici .. poate e mai bine ca Andreea a ieshit din casa, astfel evitand concurentii mai multe scandaluri , insa, dupa parerea mea … merita sa cashtige . Fiecare cu parerea lui, insa eu i`am studiat bine pe Stefan sh Andreea .. sh mi`au lasat impresia k se iubesc cu adevarat . Andreea ashteptam veshti de la tine.

  7. 124
    plitea Says:

    uoyih8

  8. 123
    plitea Says:

    toti sunteti niste copi

  9. 122
    any Says:

    Cand ai de gand sa raspunzi la intrebarile noastre draga fata de cartier. Ce sa intelegem ca nu te tine , nu-ti gasesti cuvintele sau nu mai esti la TV si ti-a mancat pisica limba. Esti varza dar tine minte fara carne , ca asta din urma este miezul .

  10. 121
    ANA Says:

    daca acest concurs npm3 se trzinea fara Andreea , lucica, esra poate mai de calitate si mult mai linstit

Pages: « 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free