Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3



La Finala Saptamanii din 20.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Initial, cu totii au crezut ca se va intampla la fel ca saptamana trecuta, cand Alina si Andreea au reusit sa scape de eliminare, fiind protejate…insa de aceasta data doar Alina a fost cea salvata.

Andreea nu a mai avut norocul ca doamna Stela sa iasa Mama Saptamanii, pentru ca saptamana aceasta doamna Antoneta i-a luat locul.

Deoarece singurul vot primit de Andreea a fost cel din partea doamnei Antoneta, ea a fost nevoita sa plece din competitie, dar nu inainte de a i se mai oferi o sansa: doamnei Antoneta i s-a facut o “propunere foarte avantajoasa”, care consta in acceptarea unor bani din partea doamnei Stela pentru “rascumpararea” Andreei.

Raspunsul doamnei Antoneta a fost unul ferm: NU!.., spunand ca in tot acest timp a fost acuzata ca singurul ei scop in concurs este acela de a castiga bani, si cu aceasta ocazia a reusit sa le demonstreze contrariul, neacceptand banii, in favoarea dreptatii.

Cuplul Andreea si Stefan a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3, insa ei spun ca va continua afara.
Reintalnirea dintre cei doi de astazi a fost foarte emotionanta, pe fata lor afisandu-se iubirea dintre ei.
Ce credeti ca se va intampla cu cei doi in afara casei?

170 comentarii la “Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: « 17 16 15 [14] 13 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 140
    andrei Says:

    andreea…ma bucurk foarte mult k ai iesit din casa…mai cultivate oleaca si apoi vina la emisiune si vorbeste…si iati dexul cu tine si doom-ul….lasati papagalul akasa cand vii in studio…si ce te intereseaza pe tine viata personala a alinei????….veziti de treaba ta ..si nu mai ameninta ..vezitimai bine zis de lungul nasului..

  2. 139
    gabita p Says:

    concursul fara ANDREEA nu mai are farmec.Esti o fata de milioane,mai rar gasesti pers cu un asa caracter puternic.Te pup si sa nu te schimbi.cand te vedeam pe tine la TV i mi aduceam aminte de mine.Asa eram si eu inainte sa ma casatoresc.Sa stii ca viata ne rezerva multe surprize ,treb doar sa stim sa trecem peste ele.Tu si cu stefan cred ca va potriviti, va completati unul pe altul.Mai lasa putin si de la tine ca eosa fie OK Bafta in viata.Mi-ar face placere daca frei sa timem legatura .Eu sunt din P Neamt de unde e si Sorin.

  3. 138
    darsim Says:

    In ceea ce te priveste,Andreea, sunt sigura ca afara o se reiei prietenia cu Ioana si Mihaela pt ca sunteti fete deosebite,iar in casa existau tot felul de intrigi!

  4. 137
    darsim Says:

    Iar Ionut ala parca ar fi unul din piticii lui Alba ca Zapada,i ar mai trebui un tarnacop! Ha ha ha

  5. 136
    oana Says:

    draga andreea e foarte urat k ai iesit din casa erai preferata mea,deoarece cam acelas comportament il am si eu as vrea sa reintri in casa tu meriti premiul si ramai cu stefan in continuare pt ca nu e baiat urat te pup

  6. 135
    darsim Says:

    Pai Alina ce sa faca si ea daca nu mai “loveste”in Andreea, acum baga “strambe” intre Roxana si Catalin pt ca i e frica sa nu castige Roxana care este favorita telespectatorilor!
    Zice ca ea nu vrea sa mai intre in discutii dar mereu intervine si apoi baga”placa”:”nu mai zic nimic ca nu vreau sa ma mai cert ca mai e putin pana la final!”

  7. 134
    claire Says:

    bn ca a plecat ca sa fie totusi mai liniste in casa:P

  8. 133
    ellenna Says:

    pacat k a iesit…era o scumpete de fata …desteapta…..frumoasa….bv andreea…..te pooop elena iasi ……poate lasi pe undeva id tau tare ma-si bucura

  9. 132
    maria Says:

    :( ( mare pacat. era o concurenta puternica! draga andreea, sa stii ca regret din tot sufletul ca ai plecat. erai preferata mea

  10. 131
    alexa Says:

    ar fii cel mai mare pacat s castige prefacuta d Alina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!preferata mea a fost si va fii Andreea.

Pages: « 17 16 15 [14] 13 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free