Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3



La Finala Saptamanii din 20.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Initial, cu totii au crezut ca se va intampla la fel ca saptamana trecuta, cand Alina si Andreea au reusit sa scape de eliminare, fiind protejate…insa de aceasta data doar Alina a fost cea salvata.

Andreea nu a mai avut norocul ca doamna Stela sa iasa Mama Saptamanii, pentru ca saptamana aceasta doamna Antoneta i-a luat locul.

Deoarece singurul vot primit de Andreea a fost cel din partea doamnei Antoneta, ea a fost nevoita sa plece din competitie, dar nu inainte de a i se mai oferi o sansa: doamnei Antoneta i s-a facut o “propunere foarte avantajoasa”, care consta in acceptarea unor bani din partea doamnei Stela pentru “rascumpararea” Andreei.

Raspunsul doamnei Antoneta a fost unul ferm: NU!.., spunand ca in tot acest timp a fost acuzata ca singurul ei scop in concurs este acela de a castiga bani, si cu aceasta ocazia a reusit sa le demonstreze contrariul, neacceptand banii, in favoarea dreptatii.

Cuplul Andreea si Stefan a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3, insa ei spun ca va continua afara.
Reintalnirea dintre cei doi de astazi a fost foarte emotionanta, pe fata lor afisandu-se iubirea dintre ei.
Ce credeti ca se va intampla cu cei doi in afara casei?

170 comentarii la “Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: « 17 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 150
    ioana Says:

    andreea sincer mie mi-ai placut personal…poate nu ai avut dreptate mereu dar macar ai stiut sa te aperi….esti o fata frumoasa si imi place ca ai tupeu in tine…sa ai tupeu nu insemna sa nu ai cei 7 ani de acasa….nu asc pe nimeni pt ca lumea e rea

  2. 149
    mary Says:

    andreea ini placi tare mult si ini pare rau ca ai iesit am vrut sa te vad mireasa te pup si ai grija de stefan te merita

  3. 148
    nicoleta Says:

    este cea mai oribila concurenta de la nora pt mama are fite dalea de taranca ,noroc cu tasu ca a fost si el ceva in armata ca ea e urata ca masa

  4. 147
    oana Says:

    sa moara maimutele de ciuda bravo

  5. 146
    oana Says:

    esti cea mai tare daca te mariti cu stefan la sfarsit . te popp dulce vreau si eu id de mess plss

  6. 145
    miki Says:

    ANDREEA…..prea se credea cea mai desteapta….a fost iertata de atatea ori….si trecute cu vederea toate mizeriile care ii ieseau pe “gura” ..ea era cea mai desteapta,cea mai frumoasa,cea mai cea….nah….ca exact cand era ea cea mai sus…a cazut cu nasu in kkt…..si mai ales..nu va ramane in veci cu un imputzit si un jegos ca Stefan (asa cum il facea ea)…ea deja are pe altul afara…se dadea mare ca o sa fie coada de admiratori cand va iesi din casa,asa ca acu are de unde alege….nu sta ea cu un jegos si sa carpeasca ciorapii lui Stefan….=))

  7. 144
    anika Says:

    fata asta park e venita din mahala vorbeste mult si prost tipa k nebuna nu o s-o mai suporte stefan mult timp bine k a iesit si nici sa nu mai vina

  8. 143
    jojo Says:

    “prostia.incultura nu triumfa inca la noi..” ba triumfa ADELA. tocmai asta e problema. prefacutii castiga.:*si andreea nu va raspunde pentru ca probabil s-a saturat sa-si bata capu’ cu atatia prosti, asa ca gura mica. ea stie mai bine cum e nu trb sa-i ziceti voi ca e perverversa nu stiu cum pentru ca nu o convingeti voi ca asa e:)).

  9. 142
    Mimi Says:

    andreea nu meriti nici sa respiri acelasi aer cu dragalasii de Ionut si Alina. Ei sunt doi copii nevinovati fata de tine. Esti o perversa de mahala.De fapt ce lucrai?Aaaa…barmanita…clar!!! Atat stii, sa torni in pahare si gaz pe foc. Ai stat preeeea mult in concurs. ESTI FALSA, JIGODIE SI PERVERSA. VEZI DE NU TE-A VREA STEFAN. PUNE-TI POFTA IN CUI. EL STATEA IN CASA CU TINE, CREZAND CA IA MALAIUL, DAR…DACA AI PLECAT-AI MERITAT, EL NU TE MAI VREA. SI STELA, CAT DE REA E EA, TOT E MAI BUNA CA TINE. SORCOVA E MA-TA NU STELA. JIDOGIE ESTI SI VEI RAMANE.

  10. 141
    Suelen Says:

    Andreea e o tipa de mahala stiti cum se spune “fete de cartier” si asta a dus la eliminarea ei nu odata ci de 2 ori. Intr-un concurs ca acesta care este televizat si mii sau milioane de telespectatori te urmaresc nu poti fi atat de “nesimtita”. In primul rand a gresit fata de Stefan care zice ca este iubitul ei, si in rest a gresit fata de toti, nu ca ceilalti nu ar fi gresit fata de ea, dar ea a fost mai vehementa in limbaj si in gesturi. Si pt. asta telespectatorii si Alina care a fost “geniala” in seara aceea au eliminat-o din concurs. Vina este numai a ei degeaba mai vine si mai face “valuri” nu face altceva decat sa-si mai arate “coltii”. Pacat de ea…trebuie sa stie ca in viata :
    - Nu trebuie să câştigi orice dispută.
    - Nu exagera.
    - Păstrează-ţi limitele.

Pages: « 17 16 [15] 14 13 12 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free