Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3



La Finala Saptamanii din 20.06.2009 au avut loc eliminari de fete. Initial, cu totii au crezut ca se va intampla la fel ca saptamana trecuta, cand Alina si Andreea au reusit sa scape de eliminare, fiind protejate…insa de aceasta data doar Alina a fost cea salvata.

Andreea nu a mai avut norocul ca doamna Stela sa iasa Mama Saptamanii, pentru ca saptamana aceasta doamna Antoneta i-a luat locul.

Deoarece singurul vot primit de Andreea a fost cel din partea doamnei Antoneta, ea a fost nevoita sa plece din competitie, dar nu inainte de a i se mai oferi o sansa: doamnei Antoneta i s-a facut o “propunere foarte avantajoasa”, care consta in acceptarea unor bani din partea doamnei Stela pentru “rascumpararea” Andreei.

Raspunsul doamnei Antoneta a fost unul ferm: NU!.., spunand ca in tot acest timp a fost acuzata ca singurul ei scop in concurs este acela de a castiga bani, si cu aceasta ocazia a reusit sa le demonstreze contrariul, neacceptand banii, in favoarea dreptatii.

Cuplul Andreea si Stefan a luat sfarsit in casa Nora pentru mama 3, insa ei spun ca va continua afara.
Reintalnirea dintre cei doi de astazi a fost foarte emotionanta, pe fata lor afisandu-se iubirea dintre ei.
Ce credeti ca se va intampla cu cei doi in afara casei?

170 comentarii la “Andreea a parasit competitia Nora pentru mama 3”

Pages: « 17 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    inna Says:

    mie nu mi-a placut de la inceput de andreea pt ca avea gura mare dar pe parcurs mi-am dat seama ca are dreptate, a fost sincera!spre deosebire de alina care dc va aduceti aminte era retrasa, dc o intreba gabriela ceva se pierdea in cuvinte, devia de la subiect… in concluzie : o fatarnica! inteleg ca e un concurs dar mi se pare f urat sa te folosesti de cele mai urate metode de a-i elimina pe altii care au fost sinceri si cand au avut ceva de spus nu au ezitat sa o faca!alina si-a aratat adevarata fata la sfarsit, pacat de ionutz ca e naiv si pune botul la tot ce spune ea.vorbiti de andreea ca n-are 7 ani de acasa… hmmm… dar alina ii are? ati auzit-o cum le vorbeste persoanelor mai in varsta decat ea,mamelor? oricat de tacanite ar fi mamele nu cred ca are dreptul sa le vb asa!andreea eu te sustin si iti admir caracterul!

  2. 79
    miha Says:

    andreea ti-ai construit unghiile alea sa ti le bagi in gat!!!!!!!!!k mori de invidie!k nu ejti u in locul alinei…e3jti o prefacuta!!!!rautacioasa si egoista.felicitari alinei k te-a eliminat!!!!

  3. 78
    mirela Says:

    EU NU INTELEG DE CE LE ADUCE TI PE BABELE ALEA IN EMISIUNEA DE DIMINEATA,ELE NU POT SA SI DEA CU PAPEREA DESPRE CE GANDESC ALTII CA NU ARE DE UNDE SA STIE CE AU CONCURENTII IN CAP,LE AM VAZUT SI LA ALTE EMISIUNI IN PLATOU,NU AU CE FACE ACASA ASTEA,SA LASE CONCURENTII IN PACE!!!!CEL MAI TARE CULPU ESTE ANDREEA CU STEFAN!!!NU CEILALTI.ALINA NU FACE DE TINE IONUT,IAR TU ROXANA NU TE CASATORII DACA NU O FACI DIN DRAGOSTE!!!MULTUMESC

  4. 77
    besty Says:

    PTR ACEL ANDUUU66 ANALFABET ESTE CINE TE-A BAGAT PE ACEST FORUM BAI ACELA SI DA ACEST TRIO DE PAN*RAME SUNT NISTE FOMISTI SI FRUSTRATI

  5. 76
    alexandra_ Says:

    O iubesc pe andreea din tot sufletul. Am plans si am ras cu ea. Este o persoana extraordinara. O admir pentru ceea ce este. Ea si stefan se iubesc.. se vede… cred in iubirea lor si ma bucur enorm de mult cand ii vad impreuna fericiti… andrea suntem cu tine :) :) TE IUBIM MULT DE TOT.

  6. 75
    dana Says:

    Doamna Lucica manipuleaza si se joaca starnindu-i pe concurenti unii impotriva altora. Are ea niste planuri si interese.

  7. 74
    dana Says:

    Andreea ar trebui sa-si canalizeze energiile si indrazneala spre a realiza ceva in viata. Sunt convinsa ca, daca-si propune ceva, reuseste. Casatoria cu Stefan nu o vad ca o realizare pentru ea. Dimpotriva.

  8. 73
    NICOLETA Says:

    esti varza meritai sa iesi afara din concurs

  9. 72
    murgu dan Says:

    RUSINE KANALD Atitudine subiectiva a moderatoarei evident pentru cresterea audientei care este asigurata ptin prezenta andreei in mod repetat complet nejustificat in emisiune dupa eliminare.i se permite orice si cu oricine numai sa se produca scandalul necesar umplerii timpului de emisie impotriva oricaror norme de comportament civilizat.bravo gabriela ,meriti banii aia multi pe care-i primesti

  10. 71
    Eugenia Says:

    Andreea si Stefan chiar se potrivesc,iar Andreea a facut cea mai mare audienta asa ca m erita mult mai mult.Antoneta ,Alina si Ionut au aratat adevarata fata a lor.Antonetei , lui Ionut si Alinei nu avem ce sa le cerem sunt doar niste tarani prosti.Andreea iti dau un SFAT:NU TE MAI DUCE LA EMISIUNILE DE DIMINEATA DEOARECE UNII SE FOLOSESC DE TINE FARA SA ITI DAI SEAMA ORICUM MAI E PUTIN SI SE TERMINA!!!!!!!!!Andreea sa stii ca eu cred in cuplul tau.

Pages: « 17 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free