Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3


Va invitam sa publicati parerile voastre despre ce s-a intamplat pana acum in casa Nora Pentru Mama 3.

2,121 comentarii la “Pareri despre emisiunea Nora Pentru Mama 3”

Pages: « 213 … 208 207 206 205 204 [203] 202 201 200 199 198 … 1 » Show All

  1. 2030
    don_luciano Says:

    vatatyo pe alina ca ioe cea mai tare

  2. 2029
    ADE Says:

    CINE O TOT VOTEAZA PE ALINA?

  3. 2028
    Laura Says:

    ALINA, MAI URATA DECAT ANDREA SI MULT MAI CETAREATA DECAT EA.

  4. 2027
    ina Says:

    ESTI O SCUMPA ANDREEA:*

  5. 2026
    dor Says:

    Unii de pe forum nu inteleg cine o voteaza pe Alina. Eu o votez pe Alina ca sa dau de fapt un vot negativ Andreei, Kanalului D si Gabrielei (moderatoarea) umila servitoare a Andreei, care a rasturnat cu 180 de grade, ideea de neutralitate, transparenta si corectitudine. Din punctul meu de vedere daca Andreea ne-ar fi aratat un minim bun simt si respect , pentru persoanele din colectivul in care traia si daca Gabriela Cristea ar fi fost impartiala, poate si noi, care vedem in Alina si Ionut cuplul cel mai firesc dintre cele care sunt in “cetate” ne reorientam spre altul care stiau sa ne arate o dragoste adevarata, sa convetuiasca civilizat cu alti semeni, sa aplaneze conflicte, etc. Pentru mine Roxana este exemplul perfect de comportament in conditiile de acolo. Pacat ca nu a intrat un baiat destul de bun pentru ea. Alina imi place desi are rabufniri pe un ton mai ridicat pentru ca trebuie sa se apere cumva. La inceput au incercat sa o intimideze crezand-o mai slaba, ulterior a intervenit invidia feminina (cei care veneau de afara spuneau ca e preferata multora, este frumoasa si este iubita).
    Daca canalul ar face o statistica care sa determine cine a generat si amplificat conflictele ar constata ca se impart cam egal intre Andreea, Stela si Lucica iar Gabriela Cristea le-a intretinut. Eu tot nu inteleg de ce sufera admiratorii Andreei, fata a gasit adevarata dragoste, iubeste (eu cred ca de fapt a aflat ceva despre Stefan afara care a induiosat-o si de fapt ii este mila de el), este iubita?, se muta cu jumatatea in curand, care e problema de fapt? Cred ca trebuie s-o convingeti cumva sa nu mai cerseasca pe la portile canalului reintoarcerea in casa si prietenia Mihaelei si Ioanei (a mai fost tratata ca a cicea roata la caruta si cand s-a cuplat cu Stefan), pentru ca isi poate linge ranile si altundeva.

  6. 2025
    any Says:

    Citind randurile de mai sus am constatat ca Andreea de mai sus e chiar ANDREEA fratilor si stiti cum mi-am dat seama ca este la fel de agramata exact ca in casa. Si acum sa va dau un exemplu: acuma in loc de acum si nimica in loc de nimic. Bravo, bravo ai vrut sa treci neobservata ce tare, ai cam luat teapa tupeu de bucuresti, aratati adevarata identitate, dar tu nu vrei asta pe forum ca nu esti la tv sa te vada o tara intreaga.Draga forumista DOR poti sa stai linistita ca daca nu o vedem maine , joi sigur vine iar pe alee, a facut cred un alt contract cu Kanal D sau cum am mai zis poate se mandreste cineva dintre organizatori cu ea. In sfarsit ar trebui sa avem rabdare pana maine, oricum situatia Andreei ramane penibila.

  7. 2024
    livia Says:

    cine naiba le voteaza pe scarba de alina si pe scarba de antoneta oameni buni sunteti nebuni nu vedeti ca ea sta cu ionut pt bani voi nu vedeti ca joaca nu a zis ca ii o afacere concursu asta si asa il iubeste pe ionunt bai voi nu vedeti cat de perversi sunt iei alina antoneta si ionut nu vedeti ce naspeti sunt nu ii mai votati pe astia ca sia cam luat-o in cap alina ionut si antoneta ca vezi doamne publicu tine la ea oamenii buni va consumati centii de geaba mai bine nu mai votati daca vreti sa votati , votati bine oamenii buni ganditi-va ca iei nu merita sa castige concursu ascultati-ma ce va spun pe alina si ionut si mama lu ionut trebuie scosi din casa nu vedeti ce banali sunt

  8. 2023
    anduuu66 Says:

    dory ai totala dreptate :) ”)

  9. 2022
    maria Says:

    andreea esti cea mai tare, frumoasa si desteapta te ador

  10. 2021
    iuli Says:

    cine e aceasta Andreea?si are dreptate Marius

Pages: « 213 … 208 207 206 205 204 [203] 202 201 200 199 198 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free