Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?


Cine credeti ca merita cel mai putin sa ramana in finala si de ce? Pe care dintre concurenti nu v-ati mai dori sa-l vedeti in casa Nora pentru mama 3?

67 comentarii la “Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 67
    mitz Says:

    nimeni:))

  2. 66
    andreea Says:

    doamna lucica cu catalin ar fi cel mai bine daca ar pleca pentru ca fiul ei(catalin) nu are pereche tot timpul concursului nu s-a tinut dupa roxana iar acum ca se apropie finalul ar vrea sa se insoare cu ea……normal asta doar pentru bani….Consider ca…..Catalin este mamos numai langa doamna lucica sta ma enerveaza lucrul asta se trag amandoi intr-un colt si incep sa barfeasca=))=))

  3. 65
    lola Says:

    andrea tineti gura aia spurcata ca nici nu sti sa vorbesti esti de risul lumi tu si toate mamele sinteti mai rau ca tigancilede pe magura jud caras severin pt informati

  4. 64
    lola Says:

    roxana nu te marita cu catalin nu te merita pt nimic in lume nu oface pt niste bani tu valorezi fffffffffffffffff mult

  5. 63
    vio Says:

    IONUT SI ALINA SUNT CEI MAI INDREPTATITI SA CISTIGE CONCURSUL.

  6. 62
    murgu dan Says:

    RUSINE KANALD!!! O TINETI PE ANDREEA PENTRU A ASIGURA SCANDALUL NECESAR UMPLERII TIMPULUI DE EMISIE.MODERATOAREA O ASMUTE CA PE UN BULDOG IMPOTRIVA TRIOULUI VICTIMA.NU VA INTERESEAZA DE LOC NICIUN FEL DE NORME DE COMPORTAMENT CIVILIZAT.

  7. 61
    monica Says:

    EU AȘ VREA SĂ PLECE ALINA ȘI IONUȚ.SUNT CEI MAI FALȘICONCURENȚI……… OBRASNICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((URÎȚI))))))))))))))0.9-0

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free