Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?


Cine credeti ca merita cel mai putin sa ramana in finala si de ce? Pe care dintre concurenti nu v-ati mai dori sa-l vedeti in casa Nora pentru mama 3?

67 comentarii la “Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?”

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    aurora Says:

    Mi-as dori sa iasa din casa doamna Stela doarece gaseste mereu cate ceva de ”barfit” in privinta concurentilor!!!Cuplul Alina si Ionut sa castige,cu toate ca nici un cuplu nu este sincer si nu se iubeste cu adevarat…Oicare cuplu va accepta sa se casatoreasca.o va face ptr bani,iar mai devreme sau mai tarziu se vor desparti!!!

  2. 49
    anda Says:

    Dupa parerea mea, cred ca ar trebui eliminati cei care nu formeaza cuplu. Este pacat pentru cei care au format cuplu sa se inece acum la final din cauza noastra a votantilor care, bag seama nu prea suntem obiectivi si pe deasupra mai suntem si prost crescuti (unii dintre noi). Pe tot parcursul emisiunii Gabriela le-a atras atentia concurentilor sa-si revizuiasca comportamentul si sa foloseasca cuvinte frumoase unii la adresa celorlalti . Cel mai josnic lucru este sa razi de defectele fizice ale unui om. Pana la acest moment nu am vazut ca vreunul din concurenti sau din cei care prestam cu comentariile noastre , sa asimileze acest sfat. Mare pacat pentru ca in continuare caracterul lor va fi unul urat. Oricum scandalurile pana la sfarsit vor face “deliciul” acestei emisiuni. Nu inteleg cum aceasta d-na Antoaneta este votata pentru ca ea genereaza de la un timp aceste scandaluri , este precum o mimoza, se sifoneaza repede si apoi scoate venin pe gura. Se crede cea mai perfecta doamna. A demonstrat cata rautate, ambitie si incapatanare de doi lei are. Si cu Alina s-a vazut ce relatie de mama-fiica are. Asteapta sa ia banii si sa spuna PA! Cred si mi-as dori ca Andreea si Stefan sa castige. Cu toate ca a avut momente de vulgaritate, Andreea a fost cea mai dreapta si si-a aparat cu darzenie si obiectivitate prietenele care ulterior s-a dovedit a nu-i fi prietene, logodnicul, viitoarea soacra.Ea s-a luptat cu toti , pentru toti si pentru dreptate. A fost tot timpul atacata si obligata la iesiri nu tocmai ortodoxe insa ea nu a cautat sa se razbune ci a cautat sa aiba totusi relatii amicale pe cat posibil, pe durata sederii in casa. De aceea cred ca merita sa castige pentru ca ea a luptat adica mai bine zis a muncit sa ajunga pana la final. Alina a dovedit ca este rea si razbunatoare cu o doza destul de mare de egoism. Nu cred in cuplul ei deoarece capul aranjamentelor acestui cuplu a fost Antoaneta . De cand a intrat ea in casa s-a indragostit Alina subit iar Ionut de fericire a facut “poale-n brau”. De rasul curcilor ! Mihaela si Alexandru, am un semn de intrebare vis-a-vis de Mihaela. Alexandru e prea sincer si un copil bun ca sa sesizeze miscarile pe la spate ale Mihaelei. Cam asta e !

  3. 48
    Anemona Says:

    Si ii rog pe cei de la Kanal D sa imi trimita un mail pe e-mail-ul meu si sa imi spuna cat la suta din voturile Alinei si ale D-nei Antoneta sunt din Italia, daca se poate. Va multumesc. :*

  4. 47
    Anemona Says:

    Haideti sa ii votam cu totii in ultima saptamana pe Andreea si Stefan ca sa castige. Nu cred ca 10 lei inseamna o mare avere! SA punem toti mana de la mana pentru ca favoritii nostrii sa castige !
    FORTZZA ANDREEA SI STEFAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 46
    Anemona Says:

    Consider ca ANDREEA si STEFAN ar trebui sa castige acest concurs pentru ca se iubesc cu adevarat si nu au fost niciodata falsi. Alina, care a devenit o mahalagioaica, impreuna cu Ionut si D-na Antoneta ar trebui sa plece. Daca ei sunt votati de catre italienii din familia lui Ionut, am dori ca in ultimele saptamani sa nu li se mai permita celor din strainatate sa voteze si atunci vom vedea cine o vota cu adevarat pe Alina si doamna Antoneta. Eu sunt sigura ca nu romanii nostrii o votau. Alina nu avea inainte sa intre doamna Antoneta in casa nici5%, iar acum este Nora Saptamanii. D-na Antoneta nu stie sa lege doua vorbe si se crede mare doamna. Si-au luat in cap faptul ca au fost pe primul loc, ceea ce s-a vazut in comportamentul lor. Sper ca saptamaniile viitoare sa se schimbe totul. Nu lasati italienii sa fie mai puternici decat noi, romanii! :) )

  6. 45
    mihaela Says:

    stefan si andreea merita sa castige,sunt cei mai sinceri concurenti,andreea seamana cu mn,are o personalitate foarte puternica,si o sa castige ptr ca eu la nora ptr mama 2 am tinut cu tatiana si dragos si ei au castigat……..si am tinut foarte tare sa ma intanlesc cu ei si ma-m intanlit.asa ca poate o sa urmeze sa ma int si cu andreea si stefan va pup si va sustin

  7. 44
    Alina79 Says:

    Roxana merita sa castige concursul, este singura cu caracter, care nu a format un cuplu doar de dragul banilor, este sincera si educata, felicitari parintilor! Pacat ca nu a intalnit persoana potrivita in acest concurs, dar sunt sigura ca o va face afara, are o multime de admiratori acum.

    Toate cele bune Roxanei!

  8. 43
    deea_ioana Says:

    Andreea merită cel mai mult să căştige, împreună cu Ştefan. Şi Alina împreună cu Ionuţ ar merita să câştige, dar încă nu cred în cuplul format de cei doi, iar după ultima seară de eliminări mi se pare că Alina nu-l doreşte pe Ionuţ, ea doreşte doar banii din concurs.
    Nu ştiu de ce mamele nu nominalizează fetele care nu au cuplu în casă si le pun tot pe Andreea şi pe Alina. Sper să câştige Andreea marele premiu, chiar dacă se va căsătorii sau nu.

  9. 42
    tanya Says:

    ma bukur fff mult k nu a iesit andreea din ksa….am plans de fericire alturi de cei 3…….imi place fff mult de ANDREEA esti cea mai frumoasa si cea mai sincera….vreau sa castigi concursul….te sustin…..CUPLUL ANDREEA SI STEFAN INVINGATORIII CONCURSULUI NPM3…

  10. 41
    Angi Says:

    Sa nu ma intelegeti gresit, in fiecare consurs sunt socoteli, falsitate….dar ce se vede, ce se aude la acest final de concurs ….este strigator la cer! Regulile de eliminare trebuiau sa fie mai directe, fara “salvari”, Banii te fac neom, de aceea am zis ca mi-ar placea sa se imparta banii la finalisti – daca tot au ramas pina la final, ca de cuplu, oricare ar fi el, dupa 1 an se vor desparti. Daca ar fi regula ca dupa finala cuplu sa nu se desparta minim 5 ani, poate ar invata sa se iubeasca si atunci emisiunea/concurs ar fi un SUCCES!

Pages: « 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free