Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?


Cine credeti ca merita cel mai putin sa ramana in finala si de ce? Pe care dintre concurenti nu v-ati mai dori sa-l vedeti in casa Nora pentru mama 3?

67 comentarii la “Cine sa paraseasca concursul in seara eliminarilor din 13.06.2009?”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    Angi Says:

    Andreea si Stefan sunt ca si soarecele si pisica, IONUT SI ALINA, SUNT CEI MAI FALSI SI OBRAZNICI CONCURENTI…….si daca IUBIRE SINCERA in casa nu este….TARE AS VREA SA CISTIGE ALEXANDRU si MIHAELA, care au rezistat pina la final si sa se bucure de bani. Daca nu va cistiga un cuplu, ar fi foarte, foarte bine ca banii sa se imparta la finalisti, deoarece nu este iubire, numai socoteli si falsitate.
    CU REGRET, EDITIA ACEASTA A FOST SLABUTA CALITATIV (concurenti cu slaba cultura generala, vocabular redus, afara de d/na Lucica, care uneori incerca sa vorbeasca si sa dea unele sfaturi mai reale)

  2. 39
    marycta Says:

    BAFTA MULTA PENTRU ANDREA SA CISTIGI SA FACI NUNTA

  3. 38
    marycta Says:

    AFARA CU TURBATA DE ALINA CU URITU DE IONUT SI SCORPIA DE ANTOANETA ANDRAIA SA CISTIGE

  4. 37
    cami Says:

    dar daca nu a iesit andreea, atunci cine a iesit?????????????

  5. 36
    marycta Says:

    MA BUCUR CA NU A IESIT ASEARA ANDREA MERITA SA CISTIGE TURBATA DE ALINA SI CARICATURA DE IONUT AFARA CU IEI

  6. 35
    sorin Says:

    andreea trebuia eliminata , sau facut mismasuri , cum de doamna stela a esit mama saptamanii nu avea cum a fost facatura

  7. 34
    oxa09 Says:

    andreea si stefan merita sa castige.familia lui ionuta este de toata jene,nu au nici un gram de bun simt,vreau sa iasa nesimtita de alina.

  8. 33
    ale Says:

    alina si ionut sa plece,nu merita sa castige pt ca alina a facut pe fata buna pe langa lucica pana cand a intrat mama lui ionut in casa.de roxana imi place foarte mult,dar nu o inteleg dece nu vrea sa faca cuplu daca tot a vrut sa intre in acest concurs.mihaela si alexandru sunt doi falsi.andreea si stefan sa castige!

  9. 32
    FULGULET Says:

    CUPLUL ALINA-IONUT ESTE DE CEL MAI BUN SIMT, SE POTRIVESC, SUNT INDRAGOSTITI, ASTA SE VEDE SI DIN COMPORTAMENT. BRAVO LOR CA AU INFRUNTAT SAPTAMANA ASTA HIENELE CARE AU FOST ADUSE IN CASA SI AU TABARAT PE EI CA BOALA PE OM SANATOS.
    MA INTREB DACA NU S-AU GASIT SI SIMPATIZANTII LOR SA FIE ADUSI IN CASA MACAR SA ECHILIBREZE SITUATIA. E TOTUL CUSUT CU ATA ALBA. CUPLUL CARE ESTE CA NUCA-IN PERETE -ALEXANDRU-MIHAELA- E DE DRAGUL BANILOR. ALEX E MIC COPIL FATA DE MIHAELA CARE PARE DE 45 DE ANI. ISI DAU SI EI SEAMA DE ASTA DAR BANUL CONTEAZA, NU MAI AU SIMTUL RIDICOLULUI. UNUL DINTRE EI SA PLECE, ASA AR FII CINSTIT.

  10. 31
    maria Says:

    lucica si catalin si vreau sa castige alina cu ionut

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free